Kategóriák

Tudástár

Népszerű eladások

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

ujarkereso-partner-logo.png

Miért az Aquaphor víztisztító berendezés?

Aquaphor Corporation már több évtizede gyárt víztisztító berendezéseket melyek az egész nagyvilág területén elérhető. A víztisztításra specializálódott gyártó széles körben és magas technológiai tapasztalattal készíti a berendezéseit, törekedve a vásárlók teljes fokú elégedettségére.
Az aquaphor hosszú évek sora sikerült kifejleszteni egy tökéletes vízszűrőanyagot melyet minden szűrőbetétjében alkalmaz legyen az víztisztító kancsó vagy víztisztító berendezés.

Ez a szűrőanyag képes a vízből legtöbb szennyeződést magában tartani, és a telítettsége után sem mosódik ki belőle a tárolt szennyeződés, csak nem képes több vizet megtisztítani így tisztítatlanul áramlik a víz tovább.
Fontos tehát a szűrőbetétek időben történő cseréje, mert a készülék nem képes tovább a víz tisztítására.
Ennek az anyagnak a háztartási vízkezeléshez való előnye olyan nagy, hogy ma szinte minden Aquaphor szűrőben használják, (Aqualen).

Az Aquaphor víztisztítók szűrőbetétei az Aqualennek köszönhetően telítődés után nem engedik vissza a mérgeket az ivóvízbe, végleg megkötik azokat. Mindössze nem tisztítják tovább a vizet, de nem is mérgezik a vízfogyasztót. Mivel az Aquaphor víztisztítók mindegyike ugyanazon anyagokat alkalmazza a víz szűrésére, ezért ez általánosan igaz minden Aquaphor víztisztító termékre.

Aquaphor készülékek!


1, Aquaphor vízszűrő kancsó.

A vízszűrő kancsók képesek egy kisebb család ivóvíztisztítását ellátni, akinek nem szükséges gyorsan és nagy mennyiségű tisztított víz.
Ezek a készülékek ejtőtartályos szűrési módszerrel tisztítják a csapvizet melyet mindig után kell tölteni ahogy a szűrt víz mennyisége fogyóban van. A szűrési folyamat lassú de hatékony tökéletesen tiszta ivóvizet biztosít.


2, Aquaphor Topaz csapra szerelhető vízszűrő.

Ezzel a vízszűrővel ki tudjuk váltani a vízszűrő kancsót így gyorsabban tudunk tisztított csapvízhez jut fogyasztásra vagy főzéshez van szükségünk tisztított vízre. A felszerelése nagyon egyszerű, kezelése és a szűrőcseréjét nagyon praktikusan megoldotta a gyártó egyben kell cserélni. Ne tévesszen meg bennünket a méret kis készülék de nagyon hatékony.


3, Aquaphor modern asztali víztisztító.

Csapra szerelhető víztisztító, amely útváltó csapjával kapcsolódik a normál csaptelep végére.
A készülék használata igazán egyszerű: az útváltó csap karját elfordítva a csapvíz átfolyik a készüléken és abból már klórmentes, tiszta formában folyik ki. A tisztított víz kiváló ivásra és főzéshez egyaránt. Kivitele esztétikus tökéletesen illeszkedik a konyha berendezéseihez, szűrőcseréje egyszerű, mosogató bármelyik oldalán elhelyezhető.


4, Aquaphor Crystal víztisztító család.

Az Aquaphor szűrőbetétek tartalmazzák az összes Aquaphor termékben felhasznált speciális Aqualent, amely anyagot az Aquaphor cég fejlesztett ki az ivóvíztisztításban történő felhasználásra. Az Aqualen hasonlóan működik, mint az aktív szén, mivel azonban annál sokkal fejlettebb, így hatékonysága is jóval magasabb és élettartama is jelentősen hosszabb.
Alapvető különbség, hogy az Aqualen élettartama lejárta telítődés után nem engedi vissza a vízbe a korábban kiszűrt szennyeződéseket.
Az Aquaphor víztisztítók még nano ezüstöt is tartalmaznak a vírusok és baktériumok ellen.


5, Aquaphor Quattro víztisztító.

A klóros csapvízben a klór egyes szennyező anyagokkal reakcióba léphet és úgynevezett trihalometán (THM) vegyületeket hozhat létre, amelyekről kutatások kimutatták rákkeltő hatásukat.
Mivel az Aquaphor víztisztítók 100%-os biztonsággal/alapossággal megkötik a klórt (amire csak néhány ivóvíztisztító képes), így a tisztított vízben sem lesznek jelen a rákkeltő THM vegyületek.
Az Aquaphor Quattro egy 4 lépcsős víztisztító berendezés, amely valójában plusz egy szűrőbetétet tartalmaz az Aquaphor Crystalhoz képest.


6, Aquaphor Favorite víztisztító berendezés.

Az Aquaphort Faviorite víztisztító berendezés nagy teljesítményű pult alá szerelhető készülék mely képes12.000-liter vizet tisztítani napi szinten.
Ezért vendéglátó egységekben, iskolákban, napközikben, óvodákban, kitűnően alkalmazható.
2 lépcsős víztisztító, amely 1db két lépcsős speciális koaxiális szűrőbetét
segítségével tisztítja meg a hálózati csapvizet.


7, Aquaphor Morion OZMO RO-101S víztisztító berendezés.

Az Aquaphor Morion OZMO RO-101S víztisztító egy magas hatékonyságú prémium kategóriás ozmózis víztisztító, amely igen kis helyen is elfér. Azoknak ajánljuk, akik hosszú távon tervezik az otthoni víztisztítást egy új generációs, kiváló minőségű és biztonságos berendezés segítségével.
Ásványi anyag visszapótlás
A készülék ásványi anyag visszapótlása az utószűrő segítségével történik, amely egység kettős funkciót tölt be, mivel utószűri a tartályról érkező tisztított vizet, majd ezután fontos ásványokat adagol az ivóvízbe.


Hasznos ásványi anyagokat enni vagy inni?


Az ivóvíz mineralizációjának kérdése vitákat okoz, általában a felek két részre osztódnak. Az egyik hogy a tisztított víz a szervezetet jobban átmossa, így hatékonyabban tisztít. A másik fél természetesen hiányolja a kiszűri ásványi anyagokat a tisztított vízből és tart annak hiányától.
Mindenki szeretné tudni hogyan kell bevinni a napi tápanyagszükségletet a szervezetbe, és veszítenek-e aki tisztított vizet fogyasztanak, vagy nyernek-e azok akik rendes csapvizet fogyasztanak.
Tudnivaló a csapvízben lévő ásványi anyagok nem fedezik a napi szükségletünket, ügyelnünk kell az egyensúly fenntartására ezért fontos a rendszeres és változatos táplálkozás.

A szervezetnek szüksége van az ásványi anyagokra amit a víz is tartalmaz de nem biztos hogy ezek elég tiszták a szervezet számár és pontosan tudja hasznosítani.
Az ember minden szükséges anyagot nem vízből, hanem élelmiszerből kap. Például a skandináv országok lakosai, ahol a víz hagyományosan nagyon puha, nemcsak ettől érezhetik jól magukat, hanem a sportolástól és egészséges életmódjuktól. Néhány ásványi anyag ténylegesen megtalálható a ivóvízben. Ezek közül a (NaCl) szokásos asztali só, melyet a konyhában is használunk ételek ízesítéséhez.

Az ivóvíz káliumot, kalciumot és magnéziumot is tartalmaz. A kálium szárított gyümölcsökben, babokban, diófélékben, különösen pisztáciákban gazdag. A magnézium minden zöldségből, gyógynövényből, hajdina gabonából és kesudióból, valamint zabpehelyből, mandulából és borsóból nyerhető a szervezet számára. A kalcium egyensúlyának megőrzéséhez olyan élelmiszerek kellenek, mint a sajt, túró, mandula, zabpehely és fokhagyma.

A tisztavíz feladata a szervezetben az anyagcsere folyamatos segítsége a mérgezőanyagok eltávolítása a szervezetből, anélkül hogy más anyagokkal terhelné szerveinket.

Sajnos még a tisztított víz tulajdonságai körüli megbízhatatlan információ mennyisége nem csökken, sokan vannak akik elhiszik, hogy az ő csapjukból mindig tiszta és egészséges víz folyik.