Aquaphor Crystal víztisztító berendezés 3-lépcsős
search
 • Aquaphor Crystal víztisztító berendezés 3-lépcsős

Aquaphor Crystal víztisztító berendezés 3-lépcsős

49 900 Ft
Adóval együtt

Az Aquaphor Crystal víztisztító berendezés 3-lépcsős magas kapacitású (8000 liter) megnövelt szűrőbetét élettartamát, berendezés külön tiszta víz csapteleppel.


Mennyiség

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

  Gyors szállítás:

30 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes

  Teljeskörű garancia

Termékeinkre 12-24 hónap garanciát adunk

  Folyamatos ellátás

Vízszűrő betétek és tartozékok folyamatosan kaphatók

Aquaphor Crystal víztisztító berendezés 3-lépcsős


Az Aquaphor Crystal víztisztító berendezés 3-lépcsős magas kapacitású (8000 liter) megnövelt szűrőbetét élettartamát, berendezés külön tiszta víz csapteleppel.

A készülék NNK engedéllyel rendelkezik engedély száma: 22799-9/2022KTEF

Jelen készülék használata nagyobb (legalább 4 fős) családok esetén javasolt.
A berendelés a mosogató alatt kap helyet, beszerelése igen egyszerű, nem igényel szakértelmet.

Mitől egyedi ez a víztisztító márka?

Az Aquaphor szűrőbetétek tartalmazzák az összes Aquaphor termékben felhasznált speciális Aqualen – t, amely anyagot az Aquaphor cég fejlesztett ki az ivóvíztisztításban történő felhasználásra. Az Aqualen hasonlóan működik, mint az aktív szén, mivel azonban annál sokkal fejlettebb, így hatékonysága is jóval magasabb és élettartama is jelentősen hosszabb.

Alapvető különbség, hogy az Aqualen élettartama lejárta/telítődés után nem engedi vissza a vízbe a korábban kiszűrt szennyeződéseket.
A csak aktív szenet használó más márkák 4-5 hónap elteltével a megkötött anyagokat egyre növekvő mennyiségben visszaengedik. Az Aquaphor víztisztítók még nano ezüstöt is tartalmaznak a vírusok és baktériumok ellen.


                

Érdekesség:

Az ezüsttel kombinált aktív szén betétek élettartama is mindössze 3-5 hónap, az ezüst ugyan is csak a mikroorganizmusok ellen véd, nem változtat azon, hogy az aktív szén néhány hónap után visszaengedi a kiszűrt szennyező anyagokat.
Az Aquaphor víztisztító készülékekben lévő Aqualen azonban összegyűjti a szennyeződéseket és végleg leköti azokat.
Esetében a betét telítődését követően nem tisztítja tovább a vizet, de nem is szennyezi vissza a korábban kiszűrt szennyeződésekkel. (ezért biztonságosan használható).

Az Aquaphor víztisztító a következő anyagokat 96-100%-os hatékonysággal szűri:

 • üledék, mint a rozsda, homok, sár, pollen
 • klór, kloroform és más szerves klórvegyületek
 • fémek és nehézfémek (pl.: vas, ólom, higany, réz, alumínium)
 • petrolkémiai vegyületek
 • fenolok
 • baktérium és vírusok

Szűrőbetétek:

 • K1-03 szűrőbetét találkozik elsőként a bejövő vízzel. A szűrőbetét belső pórusos, labirintus, hidrofób (vízzel nem keveredő) jellegű szerkezete csökkenti a klórtartalmat, a nehézfémek és szerves vegyületek mennyiségét. Továbbá kiszűri 5 mikronig az úgynevezett lebegő anyagokat, mint pl. rozsda, homok, iszap stb. A K1-03 szűrőbetét szerkezete –makro pórusos mátrix jellegű- kókuszhéj és granulált aktív szén kombinációja, aqualen ioncserélővel és mikrokristályos ezüsttel kiegészítve. Ennek köszönhetően teljesen elpusztítja a mikroorganizmusokat.
 • K1-02 szűrőbetét a második fokozat, amely egyedi kombinációja por és rostszál tartalmú szorbenseknek, amelyek felelősek a további aktív klór tartalom, nehézfém tartalom megkötéséért. Továbbá 3 mikronig kiszűri a további lebegő szennyeződéseket. Ez a szűrőbetét további aqualen ioncserélőt és ezüstöt tartalmaz a gombák, vírusok, baktériumok elpusztítása érdekében.
 • K1-07 szűrőbetét a harmadik és egyben utolsó szorpciós ivóvíz kezelő. Ez a szűrőbetét maximális hatékonyságának köszönhetően teljesen eltávolítja a klórt és az egészségre káros mikro szennyeződéseket. A maradék nehézfémeket és mikroorganizmusokat. Mikrokristályos ezüstöt és ioncserélőt tartalmaz. Valamint 0,8 mikronig eltávolítja a fix szennyeződéseket.

Ami a készülék dobozában található:

 • 1-db víztisztító, 3-db szűrőbetét
 • 1-db krómozott "tiszta víz" csaptelep
 • Szerelési kellékek, 1/2"-os T csatlakozó a sarokszelepre történő csatlakozáshoz


Azért hogy jó minőségű és tiszta ivóvizet kapjunk fokozottan ellenőrizni kell a szűrőbetéteket időnként.

A készülék/szűrőbetét kapacitása: 8000 liter

Javasolt betétcsere: kb. 18- havonta

A szűrőbetétek ára megtekintése itt.                                           
                                       • Súly 3.00kg
 • Szélesség 26.00cm
 • Magasság 34.00cm
 • Mélység 9.00cm
 • Szűrőbetét élettartalma: 8.000-liter 
Gyártó: Aquaphor Corporation

A garancia 12-hónap ami készülék teljességére kiterjed és ha a szűrök folyamatosan az előírtaknak meg felelően vannak cserélve akkor teljes élettartalomra garantált a jó víz minőség.

A garancia akkor is érvényes ha nem szakember végzi el a beszerelést ha nem házilag készítik el és a beszerelési útmutató szerint történik a telepítés.

A beszerelést a vásárló végzi, végezteti el akkor a hibákért, esetleges kárért a felelősség a bekötést elvégzőt terheli!

Ajánlatunk!

 • Alkalmazzon szivárgás érzékelőt a víztisztítóhoz, mely automatikusan lezárja a víztisztítót, ha vízszivárgást érzékel a víztisztítón kívül. A terméket és árát itt megtekintheti: Szivárgás érzékelő víztisztítóhoz.
 • Amennyiben 5-6 bar-nál magasabb, illetve rendszeresen vagy alkalmanként valószínűsíthető, hogy 7 bar fölé emelkedik a hálózati víznyomás értéke, alkalmazzon nyomáscsökkentő szelepet a víztisztítóhoz, amely a fordított ozmózis készülék üzemeléséhez szükséges optimális víznyomás feletti értéket lecsökkenti 5 bar körüli értékre és megvédi a készüléket az esetleges károsodástól. A terméket és árát itt megtekintheti: Nyomáscsökkentő víztisztítóhoz.
 • Ha nem szeretne külön tisztavíz csapot a pulton elhelyezni, lehetőség van ún. 3-utas konyhai csaptelep felszerelésére a meglévő csaptelep helyére. Dekoratív, többféle dizájnú és színű konyhai 3-utas csaptelepeinket itt megtekintheti: Konyhai csaptelepek víztisztítóhoz.

Beszerelési videó itt megtekinthető!


 

 

AQA-PUL-3