RO 102-Prémium víztisztító nyomásfokozó szivattyúval!
search
 • RO 102-Prémium víztisztító nyomásfokozó szivattyúval!
 • RO 102-Prémium víztisztító nyomásfokozó szivattyúval!

RO 102-Prémium víztisztító nyomásfokozó szivattyúval!

115 900 Ft
Adóval együtt

Berendezésünk reverz ozmózis rendszerrel működő, OTH engedéllyel rendelkező, konyhapultba építhető, automata, prémium kategóriás víztisztító. Beszerelésnél a vízszűrőt és a tartályt célszerű a mosogatópult alá, vagy 2-3 m-en belül a szekrényben elhelyezni.

 

Mennyiség

  Gyors szállítás:

30 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes

  Teljeskörű garancia

Termékeinkre 12-24 hónap garanciát adunk

  Folyamatos ellátás

Vízszűrő betétek és tartozékok folyamatosan kaphatók

RO 102-Prémium víztisztító nyomásfokozó szivattyúval!

 

Berendezésünk reverz ozmózis rendszerrel működő, OTH engedéllyel rendelkező, konyhapultba építhető, automata, prémium kategóriás víztisztító. Beszerelésnél a vízszűrőt és a tartályt célszerű a mosogatópult alá, vagy 2-3 m-en belül a szekrényben elhelyezni.

Így a mosogatón, a régi csap mellett csak egy exkluzív csap látszik, amelyből a szervezetünk méregtelenítését segítő, kristálytiszta vizet kapjunk.


Prémium víztisztító:

 • 1. Speciális egybeöntött szűrőház tartó (hármas fej), mely garantálja a készülék tartósságát és időtállóságát.
 • 2. A szűrőpoharak tömítése speciális, biztosítja a szivárgásmentes zárást.
 • 3. A víztisztító kiegészítő eleme a vízszivárgás érzékelő elzáró szelep, mely a víz szivárgása esetén leállítja a víz áramlását megakadályozva ezzel a vízkárokat.
 • 4. Az 5 lépcsős szűrőrendszert kiegészíti egy energetizáló egység.
 • 5. A termékre 2- év garanciát vállalunk!


Készülékeink 75 GPD Vontron membránnal felszereltek, melyek minősége világszerte elismert. A szűrőrendszer legfontosabb eleme: a membrán!


Adatok:

Mérete: magasság/mélység/szélesség: 44/15/40 cm.

Teljesítmény: a 75 GPD Vontron membránnal szerelt víztisztító teljesítménye 6-7 liter/óra a víznyomástól, szennyezettségtől függően.

Felépítése: Három előszűrő (PP 5 μ + G.A.C. + PP 1 μ) + RO membrán + utószénszűrő + külső tartály + krómozott csaptelep + beszerelési tartozékok.

Működési feltétel: min. 3-4 bar nyomás. Vezetékes víz rákötést, szennyvízelvezetést igényel. (Ha ingadozó, kicsi a nyomás, csökken a vízhozam, ebben az esetben szivattyús gép beépítését javasoljuk.)

Tartály: átmérő 28 cm x magasság 36 cm, hasznos térfogata 6-10 liter.

Szűrőcsere: Félévente vagy évente szükséges

Kiegészíthető: biztonsági nyomáscsökkentővel, UV lámpával, visszasózó patronnal.


Fontos: 1 liter tiszta víz előállításánál kb. 1,5 – 3 liter víz megy el a szennyvízbe, de ez gépenként változhat.


Az 5- fokozatú szűrőrendszer tartozékai:

 • Előszűrő: 5 mikronos polipropilén, fehér textilszerű anyag, mely a rozsdát, homokot, egyéb szilárd oldott anyagokat fogja fel.
 • Aktív szénszűrő: tömbösített aktívszén szűrő, eltávolítja a vízből a klórt, a szagokat, a klór-fenol származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket.
 • Előszűrő: 1 mikronos polipropilén, fehér textilszerű anyag, mely eltávolítja az 1 mikronnál nagyobb szennyeződéseket.
 • Ozmózis membrán: 75 GPD Vontron membrán, 0,0001 mikron nagyságú szemcsemérettel – eltávolítja a szennyeződések nagy részét a vízből (nehézfémeket, vízkövet, trihalogén-metánokat, nitrátot, arzént, hormon-származékokat, ipari folyékony hulladékokat, stb.).
 • Utószénszűrő: tömbösített szénszűrő, az ivóvíz ízének javítására, frissítésére szolgál.A készülékek szűrőinek összeállítása változó lehet, a szűrők márkajelzései esetenként eltérhetnek!FIGYELEM: Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék biztonságos működéséhez UV lámpa és ásványi anyag visszapótló használata kötelező, valamint a megfelelő szakszerű szűrőcsere és karbantartás.
Beszerelési útmutató: a termék részletes magyar beszerelési útmutatót tartalmaz.


Bekötő csomag tartalma:

 • 6 méter műanyag cső 1/4 fehér
 • Szűrőfogó, 8-as alakú
 • Tartálycsap 1/4
 • Csap bejövő vízre 1/4″ – 1/4″
 • Vízhálózatra csatlakozó 3/8 x 1/4 x 3/8
 • Egyenes idom 1/4 Q x 1/4 Q
 • Szennyvízbilincs 1/4″

RO102 rendszer biztosítja a tökéletes tisztaságú ivóvizet mely a fordított ozmózis technológiával készül.
Ez a technológia nem használ vegyszert és nem fogyaszt villamos áramot csak szűrő és tisztító elemekkel tisztítja a vizet.

A tisztító folyamat képes eltávolítani több mint 95% az oldott szennyeződésnek és 98%-át a baktériumoknak.
RO rendszer javítja a víz ízét és minőségét, csökkenti a klór 98%-át valamint szagok és vízben oldott üledékek jelenlétét.
RO102 víztisztító berendezés csökkenti a víz keménységét és továbbá eltávolítja a vízben jelenlévő szennyeződéseket.

A Fordított ozmózis (RO) rendszerű víztisztító eltávolítja a vízből: a lebegő szennyeződéseket (rozsda, homok, üledék stb.), a vízkövet, a klórt és származékjait, a vegyszereket, nehézfémeket, nitrátokat, az arzént, a hormonokat és gyógyszerszármazékokat, a vírusokat és baktériumokat, radioaktív részecskéket. Az élő szervezetre káros, összes idegen anyagot.

A készüléket csomagban  szállítjuk, és tartalmazza az összes beszereléshez szükséges tartozékokat, és a szűrőbetéteket.A hálózati víznyomás nem éri el a 3-bart akkor önnek nyomásfokozóval ellátott víztisztító készülékre van szüksége.
Vagy ha már rendelkezik készülékkel és hiba folyamán nem tudja biztosítani a 3-bart akkor nyomás fokozó szivattyút tud vásárolni, és ez által tudja növelni a víz nyomását, hogy a készülék tökéletesen szűrje a vizet.

A garancia akkor is érvényes ha nem szakember végzi el a beszerelést ha nem házilag készítik el és a beszerelési útmutató szerint történik a telepítés.
A beszerelést a vásárló végzi, végezteti el akkor a hibákért, esetleges kárért a felelősség a bekötést elvégzőt terheli!

Az ozmózis víztisztító készüléket csak olyan víztisztítására gyártották mely az államilag bevizsgált és a leírt jogszabályoknak megfelel az ivóvízminősége.
Házilag ásott kút víztározó, és nincs hatóságilag bevizsgálva, akkor a készüléket ne használják mert az erős szennyeződések tönkre teszik a készüléket, és a vízszűrő betéteket, és a garancia is megszűnik.


Karbantartás:


A berendezés nagyobb karbantartást nem igényel mert a garancia megtartásához meghibásodás esélye nagyon kicsi.
Amire nagyon oda kell figyelnünk az a szűrőbetétek cseréje, mert az elkoszosodott berendezés nem képes a tökéletes víz minőségét és mennyiségét garantálni.

A szűrőket és a membránt az előírás szerint cserélni kell.

Ajánlatunk!

 • Alkalmazzon szivárgás érzékelőt a víztisztítóhoz, mely automatikusan lezárja a víztisztítót, ha vízszivárgást érzékel a víztisztítón kívül. A terméket és árát itt megtekintheti: Szivárgás érzékelő víztisztítóhoz.
 • Amennyiben 5-6 bar-nál magasabb, illetve rendszeresen vagy alkalmanként valószínűsíthető, hogy 7 bar fölé emelkedik a hálózati víznyomás értéke, alkalmazzon nyomáscsökkentő szelepet a víztisztítóhoz, amely a fordított ozmózis készülék üzemeléséhez szükséges optimális víznyomás feletti értéket lecsökkenti 5 bar körüli értékre és megvédi a készüléket az esetleges károsodástól. A terméket és árát itt megtekintheti: Nyomáscsökkentő víztisztítóhoz.
 • Ha nem szeretne külön tisztavíz csapot a pulton elhelyezni, lehetőség van ún. 3-utas konyhai csaptelep felszerelésére a meglévő csaptelep helyére. Dekoratív, többféle dizájnú és színű konyhai 3-utas csaptelepeinket itt megtekintheti: Konyhai csaptelepek víztisztítóhoz.RO-102 háztartási RO víztisztító méretei:

 • Az 5 lépcsős tisztító rész
 • magassága: 45 cm
 • hosszúsága: 37 cm
 • szélessége: 20 cm

 • A 12 literes tartály
 • magassága: 40 cm
 • átmérője: 28 cm

         

        

A háztartási víztisztító berendezések szűrőcseréjénél ajánlott a rendszer átfertőtlenítése, a szűrőbetétek behelyezése előtt.
A nagy töménységű ezüstkolloid oldat ajánlott a fertőtlenítésre.

Ez a:KoMiTo Ezüstkolloid RO víztisztító rendszer fertőtlenítő (100 ppm)

             

 

 

1102‐1P‐AO