Tudástár

Népszerű eladások

Megtekintett termékek

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

ujarkereso-partner-logo.png
Aquaphor Topaz vízszűrő betét Nagyobb

Aquaphor Topaz vízszűrő betét

Topaz

Új

A készülék szűrőbetétjének tisztítási hatékonysága jelentősen magasabb a hagyományos, csak aktív szenet használó termékek szűrőbetéteknél.

Bővebb leírás

5 900 Ft‎

Egyéb infó

Aquaphor Topaz vízszűrő betét

Az Aquaphor Topaz vízszűrő betét egyedien magas hatékonyságú aktív szénhez hasonló szűrőréteget –Aqualent-, aktív szenet és ezüstöt tartalmaz.

A készülék szűrőbetétjének tisztítási hatékonysága jelentősen magasabb a hagyományos, csak aktív szenet használó termékek szűrőbetéteknél.

A Topaz szűrőbetét tartalmaz egy speciális ioncserélő közeget, amely a csapvízben található káros nehézfémek ionjait távolítja el a vízből, valamint
 ezüst is található benne, amely jelentős szerepet tölt be a mikrobiológiailag nem kívánatos összetevők semlegesítésében (vírusok, baktériumok).
Aquaphor Topaz vízszűrő betét
A szűrőbetét kapacitása: 750 liter

A szűrőbetétek nagymértékben csökkentik a oldott szervetlen anyagok és szennyeződések jelenlétét a vízben, gátolják a továbbhaladásukat az ivóvízben.
A gyártó fontos tényezőnek tartja, hogy minél nagyobb mennyiségű szervetlen anyagot és szennyeződést kiszűrjön és magában tartson a szűrőbetét.
A szűrőbetét élettartalma függ attól hogy a víz mennyire telített szervetlen anyagokkal és szennyeződésekkel.
A gyártó a szűrőbetét élettartalmát ezért 6-12-hónapban határozta meg de van mikor a víz annyira telített szennyeződésekkel, hogy ezek a paraméterek lecsökkenek.
A másik tényező a szűrőbetét élettartalmának a csökkenésében, hogy mennyi mennyiségű vizet kel megszűrniük, 2-3-fős családnál hosszabb az élettartalma szűrőbetéteknek mint 6-8-fős esetében.

Azért hogy jó minőségű és tiszta ivóvizet kapjunk fokozottan ellenőrizni kell a szűrőbetéteket időnként.

Gyártó: Aquaphor Corporation

Javasolt betétcsere: kb. 6 havonta

30 egyéb termék ebből a kategóriából: