Tudástár

Népszerű eladások

Megtekintett termékek

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

ujarkereso-partner-logo.png
Szivárgásérzékelő elzárószelep 1/4” Quick víztisztító berendezésekhez Nagyobb

Szivárgásérzékelő elzárószelep 1/4” Quick víztisztító berendezésekhez

VSZIV14

Új

Szivárgásérzékelő elzárószelep a víztisztító berendezéshez való amely vízhálózatra van csatlakoztatva minden típusra ajánlott.

Bővebb leírás

4 800 Ft‎

Egyéb infó

Szivárgásérzékelő elzárószelep 1/4” Quick víztisztító berendezésekhezSzivárgásérzékelő elzárószelep a víztisztító berendezéshez való amely vízhálózatra van csatlakoztatva minden típusra ajánlott.

Működése: nedvesség, szivárgás, csöpögés érzékelése, ezt követően a vízáramlásának az elzárását a víztisztítófele végzi el a kis készülék.

Szivárgásérzékelő elzárószelep 1/4” Quick víztisztító berendezésekhez

Szivárgásérzékelőben lévő nedvességszívó töltet a vízhatására megduzzad megemeli az elzáró szelepet ami hatására a víz folyása megszűnik.

Az eszközt a víztisztító berendezés vízvezetékére kell csatlakoztatni a bekötés után úgy hogy a konyhaszekrény aljánál helyezkedjen el a víztisztító közelében.

Felszerelése 2-db csavarral kell rögzíteni lehetőleg minél közelebb a berendezéshez, hogy esetleges szivárgóvizet a vezetékből, víztisztítóból érzékelje.

  • Csatlakozási méretek: 1/4”x1/4”
  • Csatlakozás típusa: Quick gyors csatlakozó
  • Anyaga: Felsőrész műanyag, alsó rész fém +2-db csavar, és nedvszívó töltet.

A szivárgásérzékelő elzárószelepben lévő nedvszívó töltetpárna egyszeri használatos mert megduzzad és száradás után már nem biztonságos még egyszer használni.

Ebben az esetben a töltetpárnát újra kell cserélni annak érdekében, hogy a szivárgásérzékelő eszköz tökéletesen tudjon üzemelni.


Szivárgásérzékelő elzárószelep 1/4” Quick víztisztító berendezésekhez

30 egyéb termék ebből a kategóriából: