Víztisztító PurePro ERS-105 készülék gyors csatlakozós
search
 • Víztisztító PurePro ERS-105 készülék gyors csatlakozós

PurePro ERS-105 fordított ozmózis, hálózati víz utótisztító gyors csatlakozós

87 900 Ft
Adóval együtt

Áfa nélkül:

69212,59

Elérhető:

Igen

Raktáron:

Kevesebb mint 4 db

Szállítás:

2 munkanap

Garancia:

12 hónap

Gyártó:

PurePro USA Corp. 


NNK ivóvízbiztonsági engedély: 69314-5/2021/KTEF sorszámmal.

Mennyiség

  Gyors szállítás:

30 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes

  Teljeskörű garancia

Termékeinkre 12-24 hónap garanciát adunk

  Folyamatos ellátás

Vízszűrő betétek és tartozékok folyamatosan kaphatók

PurePro ERS-105 fordított ozmózis, hálózati víz utótisztító gyors csatlakozósEz a rendszer biztosítja a tökéletes tisztaságú ivóvizet mely a fordított ozmózis technológiával készül.
Ez a technológia nem használ vegyszert csak szűrő és tisztító elemekkel tisztítja a vizet.
A tisztító folyamat képes eltávolítani több mint 95% az oldott szennyeződésnek és 99%-át a baktériumoknak, gyógyszerszármazékokat, a vírusokat.
RO rendszer javítja a víz ízét és minőségét, csökkenti a klór 99%-át valamint szagok és vízben oldott üledékek jelenlétét.
A víztisztító berendezés csökkenti a víz keménységét és továbbá eltávolítja a vízben jelenlévő: réz, ólom, higany, bárium, nátrium, króm, kadmium, nitrit, fluorid, szelén és nitrát szennyeződéseket.

Ennek a víztisztító berendezésnek az előnye az, hogy sokkal könnyebben lehet a szűrőrendszert cserélni, mint a többi hasonló készüléknél.

A helyigénye is kisebb, ezért az elhelyezése is egyszerűbb.   

1. szűrő: 5-mikron kompakt kivitelű gyors csatlakozóval ellátott
2. szűrő: aktív szén előszűrő GAC kompakt kivitelű gyors csatlakozóval ellátott
3. szűrő: aktív szén előszűrő GAC kompakt kivitelű gyors csatlakozóval ellátott
4. szűrő: ozmózis membrán eltávolítja a baktériumok, és  96-99%-át a vízből.
5. szűrő: aktív szén utószűrő az esetleges gázokat megköti.

A 4 db-os szűrőszettet és árát itt megtekintheti.PurePro ERS-105 víztisztító készülék gyors csatlakozósEz a szűrő eltávolítja a kifogásolható ízeket és a szagokat, gázokat tovább javítja az ivóvíz minőségét.


Garanciák: 1 év teljeskörű és 10 év vízminőség* garanciával árusítjuk a víztisztító berendezést. (* Azt jelenti, hogy amennyiben a víztisztító berendezésbe 700 mg/liter, vagy az alatti oldott anyag tartalmú víz áramlik be, akkor garantáljuk, hogy a tiszta víz oldott anyagtartalma 100 mg/liter alatt lesz, ami már kifejezetten segíti testünk méregtelenítését.)
A Víztisztító PurePro ERS-105 készülék gyors csatlakozós berendezés különösebb karbantartást nem igényel, a fent megjelölt garanciák érvényesüléséhez az alábbi időközönként azonban a szűrőbetéteket cserélni szükséges.
A szűrőcserék elvégzésénél javasolt még egy fertőtlenítést végezni, ehhez alkalmazhatunk ezüstkolloidot, mely nevezetes a gomba- és baktériumölő képességéről.
A készüléket csomagban  szállítjuk, és tartalmazza az összes beszereléshez szükséges tartozékokat, és a szűrőbetéteket.Beszerelési útmutató!pdf        Szerelési kellékek

Szerelési kellékek


A PurePro ERS-105 háztartási RO víztisztító méretei:

 • Az 5 lépcsős tisztító rész
 • magassága: 42,5 cm
 • hosszúsága: 29 cm
 • szélessége: 21 cm
 • A 12 literes tartály
 • magassága: 43cm
 • átmérője: 28 cm

Figyelem: a csomag 3/8"-os bekötő idomot tartalmaz.

Amennyiben a felszerelés helyén a vízbekötésnél nem 3/8"-os csőméret van, hanem 1/2" vagy 3/4", kérjük jelezze felénk, és a megfelelő bekötő idommal küldjük a víztisztítót!

Az 5 lépcsős tisztító méretei:

 • magassága: 42,5 cm
 • hosszúsága: 29 cm
 • szélessége: 21 cm

A 12 literes tartály

 • magassága: 43 cm
 • átmérője: 28 cm


A hálózati víznyomás nem éri el a 3-bart akkor önnek nyomásfokozóval ellátott víztisztító készülékre van szüksége.
Vagy ha már rendelkezik készülékkel és hiba folyamán nem tudja biztosítani a 3-bart akkor nyomás fokozó szivattyút tud vásárolni, és ez által tudja növelni a víz nyomását, hogy a készülék tökéletesen szűrje a vizet.
A garancia 12-hónap ami készülék teljességére kiterjed és ha a szűrök folyamatosan az előírtaknak meg felelően vannak cserélve akkor teljes élettartalomra garantált a jó víz minőség.
A garancia akkor is érvényes ha nem szakember végzi el a beszerelést ha nem házilag készítik el és a beszerelési útmutató szerint történik a telepítés.
A beszerelést a vásárló végzi, végezteti el akkor a hibákért, esetleges kárért a felelősség a bekötést elvégzőt terheli!


Az ozmózis víztisztító berendezés csak olyan víztisztítására gyártották mely az államilag bevizsgált és a leírt jogszabályoknak meg felel az ivóvízminősége.
Házilag ásott  vagy fúrt kút víztározó, és nincs hatóságilag bevizsgálva akkor a készüléket ne használjuk mert az erős szennyeződések tönkre teszik a készüléket és a vízszűrő betéteket, és a garancia is megszűnik.

A szűrőcserék elvégzésénél javasolt még egy fertőtlenítést végezni, ehhez alkalmazhatunk KoMiTo ezüstkolloid, mely nevezetes a gomba- és baktériumölő képességéről.

Karbantartás:

A berendezés nagyobb karbantartást nem igényel mert a garancia megtartásához meghibásodás esélye nagyon kicsi.
Amire nagyon oda kell figyelnünk az a szűrőbetétek cseréje, mert az elkoszosodott berendezés nem képes a tökéletes víz minőségét és mennyiségét garantálni.
A háztartási RO víztisztító berendezés hosszú távú hatékony és megfelelő működéséhez, továbbá  a fent megjelölt garanciák érvényesüléséhez rendszeres karbantartásra van szükség.
Ez áll egyrészt az alábbi időközönként történő szűrőcserék elvégzéséből:
az előszűrő 3-db (RS105 tip.) és 1 utószűrő betét: 6-hónap (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 12 havonta (kisebb felhasználás esetén). A 4 db-os szűrőszettet és árát itt megtekintheti.

a RO membránját 24-hónap (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 36 havonta (kisebb felhasználás esetén). Az 50GPD-s RO membránt és árát itt megtekintheti


A vásárolt Víztisztító készülékhez a kiegészítőket itt meglehet tekinteni és vásárolni:

 1. Visszasózó szűrőbetét: lehetővé teszi a kiszűrt sók visszaadagolását.
 2. Biokerámia energetizáló szűrőbetét: A szervezetben  sokkal könnyebben felszívódik a víz.
 3. Lúgosító szűrőbetét: A víznek a pH értékét lehet megnövelni.
 4. UV lámpa sterilizáló készülék: az UV lámpa semlegesíti a vízben a baktériumokat és vírusokat 99.9%-ban


A szűrőbetétek élettartama függ az átfolyt víz mennyiségén túl a bemenő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől) is!

Ajánlatunk!

 • Alkalmazzon szivárgás érzékelőt a víztisztítóhoz, mely automatikusan lezárja a víztisztítót, ha vízszivárgást érzékel a víztisztítón kívül. A terméket és árát itt megtekintheti: Szivárgás érzékelő víztisztítóhoz.
 • Amennyiben 5-6 bar-nál magasabb, illetve rendszeresen vagy alkalmanként valószínűsíthető, hogy 7 bar fölé emelkedik a hálózati víznyomás értéke, alkalmazzon nyomáscsökkentő szelepet a víztisztítóhoz, amely a fordított ozmózis készülék üzemeléséhez szükséges optimális víznyomás feletti értéket lecsökkenti 5 bar körüli értékre és megvédi a készüléket az esetleges károsodástól. A terméket és árát itt megtekintheti: Nyomáscsökkentő víztisztítóhoz.
 • Ha nem szeretne külön tisztavíz csapot a pulton elhelyezni, lehetőség van ún. 3-utas konyhai csaptelep felszerelésére a meglévő csaptelep helyére. Dekoratív, többféle dizájnú és színű konyhai 3-utas csaptelepeinket itt megtekintheti: Konyhai csaptelepek víztisztítóhoz.
PurePro ERS-105 víztisztító készülék gyors csatlakozós                PurePro ERS-105 víztisztító készülék gyors csatlakozósMűszaki adatok:

 • Megengedett víznyomás: 3 – 6-bar
 • Maximális kapacitás 6-bar nyomás mellett: 200 liter/nap.
 • 12 literes víztartály maximális kapacitás (120 liter/ nap/3-bar nyomásnál)

Minősítések: A berendezés megfelel az Amerikai NSF Standard szabványnak és az Európai Uniós követelményeknek. CE, WHO, NSF, WQA, FDA. ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik.


NNK ivóvízbiztonsági engedély: 69314-5/2021/KTEF sorszámmal.

 

 Gyártó: PurePro USA Corp.         PurePro ERS-105 víztisztító készülék gyors csatlakozós

ERS-105