VíztisztításSaját otthonunkban szükségünk van a víztisztítóra, mert sokkal lágyabb és tisztább vizet tudunk fogyasztani.

A vízbázisok egymástól eltérő típusú szennyezőanyagokat tartalmazhatnak. Így a felszíni vízről feltételezhetjük, hogy jelentős mennyiségű oxigén tartalommal rendelkeznek.
Folyamatos kapcsolatban van a légtérrel és ez által a levegőben lévő szennyeződések (az autók által kibocsájtott gázból) bekerülnek a felszíni víz bázisokba. Mindezek figyelembe véve nem szabad azonban elfeledkeznünk arról, hogy ivó vízellátási céllal megalkotott tározóinkban éppen a nyári melegben a fenéküledékben összegyűlt természetes eredetű szerves anyagok következtében felgyorsulnak és az alsó rétegekben megjelennek a kénhidrogének. 

RO víztisztító 106 M visszasózóval,

Minden vizet tisztítani kell, mert a földből a víz kimossa az ásványi anyagok mellet a földben szivárgó mérgező anyagokat, baktériumokat és minden mást.
Például az emberi mulasztások és nem körül tekintően használt vegyszerek kerülnek be a vízben, de még a mezőgazdasági szennyeződések, műtrágya és rovarirtó szerek, ipari mérgező szerek, baktériumok.
Mind a vízgyűjtőkből szerzet vizet, a felszínen több lépésben is megtisztítják mielőtt a vízhálózatba és azon keresztül az otthonunkba kerülnének. De még a vízvezeték belsejéből is könnyen kerül szennyeződés, a vizünkbe, ami fertőzést okozhat.A víz kellemetlen szagának a megszüntetésére is alkalmas a vízszűrő berendezés. A csapon kifolyó víznek sokszor orrfacsaró szaga van a klórtól és más fertőtlenítő oldattól.

  

RO víztisztító M500P nyomásfokozóva

Gondolt már arra milyen ivóvizet fogyaszt az étkezés után vagy közben?

Mert ha tiszta és egészséges vizet szeretne fogyasztani, akkor önnek érdemes vízszűrő berendezést alkalmazni.

                             Víztisztítás