Bio-kerámia granulált betét
search
  • Bio-kerámia granulált betét

Bio-kerámia granulált betét

5 900 Ft
Adóval együtt

A bio-kerámia patron a rajta átvezetett tiszta víznek egy olyan sugárzást biztosít ami élettani szempontból kedvező lehet az élő szervezet számára.


Mennyiség

  Gyors szállítás:

30 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes

  Teljeskörű garancia

Termékeinkre 12-24 hónap garanciát adunk

  Folyamatos ellátás

Vízszűrő betétek és tartozékok folyamatosan kaphatók

Bio-kerámia granulált betét (AIFIR)

 


A bio- kerámia patron a rajta átvezetett tiszta víznek egy olyan sugárzást biztosít ami élettani szempontból kedvező lehet az élő szervezet számára.
Hogy a víz képes felvenni és tárolni az ilyen sugárzást arra egyre többen mutatnak rá. A bio filterben lévő bio- kerámia granulátum szemcse, egy olyan termék, amely különböző kerámiákból áll, keverve ásványi oxidokkal, mint például szilíciumdioxid, alumíniumoxid.

A bio- kerámia 26 féle kerámiából készül, különböző oxidokkal vegyítve és együtt felhevítve 1600 C°-ra.
A lehűlés után ez a kész biokerámia képes FIR-t kibocsájtani.

Műszaki adatok:

  • Átmérő: 53mm
  • Hossz: 254mm
  • Max. áramlási sebesség: 250 l / 24 óra
  • Max. nyomás: 6-bar
  • Max. hőmérséklet: 51 o CAIFRI jellemzői:

Az AIFIR infravörös sugarak (FIR) a napfény spektrumának részei, amelyek szabad szemmel láthatatlanok. A távoli infravörös sugarak hullámhossza 4 mikron és 1000 mikron között mozog. A legutóbbi biotechnológiai tanulmányok feltárták, hogy az AIFIR infravörös sugarak fontos szerepet játszottak az összes élő szervezet kialakulásában és növekedésében. Emiatt ezeket a speciális infravörös sugarakat "biogenetikus sugaraknak" nevezik. A víz és a fehérjék a Föld összes élő szervezetének szerves részei. A vízmolekulák mindig oszcillálnak. Ha a vízmolekulákat 8-10 mikronos hullámhosszú lengésnek teszik ki (egyesek a víz molekuláris oszcillációjának hullámhosszaként), akkor a "rezonancia"

A rezonancia rendkívül nagy sebességgel (10/12 mp) hidrogénionokká és hidroxidionokká ionizálja a vizet. Ezt az ionizációt "vízaktiválásnak" nevezik.

Az AIFIR szűrőben található biokerámia granulátum különféle kerámiákból készül, ásványi oxidokkal, például szilícium-dioxiddal (SiO 2 ), alumínium- oxiddal (Al 2 O 2 ) stb. Keverve. FIR-t (infravörös sugarakat) bocsát ki.

A vízhálózatokban lévő túlnyomás és kacskaringós útvonal, az elektroszmog, továbbá a klór és egyéb lehetséges szennyeződések a vízmolekulák rendezett, hópelyhekhez hasonló, tetraéderes kristályszerkezetét felbontják. Az AIFIR energetizáló egységben lévő kerámiagolyók által kibocsátott infravörös fény éltető energiával, pozitív rezgéssel tölti fel a vizet, a gyors folyású patakok kövei között futó víz energiaszintjét és rácsszerkezetét adja vissza annak.

Az energetizált élő vizet strukturált víznek nevezzük.
A kerámiagolyók által kibocsátott infravörös fény megrezegteti a részecskéket, felbontja a hidrogén kötéseket (H-O), csökkenti a klaszterek méretét, oxigéndús lesz a víz és a nagyobb vibráció által nő energiaszintje.

Az ilyen víz sokkal gyorsabban felszívódik a szervezetben, jobban hidratál, jótékonyan hat az élettani folyamatokra és semlegesíti a szabad gyököket. A strukturált víz hasonlít a leginkább a testfolyadék szerkezetéhez, így ezt szervezetünk plusz energiaráfordítás nélkül, sokkal kevesebb energiával tudja hasznosítani, mint a strukturálatlan, rendezetlen rácsszerkezetűt.

A vízkutatók mérései szerint a tiszta, energetizált víz fél óra alatt éri el a sejtjeinket, amire a hagyományos csapvíz csak négy óra elteltével képes.

A biokerámia egység nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére.

Első vásárlásnál, kérje a kezdő szettet , mert így a csomag tartalmazza a víztisztítóra történő első felszereléshez szükséges csatlakozókat is.

Javasolt csere 12 -hónap vagy 3.600-l víz energetizálása után.

A csere nem igényel szakmai tudást bárki könnyedén képes elvégezni. ( Amennyiben előzőleg nem használt kerámia betétet akkor kell hozzá pár kiegészítő tartozék bilincs, könyök idom , és műanyag cső)

 


INFRA-RED