Tudástár

Népszerű eladások

Megtekintett termékek

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

ujarkereso-partner-logo.png
Vízszűrő berendezés Economy Water direkt átfolyós (RO-Traditional 200 GPD) Nagyobb

Vízszűrő berendezés direkt átfolyós (RO-Traditional 200 GPD+) nagyteljesítményű szivattyúval

Ro-Traditional 200GPD+

Új

Ingyen szállítás!


A készülék engedély száma: 66510-2/2021/KTEF. NNK engedéllyel rendelkezik!

Szállítási idő 3-5 munkanap!


Bővebb leírás

141 900 Ft‎

Egyéb infó

Vízszűrő berendezés direkt átfolyós (RO-Traditional 200 GPD+) nagyteljesítményű szivattyúval
RO-Traditional 200GPD az Economy Water család egyik legújabb tagja, amely megalkotásánál a gyártó figyelembe vette az új technológiai lehetőségeket, és azokat az igényeket, trendeket, amelyeket az EU piacán az elmúlt években megszerzett.
Az RO-Traditional 200GPD direkt átfolyós víztisztító 3db előszűrővel rendelkezik, amelyek előkészítik a vizet a 2db nagy teljesítményű 100GPD teljesítményű ozmózis membránnak, amelyek felelősek a rendkívül tiszta ivóvízért.
A víztisztító berendezés legfontosabb előnye a „hagyományos” fordított ozmózisos víztisztítókkal szemben, hogy tartály nélkül működik, így a pangó víz nem jelent problémát, továbbá a megfelelően megválasztott nagyteljesítményű szivattyú - membrán kombinációnak köszönhetően jelentősen javult a szennyvíz kibocsátás.

 • A direkt átfolyós víztisztítók előnyei a tartályos berendezésekkel szemben: tartály nélkül működik, emiatt nincs pangó víz.
 • Víztakarékos, a szennyvíz tisztított víz aránya eléri az 1:1 arányt, emiatt gazdaságos.
 • A by-pass szelep segítségével a keménység beállítható, így nincs szükség ásványi anyag visszapótlóra.
 • Kedvezőbb és egyszerűbb a karbantartása, így pénzt és időt takarít megmivel nincs tartály, nem áll fenn a tartály elfertőződésének a veszélye.


A Fordított ozmózis (RO) rendszerű víztisztító eltávolítja a vízből: a lebegő szennyeződéseket (rozsda, homok, üledék stb.), a vízkövet, a klórt és származékait, a vegyszereket, nehézfémeket, nitrátokat, az arzént, a hormonokat és gyógyszerszármazékokat, a vírusokat és baktériumokat, radioaktív részecskéket. Az élő szervezetre káros, összes idegen anyagot.

Műszaki jellemzők:

A berendezés a következő szűrőkből áll:
 • 1. szűrő: 5 mikronos sodrott fonalú egység, amely eltávolítja a vízből az 5 mikronnál nagyobb méretű lebegő szennyeződéseket.
 • 2. szűrő: aktív szénszűrő egység, amely megköti a klórt és a szerves szennyeződések jelentős részét.
 • 3. szűrő: 1 mikronos sodrott fonalú egység, amely kiszűri a legkisebb lebegőanyag maradványokat.
 • 4.-5. szűrő: fő szűrő, más néven 100GPD ozmózis membrán, amely a készülék legfontosabb része. 0.0001 mikron nagyságú pórusain gyakorlatilag csak a vízmolekulák jutnak át, így minden szennyeződést 95%os biztonsággal távolít el.

       Vízszűrő berendezés Economy Water direkt átfolyós

A készülék engedély száma: 66510-2/2021/KTEF. NNK engedéllyel rendelkezik!

Teljesítmény: 0,8l/perc


A vásárolt Víztisztító készülékhez a kiegészítőket itt meglehet tekinteni és vásárolni:

 1. Visszasózó szűrőbetét: lehetővé teszi a kiszűrt sók visszaadagolását.
 2. Biokerámia energetizáló szűrőbetét: A szervezetben  sokkal könnyebben felszívódik a víz.
 3. Lúgosító szűrőbetét: A víznek a pH értékét lehet megnövelni.
 4. UV lámpa sterilizáló készülék: az UV lámpa semlegesíti a vízben a baktériumokat és vírusokat 99.9%-banMéretek: A gép mérete: 330 x 430 x 160 mm (szélesség x magasság x mélység).

Működési paraméterek: 1,5 - 5 bar nyomás szükséges.


FIGYELEM: Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék biztonságos működéséhez UV lámpa és ásványi anyag visszapótló használata kötelező, valamint a megfelelő szakszerű szűrőcsere és karbantartás.Beszerelési útmutató: a termék részletes magyar beszerelési útmutatót tartalmaz.


A garancia 24-hónap ami készülék teljességére kiterjed és ha a szűrök folyamatosan az előírtaknak meg felelően vannak cserélve akkor teljes élettartalomra garantált a jó víz minőség.
A garancia akkor is érvényes ha nem szakember végzi el a beszerelést ha nem házilag készítik el és a beszerelési útmutató szerint történik a telepítés.
A beszerelést a vásárló végzi, végezteti el akkor a hibákért, esetleges kárért a felelősség a bekötést elvégzőt terheli!

Ajánlatunk!

 • Alkalmazzon szivárgás érzékelőt a víztisztítóhoz, mely automatikusan lezárja a víztisztítót, ha vízszivárgást érzékel a víztisztítón kívül. A terméket és árát itt megtekintheti: Szivárgás érzékelő víztisztítóhoz.
 • Amennyiben 5-6 bar-nál magasabb, illetve rendszeresen vagy alkalmanként valószínűsíthető, hogy 7 bar fölé emelkedik a hálózati víznyomás értéke, alkalmazzon nyomáscsökkentő szelepet a víztisztítóhoz, amely a fordított ozmózis készülék üzemeléséhez szükséges optimális víznyomás feletti értéket lecsökkenti 5 bar körüli értékre és megvédi a készüléket az esetleges károsodástól. A terméket és árát itt megtekintheti: Nyomáscsökkentő víztisztítóhoz.
 • Ha nem szeretne külön tisztavíz csapot a pulton elhelyezni, lehetőség van ún. 3-utas konyhai csaptelep felszerelésére a meglévő csaptelep helyére. Dekoratív, többféle dizájnú és színű konyhai 3-utas csaptelepeinket itt megtekintheti: Konyhai csaptelepek víztisztítóhoz.Azért hogy jó minőségű és tiszta ivóvizet kapjunk fokozottan ellenőrizni kell a szűrőbetéteket időnként.

A szűrőcserék elvégzése javasolt a meg szűrt víz mennyiségétől függően, de maximum 12-hónap elteltével.


Beszerelési útmutató!pdf


                   Vízszűrő berendezés Economy Water direkt átfolyósA háztartási víztisztító berendezések szűrőcseréjénél ajánlott a rendszer átfertőtlenítése a szűrőbetétek behelyezése előtt. 

A nagy töménységű ezüstkolloid oldat ajánlott a fertőtlenítésre (KoMiTo Ezüstkolloid RO víztisztító rendszer fertőtlenítő 100 ppm).

FIGYELEM: Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék biztonságos működéséhez szükséges a megfelelő szakszerű szűrőcsere és karbantartás, továbbá használata csak ismert eredetű hálózati vízre javasolt.

Karbantartás:

6-12 havonta  célszerű cserélni az első három szűrőt, amelynek bruttó ára ITT!!
24 havonta célszerű cserélni a 100GPD ozmózis membránokat, amelynek bruttó ára ITT!

Ingyen szállítás!
30 egyéb termék ebből a kategóriából: