Termékek

Tudástár

Népszerű eladások

Megtekintett termékek

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

ujarkereso-partner-logo.png
Mosogató alá szerelhető háromfázisú ivóvíztisztító Nagyobb

Mosogató alá szerelhető háromfázisú ivóvíztisztító

KP-CTO-3M

Új

Nagyon kicsi helyen elfér nem akadályoz semmi más tárgy elhelyezését és könnyen felszelhető a víztisztító mosogató pult oldalára.

Bővebb leírás

23 900 Ft‎

Egyéb infó

Mosogató alá szerelhető háromfázisú ivóvíztisztító.


Ahol a mosogató mellett nincs lehetőség hogy az asztali ivóvízszűrőt elhelyezzük oda szeretném ajánlani ezt a készüléket.
Nagyon kicsi helyen elfér nem akadályoz semmi más tárgy elhelyezését és könnyen felszelhető a víztisztító mosogató pult oldalára.
A tisztított vizet külön csapon lehet a pohárban tölteni és nem kell az irány váltós csap hozzá.

Leírás:

 • maximális teljesítmény: 200 liter/óra
 • megengedett hálózati víznyomás: 2-4 bar
 • tiszta víz csaptelep: krómozott, fém
 • maximális működési hőmérséklet: 45°C

Három lépcsős víztisztítás:

 • 1. Szűrő: 5 mikronos előszűrő antibakteriális szűrő, amely 90%-os hatékonysággal távolítja el az 5 mikronnál nagyobb szennyeződéseket.  A nanosilver BACINIX™ technológiával készült szűrő segít elpusztítani a baktériumokat és meggátolja a penész elterjedését. A szűrő kék színe jelzi hogy a szűrő kiegészítő antibakteriális védelemmel van ellátva. Az összetett rostréteg a szűrő teljes keresztmetszetében szűri a szennyeződéseket, így a szűrőbetét rendkívül hatékony.
 • 2. Szűrő: ezüsttel impregnált granulált aktív szénszűrő KDF-fel kombinálva, amely eltávolít egyes nehézfémeket, egyes baktériumokat, fenolokat, továbbá semlegesíti a maradék klórt, eltávolítja a szag- és ízrontó anyagokat, így a lehető legfinomabb tisztított vizet készíti. A garnulált aktív szén a szemcsés szerkezet miatt jóval hatékonyabban szűr, mint más állagú szénszűrők.
 • 3. Szűrő: 1 mikronos előszürő Nagy sűrűségű polipropilén megszünteti a vízszennyeződést -1,- mikron. (1mikron = 0,001 milliméter).
  Ellenáll a vegyi anyagoknak és baktériumoknak.
  Ajánlott  háztartásokban lévő víztisztító berendezések szűrőcseréjéhez és más 10 “szűrőházakhoz.
  Teljesítménye (sebessége) szűrés  3-5 liter / perc víznyomástól függően.

            Víztisztító szűrőbetétek csomagban: Itt megtekinthető

                            Mosogató alá szerelhető háromfázisú ivóvíztisztító


Még megköti a klórt és más nehézfémeket mely a szervezetben felszaporodva daganatos és más betegségeket okozhatnak.

Ivóvíz fogyasztása:

A víztisztító berendezés beüzemelése után, a csapon először habos fehér víz jelenik meg, ami a szűrők beüzemelésének az átmosása eredményezi, ebből még nem lehet ivóvizet fogyasztani.
Legalább 5-10-liter víz kifolyatása és mikor szemmel láthatóan tiszta víz folyik a csaptelepen az után lehet inni a frissen tisztított vízből.Mit távólít el a vízből:

Az előszűrő feladata kiszűrni a vízből minden olyan lebegő és úszó szennyeződéseket és lerakodásokat amit a víz a földből kimosott a csövekről a rozsda és más 5 mikronnál nagyobb anyagokat.

Az aktív szénszűrő pedig a vegyi anyagokat szerves és szervetlen származékokat más kőolaji termék  maradványokat, gázokat, mezőgazdasági származékokat, kellemetlen szag és íz anyagokat.

A szűrőcserék elvégzése javasolt a meg szűrt vízmennyiségétől függően, de maximum 12-hónap elteltével.

A szűrőbetétek nagymértékben csökkentik a oldott szervetlen anyagok és szennyeződések jelenlétét a vízben, gátolják a továbbhaladásukat az ivóvízben.
A gyártó fontos tényezőnek tartja, hogy minél nagyobb mennyiségű szervetlen anyagot és szennyeződést kiszűrjön és magában tartson a szűrőbetét.
A szűrőbetét élettartalma függ attól hogy a víz mennyire telített szervetlen anyagokkal és szennyeződésekkel.
A gyártó a szűrőbetét élettartalmát ezért 6-12-hónapban határozta meg de van mikor a víz annyira telített szennyeződésekkel, hogy ezek a paraméterek lecsökkenek.
A másik tényező a szűrőbetét élettartalmának a csökkenésében, hogy mennyi mennyiségű vizet kel megszűrniük, 2-3-fős családnál hosszabb az élettartalma szűrőbetéteknek mint 6-8-fős esetében.
Azért hogy jó minőségű és tiszta ivóvizet kapjunk fokozottan ellenőrizni kell a szűrőbetéteket időnként.


Szerelési útmutatóVíztisztító H-ARO-5-1 készülékGarancia: 24: hónap

A vízszűrő készüléket csomagban  szállítjuk
, és tartalmazza az összes beszereléshez szükséges tartozékokat, és a szűrőbetéteket.
A beszerelést a vásárló végzi, végezteti el akkor a hibákért, esetleges kárért a felelősség a bekötést elvégzőt terheli!


Abban az esetben ha tökéletes tisztaságú vizet szeretnénk kapni akkor a Fordított Ozmózis víztisztítót ajánljuk mert az RO membrán a( 0,0001 mikronnál nagyobb szennyeződéseket eltávolítja a vízből). Itt az RO víztisztító készülékeket meglehet tekinteni.

Bármi kérdése merül fel kérem vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje a segítségünket köszönjük a bizalmát.


 

30 egyéb termék ebből a kategóriából: