Tudástár

Népszerű eladások

Megtekintett termékek

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

ujarkereso-partner-logo.png
Vízszűrő készlete Economy Water 4 lépcsős víztisztítóhoz Nagyobb

Vízszűrő készlet Economy Water 4 lépcsős víztisztítóhoz

EW-4-F

Új

A szűrőkészlet 3 db szűrőbetétet és 1 db ultraszűrőt tartalmaz, amelyek kiváló minőségű vizet készítenek, mivel eltávolítják a szennyeződések jelentős részét.

 

 

Bővebb leírás

10 078 Ft‎

Egyéb infó

Vízszűrő készlet Economy Water 4 lépcsős víztisztítóhoz
A szűrőkészlet 3 db szűrőbetétet és 1 db ultraszűrőt tartalmaz, amelyek kiváló minőségű vizet készítenek, mivel eltávolítják a szennyeződések jelentős részét.


 • 1.szűrő: 20 mikronos antibakteriális előszűrő, amely 90%-os hatékonysággal távolítja el a 20 mikronnál nagyobb szennyeződéseket, mint a rozsda, homok, üledékek. A nanosilver BACINIX™ technológiával készült előszűrő segít elpusztítani a baktériumokat és meggátolja a penész elterjedését. A szűrő kék színe jelzi hogy a szűrő kiegészítő antibakteriális védelemmel van ellátva. Az összetett rostréteg a szűrő teljes keresztmetszetében szűri a szennyeződéseket, így a szűrőbetét rendkívül hatékony.
 • 2.szűrő: aktív szénszűrő KDF-fel kombinálva, amely eltávolít egyes nehézfémeket egyes baktériumokat, fenolokat, továbbá semlegesíti a maradék klórt, eltávolítja a szag- és ízrontó anyagokat, így a lehető legfinomabb tisztított vizet készíti. A garnulált aktív szén a szemcsés szerkezet miatt jóval hatékonyabban szűr, mint más állagú szénszűrők.
 • 3.szűrő: 5 mikronos antibakteriális szűrő, amely 90%-os hatékonysággal távolítja el az 5 mikronnál nagyobb szennyeződéseket.  A nanosilver BACINIX™ technológiával készült szűrő segít elpusztítani a baktériumokat és meggátolja a penész elterjedését. A szűrő kék színe jelzi hogy a szűrő kiegészítő antibakteriális védelemmel van ellátva. Az összetett rostréteg a szűrő teljes keresztmetszetében szűri a szennyeződéseket, így a szűrőbetét rendkívül hatékony.
 • 4.szűrő: 0,02 mikron nagyságú szűrő (ultraszűrő), amely az apróbb szennyeződések kiszűrését végzi; ez a lyukméret alkalmas akár egyes vírusok és baktériumok eltávolítására is.

A következő lépéseket betartva bárki elvégezheti a karbantartást:

 • Zárja el a csapot, hogy ne legyen nyomás alatt a rendszer
 • Engedje ki a rendszerből a vizet
 • Csavarja le a szűrőházakat
 • Vegye ki az elhasznált szűrőbetéteket és helyezze be az új szűrőket   Csavarja vissza a szűrőházakat
 • Vegye ki az ultraszűrőt, cserélje ki
 • Nyissa ki a csapot és máris helyreállt a rendszer
 • Cseréjük a legtöbb esetben nem igényel szaktudást.


Az ajánlott alkalmazási időszak: 6- 12 hónap

Javasolt:

A háztartási víztisztító berendezések szűrőcseréjénél ajánlott a rendszer átfertőtlenítése a vízszűrőbetétek behelyezése előtt.
A nagy töménységű ezüstkolloid oldat ajánlott a fertőtlenítésre.
Ez a:KoMiTo Ezüstkolloid RO víztisztító rendszer fertőtlenítő (100 ppm)

 

30 egyéb termék ebből a kategóriából: