Kategóriák

Tudástár

Népszerű eladások

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

ujarkereso-partner-logo.png

Miért pont víztisztító kancsó!A víztisztító kancsóval első találkozásunk úgy történt, hogy rokonlátogatáson voltunk és vízzel kínáltak bennünket mert az hosszú úton megszomjaztunk. Nagyon finomnak találtuk az ivóvizet érdeklődtünk náluk ennyire tiszta és jóízű víz folyik a csapból?
A válasz nem, de vásároltak egy víztisztító kancsót és azért ilyen kellemes a víz íze és tökéletesen tiszta a pohárban a látványa.

Amikor hazaértünk az volt az első dolgom keresek az interneten egy számunkra megfelelő víztisztító kancsót, hogy az ivóvizünket olyan kellemessé tegye mint a barátainknál.

Sikerült találnom egy nagyon jó és kiváló víztisztító kancsót melyet a baráti köreimben bátran ajánlottam mindenkinek aki érdeklődött az ivóvíz kellemes íze felől.
Ezek után mélyebben is érdeklődtem a víztisztító kancsók felől utána olvasgattam a leírásoknak, értékeléseknek, bevizsgált minősítéseknek, így megismerve a különbségeket.

Nem titkolom a barátaim között nagy érdeklődést tapasztaltam a víztisztító kancsó felől és nagy elhatározásra jutottam, a számomra kiválasztott és legmegfelelőbb kancsót forgalmazni fogom, hogy mások is megtapasztalják mennyire másabb a tisztított víz íze, mint csak a csapból engedett vízé.

Több készülék is kapható üzletláncokban és interneten különböző méretűek, formájúak, színűek, de ami a legfontosabb milyen szűrőbetétet tartalmaznak.

A víztisztító kancsó lelke a szűrőbetét, mely biztosítja számunkra a megfelelő tisztaságúra szűrt vizet, és arra kell törekedni minél kevesebb ízrontó és egészségre káros anyag maradjon a szűrt vízben.


Az Aquaphor víztisztító kancsó a következő anyagokat 96-100%-os hatékonysággal szűri:
  • üledék, mint a rozsda, homok, sár, pollen
  • klór, kloroform és más szerves klórvegyületek
  • fémek és nehézfémek (pl.: vas, ólom, higany, réz, alumínium)
  • petrolkémiai vegyületek
  • fenolok
  • baktérium és vírusok

A kancsó vásárlásakor mindenkinek ajánlom nézzen körül a választékok között és fontolja meg jól melyik készülék mellett dönt, és ha nem tud eligazodni a sok ajánlat között kérem hívja fel a forgalmazót és kérjen tanácsot.
Itt felsorolhatnám a töménytelen víztisztító kancsót de ami nekem teljes mértékben bevált és megvagyok elégedve az nem más mint az Aqaphort víztisztító kancsók.


Felsorolnám miért erre a víztisztító kancsóra esett a választásom:


1,- Az Aquaphor víztisztító kancsó előnye a magas szennyeződés megtartó szűrőbetét mely képes 300-l vízmegszűrésére, jóval nagyobb kapacitású mint más készülékek 100-150-literes hatékonyságukkal.

2,- Az aquphor szűrőbetét mérete is nagyobb mint más szűrőbetéteké, mert az aqualen, aktív szén, ezüst kombinációjából áll össze így segíti a magas hatékonyságot, nagy kapacitást, hosszabb élettartamot.

3,- Az említett aqualen-nek köszönhető, mely szűrőkomponens kimagasló hatékonysággal szűri ki a nem kívánatos elemeket a vezetékes vízből. A szűrő még tartalmaz aktív szenet és ezüstöt ez a kombinált hármas összetevők biztosítják a páratlan vízminőség elérését.

4,-Az aquaphor víztisztító kancsó szűrőbetét nem szűri ki a vízben lévő szervezet számára értékes ásványi anyagokat.Aquaphor Corporation által forgalmazott minden víztisztító kancsó kiváló szűrési teljesítménnyel rendelkezik legyen a legolcsóbb árfekvésű is.

Amennyiben a víztisztító kancsó mellett döntöttek azért figyelemben kell venni pár dolgot, hogy a víz lassan folyik keresztül a szűrőbetéten, mivel ejtőtartályos a szűrési módszer.

Az aquaphor kancsókat 1-2 fős háztartásokba ajánljuk, a felsoroltak végett.

Amennyiben úgy gondolja a családjának nem felel meg a víztisztító kancsó teljesítménye, akkor ajánlanám az asztali víztisztítót, mely folyamatosan tisztítja a ivóvizet.

Ennek a készüléknek sokkal nagyobb a kapacitása a víztisztító kancsóknál így nagyobb létszámú családot is ellát tiszta ivóvízzel.
Az asztali víztisztító telepítése is nagyon egyszerű, különösebb hozzáértést nem igényel, bárki könnyedén csatlakoztatni tudja az ivóvíz csaptelepéhez.


A családi kasszát sem terheli meg sokkal jobban mint egy víztisztító kancsó vásárlása.

Kívánom mindenkinek aki víztisztító kancsót vagy víztisztító berendezést vásárol találja meg a számára legmegfelelőbbet, és lelje benne örömét és óvja vele az egészségét, fogyasszon minél több tisztított vizet, ezzel is karbantartva szervezetét.