Aquafilter.jpg2.jpg
search
  •  Aquafilter.jpg2.jpg

Aquafilter KDF tartalmú zuhanyszűrő FHSH-8-CCH

13 000 Ft
Adóval együtt

A KDF zuhanyszűrővel kezelhetőek olyan, a klóros csapvíz okozta haj- és bőrproblémák, mint korpa, ekcéma, száraz viszkető bőr, töredező és száraz haj, egyéb bőrbetegségek klóros víz okozta irritációi pedig megszüntethetők.Mennyiség

  Gyors szállítás:

30 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes

  Teljeskörű garancia

Termékeinkre 12-24 hónap garanciát adunk

  Folyamatos ellátás

Vízszűrő betétek és tartozékok folyamatosan kaphatók

Aquafilter KDF tartalmú zuhanyszűrő FHSH-8-CCHAz Aquafilter FHSH-8-CCH KDF tartalmú zuhanyszűrő egy kézi zuhanyfej, amely szűrőbetétet tartalmaz.
Általánosságban: A készülék külseje egy teljesen hagyományos kézi, többállású zuhanyfej külsejével megegyezik, a különbség, hogy tartalmaz egy szűrőbetétet is, amelyen a víz áthaladva azt megtisztítja.

Az FHSH-8-CCH KDF zuhanyszűrő külsejére az elegáns megjelenés jellemző.

A Klór és származékai 90-95%-át eltávolítja.
Az Aquafilter FHSH-8-CCH zuhanyszűrő tulajdonképpen teljesen ugyanazt tudja, mint az Aquafilter SH-6 zuhanyszűrő, csak a zuhanyfej méretében van eltérés. Az SH-6 zuhanyszűrő fejének átmérője nagyobb (15 cm), így az SH-6 típus esőztető zuhanyfej funkciót is betölthet.

Miért fontos a fürdővíz klórmentesítése:
A KDF zuhanyszűrővel kezelhetőek olyan, a klóros csapvíz okozta haj- és bőrproblémák, mint korpa, ekcéma, száraz viszkető bőr, töredező és száraz haj, egyéb bőrbetegségek klóros víz okozta irritációi pedig megszüntethetők.                                         

A zuhanyszűrő betétjének felépítése:

1,-KDF-55 töltet: a KDF-55 nagy tisztaságú réz-cink ötvözet, amely szűrőhatását redox (redukció-oxidáció) folyamat következtében fejti ki. E kémiai folyamat felhasználásával szűrik ki a vízből a klórt és a nehézfémeket. Csökkenti, illetve teljesen eltávolítja a klórt, vasat, hidrogén-szulfidot, arzént, ólmot, higanyt, magnéziumot és krómot a vízből és meggátolja a baktériumok, algák és gombák elszaporodását.

2,-Chlorgon töltet: a Chlorgon átalakítja a szabad klórt és egyes klórvegyületeket ártalmatlan kloridokká. A szűrőhatását redox (redukció-oxidáció) folyamat következtében fejti ki. Az így keletkezett kloridok már nagyobb méretűek, mint a bőr pórusai, így azon áthatolni már nem képesek. A Chlorgon kiváló kiegészítője a KDF-55-nek, mert míg ez magasabb hőfokon biztosítja a klór kiszűrését, addig a Chlorgon alacsonyabb hőfokon is hatékonyan "szűri ki" a klórt.

Az Aquafilter SH-5 zuhanyszűrő jellemzői:

  • A krómozott, műanyag zuhanyfej rózsájának átmérője: 10 cm
  • Teljes hosszúság: 25,5 cm
  • Teljesítmény: 10 liter/perc (átlagos, 4 bar hálózati nyomáson)
  • Megengedett hálózati víznyomás: 2-6 bar
  • Maximális működési hőmérséklet: 45°C
  • Csatlakozási méret: 1/2"
  • Szűrőbetét tömítőgyűrű: 13,6x2,4mm (NBR)
  • A csomag tartalma: 1 db zuhanyfej tömítőgyűrűvel (1/2"), 1 db szűrőbetét tömítőgyűrűvel


Felszerelése: nagyon egyszerű: a meglévő zuhanyfej helyére kell felszerelni. (A magyar szabványnak megfelel, így a készülék felszerelhető a legtöbb magyar otthonban.)
A zuhanyszűrő nem alkalmazható mikro biológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére.
Az Aquafilter FHSH-8-CCH zuhanyszűrő karbantartása: különösebb karbantartást az SH-5 zuhanyszűrő nem igényel. Vízkő, szappanmaradványok és egyéb szennyeződések eltávolításakor karcmentes súrolószert vagy vízkőoldót, és puha anyagot alkalmazzon a krómozott felületeken. Ha a szűrőbetét elhasználódott és már nem szűr hatékonyan, a szűrőházat (nyelet) szétcsavarva a benne lévő szűrőbetét könnyen kicserélhető.


Javasolt szűrőcsere: maximum 3 havonta vagy a szűrőbetét telítődését követően, amelyik előbb bekövetkezik. A szűrőbetét élettartama függ a kezelendő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől) és az átfolyt víz mennyiségétől.

Csere szűrőbetét: terméket és az árát itt megtekintheti

Garancia: 12-Hónap

Gyártó: Aquafilter E.U.


                                

 

FHSH-8-CCH