Termékek

Tudástár

Népszerű eladások

Megtekintett termékek

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

ujarkereso-partner-logo.png
Lourdes hidrogénes vizet előállító készülék Nagyobb

Lourdes hidrogénes víz előállító készülék

HS-71

Új

Lourdes hidrogénes víz előállító készülék egy olyan szabadalom amely a egészségesebbé és ellenállóbbá teszi az emberi szervezetet.

Kérem a választott készülék színét a megjegyzésbe beírni!!!

Bővebb leírás

240 000 Ft‎

Egyéb infó

Lourdes hidrogénes víz előállító készülék


Lourdes hidrogénes víz előállító készülék egy olyan szabadalom amely a egészségesebbé és ellenállóbbá teszi az emberi szervezetet.
Tudósok kimutatták, hogy a vízhidrogén tartalma jelentősen lecsökkent az eltelt évszázadok alatt pedig a szervezetnek nagy szüksége van a hidrogénnel dúsított vízre.
Nagymértékben lassítja az öregedés folyamatát, segít megtartani a jó egészségi állapotot, hosszabb életet biztosít.

A szabad gyökök többfelől károsítják a sejteket például a (sejthártyát, nukleinsavakat, proteineket) így károsodást okozhatnak a sejt DNS-ében.
Még pontosan nem ismerik ennek a folyamatnak a káros hatásait, hogy a szabad gyökök hozzájárulnak a daganatos betegség, cukorbetegség , magas vérnyomás és más betegségek kialakulásában.

Az anionok hozzájárulhatnak a központi idegrendszer működéséhez, amely felelős az érrendszer és a belső szervek működéséért, és elősegítheti pozitív gondolkozást és nyugodtabb életérzést is.
Az anionok ezen kívül közrejátszhatnak a finom idegrendszeri hálózat működésében is.
A betegségek elkerülése érdekében fontos hogy magas hidrogén tartalmú vizet fogyasszanak, így megtartva a fiatalságot és egészséget.

A  hidrogénes víz rendszeres fogyasztásának kedvező hatásai:
  • lassítja az öregedést
  • csökkenti a szabad gyökök mennyiségétcsökkenti a koleszterint
  • méregteleníti a szervezetet
  • javítja a májműködését
  • kellemesen hat az általános közérzetre

Még sorolni lehetne a hidrogénnel dúsított víz jótékony hatását.


Fogyasztása:

Napi 4-8 pohár hidrogénnel dúsított vizet ajánlatos elfogyasztani.
A hidrogénnel dúsított víz elkészítése után a hidrogén tartalom fokozatosan csökken, ezért ajánlott még aznap elfogyasztani, minél több hidrogén kerüljön a szervezetbe.
A készüléket javasolt desztillált vízzel desztilláló készülék vagy a fordított ozmózis víztisztítóval megszűrt tiszta vízzel használni!

Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával!

Hidrogénnel dúsított víz készítése:

Speciális műszak megoldással dolgozik. A hidrogénezés (elektrolízis) folyamata alatt a víz nem áramlik (mint a lúgos, hidrogén dús vizet előállító vízionizátorok esetében), hanem egy kancsóban marad, és az elektrolízis cella katódjával érintkezik.
Az anód térben csapvíz, míg a katód térben (kancsóban) desztillált víz vagy RO (fordított ozmózis elvén tisztított) víz van.
Az elektródák leleményes elhelyezésének következtében, az anód és a katód oldal egy membránon keresztül "érintkezik" egymással.
Az anódon keletkező hidrogén ionokat H+ (a rendkívül kis méretű protonokat) a katód a membránon át a katódtérbe vonzza, ahol a katódon keletkezett hidroxid OH– ionokat semlegesíti, így az előállított hidrogén dús víz nem lesz lúgos kémhatású (mint a vízionizátorok esetében), hanem pH értéke gyakorlatilag a betáplált vízével lesz azonos.

A kancsóban lévő víz hidrogénezése 10, 20, 30 percet vehet igénybe, amit szabályozni lehet.
Minél tovább tart a hidrogénezés, az előállított víz annál intenzívebben lesz antioxidáns hatású, azaz annál alacsonyabb lesz az ORP (oxidációs redukciós potenciál) értéke.

A Lourdes  hidrogénes víz készítő készülék egészségpénztárra elszámolható! (GYEMSZI igazolás: 013058-005/2014.)

Gyártja: Dél-Korea


30 egyéb termék ebből a kategóriából:

A termék vásárlói ezt is megvették: