Víztisztítók!

 

Fejlett technológiák

Ez a forradalmian új PurePro víztisztító berendezés többfázisú fordított ozmózis szűrőrendszer, ásványi szűrőt és szénszűrést használ, hogy frissítő, tiszta vizet biztosítson a családok részére.

Miért jobb a fordított ozmózis?

A fordított ozmózis (RO) ivóvíz-rendszerek
közé tartozik a mechanikai szűrés és az aktívszén szűrés melyek eltávolítják a kellemetlen ízeket, szagokat és a klórt és származékait a vízből. Valamint a membrán hatékony szűrése 0,0001 mikronig. Az RO membránok eltávolítják az oldott szilárd anyagokat ionos szinten. Más tisztító rendszer nem nyújt jobb és hatékonyabb eltávolítást.

A Víztisztítók folyamata közé soroljuk azokat a magas nyomáson lejátszódó membrán működési elv, melyek során molekula-, illetve ion-méret eltérősége alapján elválasztásra kerül sor.
Míg a természetes fordított ozmózis víztisztítók folyamatban a membrán két oldalán elhelyezkedő oldat között a membrán közbeiktatásával a sűrűség kiegyenlítődést biztosító változások, jönnek létre a membrán egyik oldalán nagy nyomás hatására az említettel ellentétes folyamat.
Az oldatból a víz a membránon keresztül történő távozása következik be.Így egy idő után a membrán egyik oldalán a víz, míg másik oldalán a szennyeződés, és egyre nagyobb sótartalmú oldat található.

A folyamat alkalmával folyadék elválasztásra kerül sor a molekula-, illetve ion-méret eltérőség alapján.

Víztisztítók!
A membránfolyamatokat a víztisztítóknál, üzemi méretekben a hetvenes években kezdték alkalmazni.
Az akkor még nagyon drága eljárást a gazdag Öböl-menti államokban a tengervíz tisztítására alkalmazták ivóvíznyerési céllal.
Az eltelt 20 - 25 évben az alkalmazás költségeit sikerült csökkenteni, és ma már a vízlágyítás szükségessége esetén mind beruházási, mind a víztisztítók működtetési költségek tekintetében versenyképes lett, az eddig széleskörűen alkalmazott eljárásokkal szemben.
RO víztisztító 106 M visszasózóval.


A különböző oldott koncentrációjának csökkentése, illetve vízből történő eltávolítása céljából alkalmazott szűrőbetétes technológiák mellet.

A víztisztítók jól bevált módszere az ozmózis víztisztító berendezések.