Tudástár

Népszerű eladások

Megtekintett termékek

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

ujarkereso-partner-logo.png
CP-105 háztartási RO víztisztító Nagyobb

CleanPure CP-105 RO víztisztító szűrőrendszer nyomásfokozóval

PP-CP-105P

Új

Ez a technológia nem használ vegyszert és nem fogyaszt villamos áramot csak szűrő és tisztító elemekkel tisztítja a vizet.

NNK vízbiztonsági engedély: 69314-5/2021/KTEF sorszámmal.

 

Bővebb leírás

99 900 Ft‎

Egyéb infó

CleanPure CP-105 RO víztisztító szűrőrendszer nyomásfokozóval

 

 

CleanPure CP-105 RO víztisztító szűrőrendszer nyomásfokozóval biztosítja a tökéletes tisztaságú ivóvizet mely a fordított ozmózis technológiával készül.
Ez a technológia nem használ vegyszert és nem fogyaszt villamos áramot csak szűrő és tisztító elemekkel tisztítja a vizet.

A tisztító folyamat képes eltávolítani több mint 95% az oldott szennyeződésnek és 98%-át a baktériumoknak.
RO rendszer javítja a víz ízét és minőségét, csökkenti a klór 98%-át valamint szagok és vízben oldott üledékek jelenlétét.

CP-105P víztisztító berendezés csökkenti a víz keménységét és továbbá eltávolítja a vízben jelenlévő szennyeződéseket.

A Fordított ozmózis (RO) rendszerű víztisztító eltávolítja a vízből: a lebegő szennyeződéseket (rozsda, homok, üledék stb.), a vízkövet, a klórt és származékjait, a vegyszereket, nehézfémeket, nitrátokat, az arzént, a hormonokat és gyógyszerszármazékokat, a vírusokat és baktériumokat, radioaktív részecskéket. Az élő szervezetre káros, összes idegen anyagot.


Öt lépcsős tökéletes tisztítással.

1.szűrő:  5-mikron (dupla O-gyűrűs szűrőházzal)

2. szűrő: aktív szén előszűrő a klór és vegyületeinek a kiszűrése.

3. szűrő: 1- mikronos előszűrő (dupla O-gyűrűs szűrőházzal)

4. szűrő: ozmózis membránnal eltávolítja a baktériumok, és  96-98%-át a vízből.

5. szűrő: aktívszén utószűrő a membrán után visszamaradt gázokat szűri ki a vízből.Víztisztító szűrőbetétek csomagban: Előszűrők és Utószűrővel


Megengedett víznyomás: 3-6-bar maximális kapacitás (120 liter/ nap!)-12literes víztartály.                       PurePro RO-105 víztisztító szűrőrendszer


Műszaki adatok:

Megengedett víznyomás: 3 – 6-bar

- Maximális kapacitás 6 bar nyomás mellett: 200 liter/nap.
- 12 literes víztartály maximális kapacitás (120 liter/ nap/3-bar nyomásnál)


A szűrőcserék elvégzése javasolt a szűrt vízmennyiségétől függően, de maximum 12-hónap elteltével.


A készüléket csomagban  szállítjuk, és tartalmazza az összes beszereléshez szükséges tartozékokat, és a szűrőbetéteket.

A garancia 12-hónap ami készülék teljességére kiterjed és ha a szűrök folyamatosan az előírtaknak meg felelően vannak cserélve akkor teljes élettartalomra garantált a jó víz minőség.
A garancia akkor is érvényes ha nem szakember végzi el a beszerelést ha nem házilag készítik el és a beszerelési útmutató szerint történik a telepítés.
A beszerelést a vásárló végzi, végezteti el akkor a hibákért, esetleges kárért a felelősség a bekötést elvégzőt terheli!

Az ozmózis víztisztító készüléket csak olyan víztisztítására gyártották mely az államilag bevizsgált és a leírt jogszabályoknak megfelel az ivóvízminősége.
Házilag ásott kút víztározó, és nincs hatóságilag bevizsgálva, akkor a készüléket ne használják mert az erős szennyeződések tönkre teszik a készüléket, és a vízszűrő betéteket, és a garancia is megszűnik.


Karbantartás:

A háztartási RO víztisztító berendezés hosszú távú hatékony és megfelelő működéséhez, továbbá a fent megjelölt garanciák érvényesüléséhez rendszeres karbantartásra van szükség. Ez áll egyrészt az alábbi időközönként történő szűrőcserék elvégzéséből:

Az 1-2-3. előszűrőt és az 5. lépcsőben lévő utószűrőt 6 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 6-12 havonta (kisebb felhasználás esetén).

A 4. lépcsőben lévő RO membrán szűrőt 24 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 36 havonta (kisebb felhasználás esetén).

A szűrőbetétek élettartama függ az átfolyt víz mennyiségén túl a bemenő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől) is!

Továbbá a szűrőcserék elvégzésénél javasolt még egy fertőtlenítést végezni, ehhez alkalmazhatunk természetes fertőtlenítőszert is, pl: grapefruitmag kivonatot vagy Ezüstkolloidot. Mindkettő nevezetes a gomba- és baktériumölő képességéről.

 

A vásárolt Víztisztító készülékhez a kiegészítőket itt meglehet tekinteni és vásárolni:

 1. Visszasózó szűrőbetét: lehetővé teszi a kiszűrt sók visszaadagolását.
 2. Biokerámia energetizáló szűrőbetét: A szervezetben  sokkal könnyebben felszívódik a víz.
 3. Lúgosító szűrőbetét: A víznek a pH értékét lehet megnövelni.
 4. UV lámpa sterilizáló készülék: az UV lámpa semlegesíti a vízben a baktériumokat és vírusokat 99.9%-ban

A vissza adagolok cseréjére is nagyon fontos és ezért nagy gondot kell fordítani a pótlásukra mert a víz íze nem lesz tökéletesen élvezhető.
Az elhasznált szűrőbetétek és vissza adagolópatronok cseréjét biztosítjuk, a weboldalról beszerezhetők és pótolhatók, és folyamatosan kapható a kiegészítő alkatrészek is.

Ajánlatunk!

 • Alkalmazzon szivárgás érzékelőt a víztisztítóhoz, mely automatikusan lezárja a víztisztítót, ha vízszivárgást érzékel a víztisztítón kívül. A terméket és árát itt megtekintheti: Szivárgás érzékelő víztisztítóhoz.
 • Amennyiben 5-6 bar-nál magasabb, illetve rendszeresen vagy alkalmanként valószínűsíthető, hogy 7 bar fölé emelkedik a hálózati víznyomás értéke, alkalmazzon nyomáscsökkentő szelepet a víztisztítóhoz, amely a fordított ozmózis készülék üzemeléséhez szükséges optimális víznyomás feletti értéket lecsökkenti 5 bar körüli értékre és megvédi a készüléket az esetleges károsodástól. A terméket és árát itt megtekintheti: Nyomáscsökkentő víztisztítóhoz.
 • Ha nem szeretne külön tisztavíz csapot a pulton elhelyezni, lehetőség van ún. 3-utas konyhai csaptelep felszerelésére a meglévő csaptelep helyére. Dekoratív, többféle dizájnú és színű konyhai 3-utas csaptelepeinket itt megtekintheti: Konyhai csaptelepek víztisztítóhoz.
Szerelési útmutatóPurePro RO-105 víztisztító szűrőrendszer

szerelési kellékek

A CP-105 háztartási RO víztisztító méretei:

 • Az 5 lépcsős tisztító rész
 • magassága: 48 cm
 • hosszúsága: 37 cm
 • szélessége: 20 cm

 • A 12 literes tartály
 • magassága: 40 cm
 • átmérője: 28 cm

         

        

A háztartási víztisztító berendezések szűrőcseréjénél ajánlott a rendszer átfertőtlenítése a szűrőbetétek behelyezése előtt.
A nagy töménységű ezüstkolloid oldat ajánlott a fertőtlenítésre.

Ez a:KoMiTo Ezüstkolloid RO víztisztító rendszer fertőtlenítő (100 ppm)


Minősítések: 

FIGYELEM: Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék biztonságos működéséhez UV lámpa és ásványi anyag visszapótló használata kötelező, mely az ajánlott kiegészítőknél megrendelhető, valamint a megfelelő szakszerű szűrőcsere és karbantartás.
NNK ivóvízbiztonsági engedély: 69314-5/2021/KTEF sorszámmal.


Bármilyen kérdése merül fel kérem vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje a segítségünket köszönjük a bizalmát.


   
    

        


 

30 egyéb termék ebből a kategóriából: