Tudástár

Népszerű eladások

Megtekintett termékek

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

ujarkereso-partner-logo.png
Economy KDF zuhanyszűrő betét tölthető. Nagyobb

Smart Chlorine Free zuhanyszűrő betét utántöltő (2db)

EW0031

Új

A zuhanyszűrő betét tölthető kivitelű széria, az elszennyeződés után csak egyszerűen a régi töltetet el kell távolítani és az ÚJ töltetet belekel helyezni a szűrőházba, zárókupak könnyen eltávolítható.

Bővebb leírás

7 823 Ft‎

Egyéb infó

Smart Chlorine Free zuhanyszűrő betét utántöltő (2db)
Csere Chlorine Free zuhanyszűrő betéthez.
A zuhanyszűrő betét tölthető kivitelű széria, az elszennyeződés után csak egyszerűen a régi töltetet el kell távolítani és az ÚJ töltetet belekel helyezni a szűrőházba, zárókupak könnyen eltávolítható.
Az antibakteriális szűrőbetéten átáramló vizet megszűri a klórtól és annak származékaitól, és nehézfémektől, a nagy tisztaságú ezüst elpusztítja baktériumokat.
A vízátáramlásának a nyomása nem változik meg mikor áthalad a zuhanyszűrőn.
A Chlorine Free zuhanyszűrőben a szűrőbetétet nagyon egyszerűen kilehet cserélni az elhasználódása során, csak szétkel csavarni és a benne lévő szűrőbetétet egyszerűen ki kivenni, az új szűrőbetétet a helyere kell illeszteni.
                           

A Chlorine Free zuhanyszűrő betét felépítése:

Antibakteriális biokerámia golyók (1/4 rész). Biocera AG Ball: Zeolit és 99,99% -os tisztaságú ezüst (Ag). Feladata a káros Escherichia coli és általános baktériumok 99%-os hatástalanítása. Továbbá nehézfém adszorpció (Cu, Cd, Pb, Fe, Mn, Zn stb.) 97% -os hatékonysággal.

Kalcium-szulfát (3/4 rész). Biocera RC Ball. Feladata a klór és származékainak kiszűrése 95%-os hatékonysággal.

Mechanikai szűrők (szűrőhálók). 2 db mechanikai szűrő óvja a fő szűrőegységeket a nagyobb lebegő szennyeződésektől, (homok, iszap, rozsda) ezáltal biztosítja a tökéletes, hosszú távú tisztítást, illetve megakadályozza, hogy töltetrészecskék távozzanak a szűrőbetétből a vízbe.A Chlorine Free szűrőbetét: 20.000-liter víz megtisztítására alkalmas ezt követően a szűrőbetétet cserélni kell. (kb 50-liter vizet használnak el zuhanyozáskor átlagosan az emberek).

Javasolt szűrőcsere: maximum 12 havonta, vagy a szűrőbetét telítődését követően, amelyik előbb bekövetkezik.
A szűrőbetét élettartama függ a kezelendő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől) és az átfolyt víz mennyiségétől.


Miért fontos mindenki számára a fürdővíz klórmentesítése? Olvassák el: Klóros víz hatása a szervezetre.
Chlorine Free zuhanyszűrővel megszüntethető a klóros víz által előidéző bőrbetegségek mint a bőrkiszáradása, bőrirritáció, bőrrepedezés, ekcéma.

A klóros víz felelős a száraz, töredezett hajért, a korpásodásért, fejbőr irritációért.

Ezeket a tüneteket a zuhanyszűrő rendszeres használatával meg lehet szüntetni.

Olvassák el: Klóros víz hatása a szervezetre.Származási helye: EU

30 egyéb termék ebből a kategóriából: