Tudástár

Népszerű eladások

Megtekintett termékek

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

ujarkereso-partner-logo.png
EXCITO-CL 5 lépcsős lúgosító, antibakteriális víztisztítóhoz szűrőcsomag Nagyobb

EXCITO-CL 5 lépcsős lúgosító, antibakteriális víztisztítóhoz szűrőcsomag

EXCITO-CL-4

Új

14 300 Ft‎

Egyéb infó

EXCITO-CL 5 lépcsős lúgosító, antibakteriális víztisztítóhoz szűrőcsomag
Az EXCITO-CL víztisztító készülék úgy lett megtervezve, hogy könnyedén ki lehessen cserélni a szűrőbetéteket szakértelem nélkül is.

  • 1. szűrő: 5 mikronos polipropilén szálakból font előszűrő, amely kiszűri az 5 mikronnál nagyobb szennyeződéseket, ilyenek a rozsda, homok, üledékek (AIPRO-1M-CL)- helyettesítő termék: (AIPRO-1M-AQ).
  • 2. szűrő: magas minőségű vízlágyító gyantát tartalmazó szűrőbetét, amely csökkenti a víz keménységi fokát. (AISTRO-L-CL)- helyettesítő termék: (AISTRO-L-AQ).
  • 3. szűrő: kétlépcsős aktívszén-szűrő, amely az 1. lépésben eltávolítja a klórt, klórszármazékokat és szerves szennyező anyagokat. A 2. lépcsőben javítja a víz ízét és kiszűri a vízből a kellemetlen szagot okozó szennyeződéseket. (FCCBL-S-CL)- helyettesítő termék: (FCCBL-S-L-AQ).
  • 5. szűrő: kókuszdióhéj aktív szén és antibakteriális utószénszűrő, amely javítja a víz ízét és megakadályozz a baktériumok elszaporodást. (AICRO-AB).

A szűrők cseréje után kb. 15 percen keresztül folyassa a vizet, hogy a szűrőbetétek átmosódjanak.


A szűrőbetétek nagymértékben csökkentik a oldott szervetlen anyagok és szennyeződések jelenlétét a vízben, gátolják a továbbhaladásukat az ivóvízben.
A gyártó fontos tényezőnek tartja, hogy minél nagyobb mennyiségű szervetlen anyagot és szennyeződést kiszűrjön és magában tartson a szűrőbetét.
A szűrőbetét élettartalma függ attól hogy a víz mennyire telített szervetlen anyagokkal és szennyeződésekkel.
A gyártó a szűrőbetét élettartalmát ezért 6-12-hónapban határozta meg de van mikor a víz annyira telített szennyeződésekkel, hogy ezek a paraméterek lecsökkenek.
A másik tényező a szűrőbetét élettartalmának a csökkenésében, hogy mennyi mennyiségű vizet kel megszűrniük, 2-3-fős családnál hosszabb az élettartalma szűrőbetéteknek mint 6-8-fős esetében.
Azért hogy jó minőségű és tiszta ivóvizet kapjunk fokozottan ellenőrizni kell a szűrőbetéteket időnként.


Származási hely: EU (Lengyelország).

Karbantartás: az EXCITO-CL víztisztító berendezés szűrőcseréjét bárki házilag el tudja végezni.

A 4 szűrő cseréjét 6-12 havonta javasoljuk.
 

30 egyéb termék ebből a kategóriából: