Tudástár

Népszerű eladások

Megtekintett termékek

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

ujarkereso-partner-logo.png
Víztisztító PurePro ERS-105 készülék gyors csatlakozós Nagyobb

PurePro ERS-105 fordított ozmózis, hálózati víz utótisztító gyors csatlakozós

ERS-105

Új

Ez a rendszer biztosítja a tökéletes tisztaságú ivóvizet mely a fordított ozmózis technológiával készül.

NNK vízbiztonsági engedély: 69314-5/2021/KTEF sorszámmal.

Bővebb leírás

84 500 Ft‎

Egyéb infó

PurePro ERS-105 fordított ozmózis, hálózati víz utótisztító gyors csatlakozósEz a rendszer biztosítja a tökéletes tisztaságú ivóvizet mely a fordított ozmózis technológiával készül.
Ez a technológia nem használ vegyszert csak szűrő és tisztító elemekkel tisztítja a vizet.
A tisztító folyamat képes eltávolítani több mint 95% az oldott szennyeződésnek és 99%-át a baktériumoknak, gyógyszerszármazékokat, a vírusokat.
RO rendszer javítja a víz ízét és minőségét, csökkenti a klór 99%-át valamint szagok és vízben oldott üledékek jelenlétét.
A víztisztító berendezés csökkenti a víz keménységét és továbbá eltávolítja a vízben jelenlévő: réz, ólom, higany, bárium, nátrium, króm, kadmium, nitrit, fluorid, szelén és nitrát szennyeződéseket.

Ennek a víztisztító berendezésnek az előnye az, hogy sokkal könnyebben lehet a szűrőrendszert cserélni, mint a többi hasonló készüléknél.

A helyigénye is kisebb, ezért az elhelyezése is egyszerűbb.   

1. szűrő: 5-mikron kompakt kivitelű gyors csatlakozóval ellátott
2. szűrő: aktív szén előszűrő GAC kompakt kivitelű gyors csatlakozóval ellátott
3. szűrő: aktív szén előszűrő GAC kompakt kivitelű gyors csatlakozóval ellátott
4. szűrő: ozmózis membrán eltávolítja a baktériumok, és  96-99%-át a vízből.
5. szűrő: aktív szén utószűrő az esetleges gázokat megköti.

A 4 db-os szűrőszettet és árát itt megtekintheti.PurePro ERS-105 víztisztító készülék gyors csatlakozós


Ez a szűrő eltávolítja a kifogásolható ízeket és a szagokat, gázokat tovább javítja az ivóvíz minőségét.


Garanciák: 1 év teljeskörű és 10 év vízminőség* garanciával árusítjuk a víztisztító berendezést. (* Azt jelenti, hogy amennyiben a víztisztító berendezésbe 700 mg/liter, vagy az alatti oldott anyag tartalmú víz áramlik be, akkor garantáljuk, hogy a tiszta víz oldott anyagtartalma 100 mg/liter alatt lesz, ami már kifejezetten segíti testünk méregtelenítését.)


Ez a RO rendszer képes eltávolítani a gyógyszermaradványokat, és minden gyógyszer szennyeződést a vízből!

A Víztisztító PurePro ERS-105 készülék gyors csatlakozós berendezés különösebb karbantartást nem igényel, a fent megjelölt garanciák érvényesüléséhez az alábbi időközönként azonban a szűrőbetéteket cserélni szükséges.
A szűrőcserék elvégzésénél javasolt még egy fertőtlenítést végezni, ehhez alkalmazhatunk ezüst cloidot, mely nevezetes a gomba- és baktériumölő képességéről.
A készüléket csomagban  szállítjuk, és tartalmazza az összes beszereléshez szükséges tartozékokat, és a szűrőbetéteket.Beszerelési útmutató!pdf        Szerelési kellékek
Szerelési kellékek


A PurePro ERS-105 háztartási RO víztisztító méretei:

 • Az 5 lépcsős tisztító rész
 • magassága: 42,5 cm
 • hosszúsága: 29 cm
 • szélessége: 21 cm
 • A 12 literes tartály
 • magassága: 43cm
 • átmérője: 28 cm


Figyelem: a csomag 3/8"-os bekötő idomot tartalmaz.

Amennyiben a felszerelés helyén a vízbekötésnél nem 3/8"-os csőméret van, hanem 1/2" vagy 3/4", kérjük jelezze felénk, és a megfelelő bekötő idommal küldjük a víztisztítót!


Az 5 lépcsős tisztító méretei:

 • magassága: 42,5 cm
 • hosszúsága: 29 cm
 • szélessége: 21 cm

A 12 literes tartály


 • magassága: 43 cm
 • átmérője: 28 cm

A hálózati víznyomás nem éri el a 3-bart akkor önnek nyomásfokozóval ellátott víztisztító készülékre van szüksége.
Vagy ha már rendelkezik készülékkel és hiba folyamán nem tudja biztosítani a 3-bart akkor nyomás fokozó szivattyút tud vásárolni, és ez által tudja növelni a víz nyomását, hogy a készülék tökéletesen szűrje a vizet.
A garancia 12-hónap ami készülék teljességére kiterjed és ha a szűrök folyamatosan az előírtaknak meg felelően vannak cserélve akkor teljes élettartalomra garantált a jó víz minőség.
A garancia akkor is érvényes ha nem szakember végzi el a beszerelést ha nem házilag készítik el és a beszerelési útmutató szerint történik a telepítés.
A beszerelést a vásárló végzi, végezteti el akkor a hibákért, esetleges kárért a felelősség a bekötést elvégzőt terheli!


Az ozmózis víztisztító berendezés csak olyan víztisztítására gyártották mely az államilag bevizsgált és a leírt jogszabályoknak meg felel az ivóvízminősége.
Házilag ásott  vagy fúrt kút víztározó, és nincs hatóságilag bevizsgálva akkor a készüléket ne használjuk mert az erős szennyeződések tönkre teszik a készüléket és a vízszűrő betéteket, és a garancia is megszűnik.

A szűrőcserék elvégzésénél javasolt még egy fertőtlenítést végezni, ehhez alkalmazhatunk KoMiTo ezüstkolloidot, mely nevezetes a gomba- és baktériumölő képességéről.

A szűrőbetétek nagymértékben csökkentik a oldott szervetlen anyagok és szennyeződések jelenlétét a vízben, gátolják a továbbhaladásukat az ivóvízben.
A gyártó fontos tényezőnek tartja, hogy minél nagyobb mennyiségű szervetlen anyagot és szennyeződést kiszűrjön és magában tartson a szűrőbetét.
A szűrőbetét élettartalma függ attól hogy a víz mennyire telített szervetlen anyagokkal és szennyeződésekkel.
A gyártó a szűrőbetét élettartalmát ezért 6-12-hónapban határozta meg, de van mikor a víz annyira telített szennyeződésekkel, hogy ezek a paraméterek lecsökkenek.
A másik tényező a szűrőbetét élettartalmának a csökkenésében, hogy mennyi mennyiségű vizet kel megszűrniük, 2-3-fős családnál hosszabb az élettartalma szűrőbetéteknek mint 6-8-fős esetében.


Azért hogy jó minőségű és tiszta ivóvizet kapjunk fokozottan ellenőrizni kell a szűrőbetéteket időnként.


Karbantartás:

A berendezés nagyobb karbantartást nem igényel mert a garancia megtartásához meghibásodás esélye nagyon kicsi.
Amire nagyon oda kell figyelnünk az a szűrőbetétek cseréje, mert az elkoszosodott berendezés nem képes a tökéletes víz minőségét és mennyiségét garantálni.
A háztartási RO víztisztító berendezés hosszú távú hatékony és megfelelő működéséhez, továbbá  a fent megjelölt garanciák érvényesüléséhez rendszeres karbantartásra van szükség.
Ez áll egyrészt az alábbi időközönként történő szűrőcserék elvégzéséből:
az előszűrő 3-db (RS105 tip.) és 1 utószűrő betét: 6-hónap (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 12 havonta (kisebb felhasználás esetén). A 4 db-os szűrőszettet és árát itt megtekintheti.

a RO membránját 24-hónap (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 36 havonta (kisebb felhasználás esetén). Az 50GPD-s RO membránt és árát itt megtekintheti


A vásárolt Víztisztító készülékhez a kiegészítőket itt meglehet tekinteni és vásárolni:
 1. Visszasózó szűrőbetét: lehetővé teszi a kiszűrt sók visszaadagolását.
 2. Biokerámia energetizáló szűrőbetét: A szervezetben  sokkal könnyebben felszívódik a víz.
 3. Lúgosító szűrőbetét: A víznek a pH értékét lehet megnövelni.
 4. UV lámpa sterilizáló készülék: az UV lámpa semlegesíti a vízben a baktériumokat és vírusokat 99.9%-ban

A szűrőbetétek élettartama függ az átfolyt víz mennyiségén túl a bemenő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől) is!

Ajánlatunk!

 • Alkalmazzon szivárgás érzékelőt a víztisztítóhoz, mely automatikusan lezárja a víztisztítót, ha vízszivárgást érzékel a víztisztítón kívül. A terméket és árát itt megtekintheti: Szivárgás érzékelő víztisztítóhoz.
 • Amennyiben 5-6 bar-nál magasabb, illetve rendszeresen vagy alkalmanként valószínűsíthető, hogy 7 bar fölé emelkedik a hálózati víznyomás értéke, alkalmazzon nyomáscsökkentő szelepet a víztisztítóhoz, amely a fordított ozmózis készülék üzemeléséhez szükséges optimális víznyomás feletti értéket lecsökkenti 5 bar körüli értékre és megvédi a készüléket az esetleges károsodástól. A terméket és árát itt megtekintheti: Nyomáscsökkentő víztisztítóhoz.
 • Ha nem szeretne külön tisztavíz csapot a pulton elhelyezni, lehetőség van ún. 3-utas konyhai csaptelep felszerelésére a meglévő csaptelep helyére. Dekoratív, többféle dizájnú és színű konyhai 3-utas csaptelepeinket itt megtekintheti: Konyhai csaptelepek víztisztítóhoz.


A vissza adagolok cseréjére is fontos és ezért nagy gondot kell fordítani a pótlásukra mert a víz íze nem lesz tökéletesen élvezhető.
Az elhasznált szűrőbetétek és vissza adagolópatronok cseréjét biztosítjuk, a weboldalról beszerezhetők és pótolhatók, és folyamatosan kapható a kiegészítő alkatrészek is.


PurePro ERS-105 víztisztító készülék gyors csatlakozós                PurePro ERS-105 víztisztító készülék gyors csatlakozós


Műszaki adatok:

 • Megengedett víznyomás: 3 – 6-bar
 • Maximális kapacitás 6-bar nyomás mellett: 200 liter/nap.
 • 12 literes víztartály maximális kapacitás (120 liter/ nap/3-bar nyomásnál)

Minősítések: A berendezés megfelel az Amerikai NSF Standard szabványnak és az Európai Uniós követelményeknek. CE, WHO, NSF, WQA, FDA. ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik.

FIGYELEM: Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék biztonságos működéséhez UV lámpa és ásványi anyag visszapótló használata kötelező, mely az ajánlott kiegészítőknél megrendelhető, valamint a megfelelő szakszerű szűrőcsere és karbantartás.
NNK vízbiztonsági engedély: 69314-5/2021/KTEF sorszámmal.

 

 Gyártó: PurePro USA Corp.  
Bármilyen kérdése merül fel kérem vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje a segítségünket köszönjük a bizalmát.

        PurePro ERS-105 víztisztító készülék gyors csatlakozós

30 egyéb termék ebből a kategóriából: