3 lépcsős RO víztisztító akváriumhoz.
search
  • 3 lépcsős RO víztisztító akváriumhoz.

3 lépcsős RO víztisztító akváriumhoz.

22 800 Ft
Adóval együtt
A 3 lépcsős RO akvárium víztisztító ideális megoldás akváriumok vizének kezeléséhez. Egyszerű a használata, a nagyobb szennyeződéseket eltávolítja, valamint lágyítja a vizet.
Mennyiség

  Gyors szállítás:

30 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes

  Teljeskörű garancia

Termékeinkre 12-24 hónap garanciát adunk

  Folyamatos ellátás

Vízszűrő betétek és tartozékok folyamatosan kaphatók

3 lépcsős RO víztisztító akváriumhoz.
A 3 lépcsős RO akvárium víztisztító ideális megoldás akváriumok vizének kezeléséhez. Egyszerű a használata, a nagyobb szennyeződéseket eltávolítja, valamint lágyítja a vizet.

A Fordított ozmózis (RO) rendszerű víztisztító eltávolítja a vízből: a lebegő szennyeződéseket (rozsda, homok, stb.), a vízkövet, a klórt és származékait, a vegyszereket, nehézfémeket, nitrátokat, az arzént, a hormonokat és gyógyszerszármazékokat, a vírusokat és baktériumokat, radioaktív részecskéket; röviden: az élő szervezetre káros, összes idegen anyagot.

A RO víztisztító készülékek a vízben lévő lehetséges szennyeződéseket 95%-os szűrési hatékonysággal szűrik ki. A tiszta ozmózis víz minősége függ a tisztítandó víz minőségétől: a szennyezettségének mértékétől, a víz hőmérsékletétől és pH értékétől, továbbá a (hálózati) víznyomástól is. RO víztisztító készülékekben a membránszűrő által kiszűrt szennyeződések nagy része (ún. technikai víz formájában) a szennyvízhálózatba öblítődik és csupán néhány százaléknyit gyűjt a membrán magába. Ezáltal, illetve az előszűrők rendszeres karbantartásával (cseréjével) biztosított, hogy a RO víztisztítók membrán szűrője hosszútávon (akár 2-3 évig) hatékonyan "dolgozzon". A fordított ozmózis (RO) technológia végzi el a leghatékonyabb szűrést a víztisztítási technológiák közül!

A 3 lépcsős RO akvárium víztisztító standard jellemzői:

A tisztítórész 3 lépcsője

1. lépcső: 1 mikronos polipropilén előszűrő

2. lépcső: aktívszén előszűrő

3. lépcső: vízlágyító membrán

Megengedett hálózati víznyomás: 1-7 bar.

Kapacitás: 70-120 liter/nap (a hálózati víznyomástól és a víz szennyezettségétől függően).

A 3 lépcsős RO víztisztító berendezés csomagja az alábbiakat tartalmazza: 1 db 3 lépcsős tisztító, 1 db tartály, 1 db útválasztó, beszereléshez szükséges szerelékek (lásd képen) és 1 db membránház kulcs.

Beszerelés: Az útválasztó csatlakoztatása a csaphoz

FONTOS: a RO víztisztító nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére. Olyan vízre alkalmazható, amely a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően került bevizsgálásra és ivóvíz felhasználási célra engedélyezve.

Karbantartás:

A háztartási RO víztisztító berendezés hosszú távú hatékony és megfelelő működéséhez, továbbá a fent megjelölt garanciák érvényesüléséhez rendszeres karbantartásra van szükség.
Ez áll egyrészt az alábbi időközönként történő szűrőcserék elvégzéséből.


  • Az 1-2. előszűrőt a használattól függően maximum 12 havonta (kisebb felhasználás esetén).
  • A 3. lépcsőben lévő RO membrán szűrőt maximum 36 havonta (kisebb felhasználás esetén).
  • A szűrőbetétek élettartama függ az átfolyt víz mennyiségén túl a bemenő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől) is!
3ST RO-AQUARIUM