Tudástár

Népszerű eladások

Megtekintett termékek

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

ujarkereso-partner-logo.png
Mosógép, mosogatógép vízkőmentesítő, után tölthető Nagyobb

Mosógép, mosogatógép vízkőmentesítő, után tölthető

FHPRA2

Új

A vízkőmentesítő használata során a vízkeresztül halad a szűrőházban lévő polifoszfát szemcséken, azok feloldódnak burkot képezve a keménységért felelős kalcium és magnézium ionok köré.

Bővebb leírás

3 400 Ft‎

Egyéb infó

Mosógép, mosogatógép vízkőmentesítő, után tölthetőUtán tölthető mosógép, mosogatógép kímélő berendezés, áttetsző műanyag házban, levehető zárókupakkal polifoszfát vízlágyítóval feltöltve.
A FHPRA mosógép, mosogatógép vízkő lerakódásgátló eszköz polifoszfát granulátumot, kristályt tartalmaz, mely megakadályozza a vízkő képződést és a lerakodást.
Védi a háztartási gépek fűtőszálait a vízkőtől, ezáltal energiát takarítanak meg és az élettartalmuk is meghosszabbodik a készülékeknek. Elkerülhető a mosószerhez használt vízkő mentesítő adalékanyag alkalmazásával. A mosószer hatékonyabban tud tisztítani a ruhák puhábbak és bársonyosabbak lesznek, az öblítőszer jobban ki tudja hatását fejteni és a ruhák illatosabbak mint azelőtt.

Működése:


A vízkőmentesítő használata során a vízkeresztül halad a szűrőházban lévő polifoszfát szemcséken, azok feloldódnak burkot képezve a keménységért felelős kalcium és magnézium ionok köré, ezáltal a folyadékban tartják azokat, nem engedik a megtapadni a fűtőszálakon, ruhákon, edényeken amivel érintkeznek.

Jótékony hatása:


  • Vízkőmentes mosógép, mosogatógép belső elemei.
  • Takarékos mosószer és mosogatószer használata.
  • Tisztább illatosabb ruhák, foltmentes edények.
  • Készülékek hosszabb élettartama.

Méretek: Ø 60 mm x 130 mm, csatlakozás: 3/4" – ¾"

Felhelyezés:


Vízkőmentesítőt a mosógép, mosogatógép elé kell a vízvezetékre helyezni úgy hogy felső kék része legyen csatlakoztatva.
Az alsó részét pedig a mosogatógép vagy mosógép vezetékéhez kell csatlakoztatni. (A csatlakoztatás egyszerűen elvégezhető).

Karbantartás:Kisebb háztartásnál 12-hónapig is hatékonyan semlegesít a vízkőmentesítőben lévő polifoszfát mennyiség.
A polifoszfát kiürülése vagy barnára színeződése után pótolni vagy cserélni kell a polifoszfát töltetet (2db töltetnyi adag: 250g). Polifoszfát töltet az FHPRA vízkőmentesítő eszközbe: SF-PHOS

Polifoszfát:(A polifoszfátok a foszfor polimerjei. A foszfátkötés általában nagy energiájú kovalens kötés, vagyis a molekula bomlása csak nagy energia, vagy katalizátor (általában enzim) hatására lehetséges. A polifoszfátok közé tartozik például az adenozin-trifoszfát (ATP), mely egy a sejtek energetikai körfolyamatainak alapvető eleme.(eredet:Wikipédia)

30 egyéb termék ebből a kategóriából: