A palackozott víz elhagyása.

  admin

 (0)    0

  Víztisztítókról amit tudni kellA víz minden élet alapja  

A palackozott víz elhagyása.

Képes vagyok abbahagyni, hogy ennyi pénzt költsek palackozott víz vásárlására?

Igen, ez a lehetőség, hogy pénzt takarítson meg, és soha többé ne vásároljon palackozott vizet. Mosogató alatti, asztali és hordozható szűrők széles választékát kínáljuk az Ön igényeinek megfelelően.

A szűrők a választott rendszertől függően ugyanolyan vagy jobb minőségű ivóvizet állíthatnak elő, mint a palackozott víz. Segítsen megmenteni bolygónkat, és lassítsa a műanyag vizes palackok szemetelését.

Miért vásároljunk vízszűrőt?

Csapvizünk, bár általában iható, nem feltétlenül felel meg elvárásainknak, különösen az ízét illetően. Nemzetünk folyó-, vízgyűjtő- és tározórendszerei súlyos veszélynek vannak kitéve az aszály, az éghajlati változások miatt. A nemzeti ivóvízminőségi és biztonsági előírások hiányában a minőség igen eltérő. Míg a tisztítóművekből kiáramló víz általában megfelel a vonatkozó minőségi irányelveknek, a víz ezután több száz kilométeres öregedő csövön halad át, mielőtt elérné a konyhai csapot. Az otthon felé vezető úton számos olyan tényező van, amely ronthatja az ízt, az illatát, a tisztaságot vagy a minőséget. Így már nem vehetjük természetesnek az ivóvizünket.

A talajvíz szennyeződése történhet ipari és mezőgazdasági vegyszerek és egyéb környezeti hulladékok révén. A klór fertőtlenítőszerként történő használata nemcsak csípős ízt és szagot okoz, hanem egyre nagyobb aggodalomra ad okot az ebből a fertőtlenítő kezelésből származó melléktermékek, például a trihalogén-metánok hosszú távú egészségügyi következményei.

Az otthoni víz szűrés már nem kényeztetés – ma már szükséglet. A Víztisztító Depó által forgalmazott termékek technológiailag a legfejlettebb rendszerek. Szeretnénk, ha Ön és családja megbizonyosodott arról, hogy az Ön által megivott víz friss és biztonságos

 (0)    0

A hozzászólást rögzítettük
Haggy üzenetet
Nem írhatsz megjegyzést, mert nem vagy bejelentkezve ügyfélként

Facebook komment