Mi az a KDF víztisztítási technológia?
A Kinetic Degradation Fluxion  angol kifejezés rövidítése KDF a szennyvíz és víz nagy tisztaságú réz és cink ötvözet segítségével eltávolítsa a klórt és klór származékokat, algákat és mikroorganizmusokat.

A KDF víztisztítás kémiai egyesülés alapján működik, a réz és cink részecskéken oxidáció és redukció történik.

Ez a kémiai folyamat teszi lehetővé, hogy a vízben lévő klór és más nehézfémek megkötése megtörténjen és azokból szervezetre ártalmatlan cink-klorid és kősó jön létre.

A KDF technológia segít a ivóvízből teljesen mértékben kiszűri a magnézium, kalcium vegyületeket így megelőzi a vízkőlerakódást az által kellemesebb, lágyabb lesz a víz íze.

A szennyező anyagok kiszerelése segít a víztisztító berendezés élettartalmának a meghosszabbításán és a szűrők és visszaadagoló patronok ritkább cseréjét segíti elő.

A fürdőszobában is nagy jelentősége van a KDF technológiának mert ha a klór jelen van a fürdővízben az a kitágult pórusokon könnyen felszívódik a test belsőrészében és betegségekhez vezet.

A KDF formula képes a meleg vízből is eltávolítani, megkötni a klórt és arzén, gombák, baktériumok, algák és más származékokat.

A világunkban nagyon sok támadás éri a szervezetünket mindenfelől, a levegő amit beszívunk az is tele van szennyeződésekkel, pollenekkel, az étel amit megeszünk tele vannak adalék anyagokkal, ízfokozókkal.

Ezek ellen nem tudunk mit kezdeni mert ez nem rajtunk áll, de a vizet amit használunk és fogyasztunk azt tisztábbá tudjuk tenni ez által is óvjuk a szervezetünket a fertőzések, és betegségektől.
                  Mi az a KDF víztisztítási technológia?                                                Mi az a KDF víztisztítási technológia?