Tudástár

Népszerű eladások

Kövess minket Facebook-on




Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

Adatkezelési Tájékoztató



Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat
Kérek mindenkit, hogy a Weboldal használatakor és a személyes adatok megadásával történő szolgáltatás használatába vétele előtt tanulmányozza és figyelmesen olvassa el.



Adatkezelő

CÉGNÉV: Pánczél Béla E.V.
SZÉKHELY: 5430 Tiszaföldvár Virág út 43.szám
ADÓSZÁM:69126190-2-36
Kisadózó

Nyilvántartási szám: 52736096
ÜGYVEZETŐ:Pánczél Béla
WEBOLDAL:Víztisztítódepó.hu
ÜZENETKÜLDÉS:bela@viztisztitonk.hu



Ezen Szabályzat a Víztisztítódepó.hu adatkezelési tevékenységének belső szabályait tartalmazza. 
AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETÉNEK- (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok feldolgozása vonatkozásában az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról. Valamint az Európai Parlament és a Tanács 95/46/EK irányelve rendelet hatályon kívül helyezéséről, 1995. október 24. (általános adatvédelmi rendelet)– való megfelelés céljából. 
A Szabályzat megállapítása és módosítása az ügyvezető hatáskörébe tartozik. 

A Víztisztító depó részére kiemelt fontosságú célja a weboldalunk látogatóinak rendelkezésre bocsátott személyes adatok megóvása. Az adatközlés és önrendelkezési jog biztosítása.
Személyes adatot jogszabály által meghatározott adatkezelés kivételével kizárólag önkéntes beleegyezés és előzetes tájékoztatás alapján kezeljük
Személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabálynak megfelelően kezeljük, előzetes hozzájárulása nélkül nem használjuk, és nem engedélyezzük jogosulatlan harmadik személy részére. Megtesszük minden lehetséges technikai és szervezési intézkedéseket, amelyek azok védelméhez, megóvásához szükségesek.
Személyes adatainak felvétele, kezelése, rögzítése és feldolgozása előtt egyértelműen,
figyelemfelkeltő tájékoztatást adunk az adatfelvétel és adatkezelés módjáról,
céljáról, időtartamáról és elveiről.
Amennyiben előzetes tájékoztatásunk nem egyértelmű vagy félreértelmezhető az Ön számára, vagy azt meghaladóan további kérdése merülnek fel, azt kérjük személyes adatok megadása előtt küldje el címünkre a bela@viztisztitonk.hu e-mail címre és egyértelműen a kérdés tisztázását követően adja meg részünkre a személyes adatait!
Személyes adatok felvétele, rögzítése, kezelése és feldolgozása előtt egyértelmű, figyelemfelkeltő tájékoztatást adunk az Ön részére, az adatfelvétel és adatkezelés részlete módjáról, céljáról, és elveiről. A félreértelmezések elkerülése és a felvilágosult hozzájárulás érdekében kérjük: amennyiben előzetes tájékoztatásunk nem egyértelműen értelmezhető az Ön számára és további kérdései merülnek fel személyes adatok megadása előtt értesítsen címünkön a bela@viztisztitonk.hu e-mail címen és mindennemű kérdés tisztázása után adja meg a személyes adatait.


Látogatói adatkezelés a Víztisztítódepo.hu- Tájékoztatás sütik (cookie) alkalmazásáról



  • 1,- A Sütik (cookie-k) rövid adatfájlok, melyeket a meglátogatott honlap helyez el a felhasználó számítógépén. A cookie célja, hogy az adott infokommunikációs, internetes szolgáltatást megkönnyítse, kényelmesebbé tegye. Számos fajtája létezik, de általában két nagy csoportba sorolhatóak. Az egyik az ideiglenes cookie, amelyet a honlap csak egy adott munkamenet során helyez el a felhasználó eszközén, a másik fajtája az állandó cookie, amely addig a számítógépen marad, amíg a felhasználó le nem törli azt. Az Európai Bizottság irányelvei alapján cookie-kat kivéve, ha azok az adott szolgáltatás használatához elengedhetetlenül szükségesek csak a felhasználó engedélyével lehet a felhasználó eszközén elhelyezni. 
  • 2,- A felhasználó hozzájárulását nem igénylő sütik esetében a honlap első látogatása során kell tájékoztatást nyújtani. Nem szükséges, hogy a sütikre vonatkozó tájékoztató teljes szövege megjelenjen a honlapon, elegendő, ha a honlap üzemeltetői röviden összefoglalják a tájékoztatás lényegét, és egy linken keresztül utalnak a teljes körű tájékoztató elérhetőségére.
  • 3,- A hozzájárulást igénylő sütik esetében a tájékoztatás kapcsolódhat a honlap első látogatásához is abban az esetben, ha a sütik alkalmazásával együtt járó adatkezelés már az oldal felkeresésével megkezdődik. Amennyiben a süti alkalmazására a felhasználó által kifejezetten kért funkció igénybevételéhez kapcsolódik, akkor a tájékoztatás is megjelenhet e funkció igénybevételéhez kapcsolódóan. Ebben az esetben sem szükséges az, hogy a sütikre vonatkozó tájékoztató teljes szövege megjelenjen a honlapon, elegendő egy rövid összefoglaló a tájékoztatás lényegéről, és egy linken keresztül utalás a teljes körű tájékoztató elérhetőségére.
  • 4,- A honlapon a sütik alkalmazásáról a látogatót az adatkezelési tájékoztatóban tájékoztatni kell. E tájékoztatóval a Víztisztítódepó.hu biztosítja, hogy a látogató a honlap információs társadalommal összefüggő szolgáltatásainak igénybevétele előtt és az igénybevétel során bármikor megismerhesse, hogy a Víztisztítódepó.hu mely adatkezelési célokból mely adatfajtákat kezel, ideértve az igénybe vevővel közvetlenül kapcsolatba nem hozható adatok kezelését is. 

 Regisztráció a Víztisztítódepo.hu honlapján 

  • 1,- A honlapon a regisztráló természetes személy az erre vonatkozó négyzet bejelölésével adhatja meg hozzájárulását személyes adatai kezeléséhez. Tilos a négyzet előre bejelölése. 
  • 2, A kezelhető személyes adatok köre: a természetes személy neve (vezetéknév, keresztnév), címe, telefonszáma, e-mail címe, online azonosító. 
  • 3, A személyes adatok kezelésének célja:
  • Számla készítés
  • Csomag kiszállítás
  • Hírlevél értesítés

A regisztráció megszüntetése

  • Természetesen lehetővé tesszük látogatóink, vásárlóink számára a regisztráció és az azzal járó előnyök visszamondását, melynek módja a következő:
  • Az elérhetőségeink (kapcsolat) oldalon megadott ügyfélszolgálati e-mail címen, vagy egyéb elérhetőségeink valamelyikén kérjük, jelezze ez irányú szándékát.
  • Ezek után kérésére töröljük minden adatát rendszerünkből, arról másolatot nem készítünk és megszüntetjük Ön felé az összes direkt kommunikációs csatornát.

A honlapon nyújtott szolgáltatások:

  • 1, A honlapon nyújtott szolgáltatások teljesítése.
  • 2, Kapcsolatfelvétel, elektronikus, telefonos.
  • 3, Tájékoztatás a Víztisztítódepó.hu termékeiről, szolgáltatásairól, szerződési feltételeiről, lehetséges akcióiról.
  • 4, Reklám-küldemény a tájékoztatás során elektronikusan küldhető.
  • 5, Az adatkezelés jogalapja az érintett személy hozzájárulása.
  • 6, A személyes adatok címzettjei, illetve a címzettek kategóriái: a Víztisztítódepó.hu ügyfélszolgálattal, marketing tevékenységével kapcsolatos feladatokat ellátó munkavállalói, adatfeldolgozóként a Víztisztítódepó.hu IT szolgáltatója tárhelyszolgáltatást végző munkavállalója.
  • 7, A személyes adatok tárolásának időtartama: a regisztráció / szolgáltatás fennállásáig, vagy az érintett hozzájárulása visszavonásáig (törlési kérelmének igényéig). 

 Hírlevél szolgáltatáshoz kapcsolódó adatkezelés. 

  • 1,- A honlapon a hírlevél szolgáltatásra regisztráló természetes személy az erre vonatkozó négyzet bejelölésével adhatja meg hozzájárulását személyes adatai kezeléséhez. Tilos a négyzet előre bejelölése. A feliratkozás során az Adatkezelési tájékoztatót egy linkkel elérhetővé kell tenni. A hírlevéről az érintett a hírlevél „Leiratkozás” alkalmazásának használatával, vagy írásban, vagy e-mailben tett nyilatkozattal bármikor leiratkozhat, amely a hozzájárulás visszavonását jelenti. Ilyen esetben a leiratkozó minden adatát haladéktalanul törölni kell.
  • 2,- A kezelhető személyes adatok köre:
  • A természetes személy 
  • Vezeték neve: 
  • Kereszt neve: 
  • E-mail címe:
  • 3,- A személyes adatok kezelésének célja: 
  • Hírlevél küldése a Víztisztítódepó.hu termékei, szolgáltatásai tárgyában
  • 4,- Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása.
  • 5,- A személyes adatok címzettjei, illetve a címzettek kategóriái: 
  • A Víztisztítódepó.hu ügyfélszolgálattal, hírlevél tevékenységével kapcsolatos feladatokat ellátó munkavállalói, adatfeldolgozóként a Víztisztítódepó.hu IT szolgáltatója munkavállalói a tárhelyszolgáltatás (Tárhely.Eu Szolgáltató Kft Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., 1097  Tel.sz: (1) 789 2789) teljesítése céljából,
  • 6,- A személyes adatok tárolásának időtartama: a hírlevél-szolgáltatás fennállásáig, vagy az érintett hozzájárulása visszavonásáig, vagy az érintett saját kezű törléséig a weboldalon. 

Közösségi irányelvek / Adatkezelés a Társaság Facebook oldalán 

  • 1,- A Víztisztítódepó.hu termékei, szolgáltatásai megismertetése, népszerűsítése céljából Facebook oldalt tart fenn. 
  • 2,- A Víztisztítódepó.hu Facebook oldalon feltett kérdés nem minősül hivatalosan benyújtott panasznak. 
  • 3,-A Víztisztítódepó.hu Facebook oldalán a látogatók által közzétett személyes adatokat a Víztisztítódepó.hu nem kezeli és nem használja. 
  • 4,- A látogatókra a Facebook Adatvédelmi- és Szolgáltatási Feltételei irányadók. 
  • 5,- Jogellenes, vagy sértő tartalom publikálása esetén a Víztisztítódepó.hu előzetes értesítés nélkül kizárhatja az érintettet a tagok közül, vagy törölheti hozzászólását. 
  • 6,- A Víztisztítódepó.hu nem felel a Facebook felhasználók által közzétett jogszabályt sértő adattartalmakért, hozzászólásokért. A Víztisztítódepó.hu nem felel semmilyen, a Facebook működéséből adódó hibáért, üzemzavarért vagy a rendszer működésének megváltoztatásából fakadó problémáért, kárrért.

Adatkezelés a víztisztítódepo.hu webáruházában 

  • 1,- A Víztisztítódepó.hu által működtetett webáruházban történő vásárlás szerződésnek minősül, figyelemmel az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A.§, és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormány rendeletre is. Webáruházban történő vásárlás esetén az adatkezelés jogcíme a szerződés.
  • 2,- A Víztisztítódepó.hu a szolgáltató az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése céljából kezelheti a webáruházban regisztráló, vásárló azonosításához szükséges természetes személyazonosító adatokat és lakcímet a 2001. évi CVIII. törvény 13/A.§(1) bekezdés jogcímén, továbbá hozzájárulás jogcímén a telefonszámát, e-mail címét, bankszámlaszámát, online azonosítóját.
  • 3,- A Víztisztítódepó.hu számlázás céljából kezelheti az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos természetes személyazonosító adatokat, lakcímet, valamint a szolgáltatás igénybevételének időpontjára, időtartamára és helyére vonatkozó adatokat, a 2001. évi CVIII. törvény 13/A.§.
  • "13/A. §3
  • A szolgáltató az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmelkísérése, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések
    érvényesítése céljából kezelheti az igénybe vevőazonosításához szükséges természetes
    személyazonosító adatokat és lakcímet."
  • 4- A személyes adatok címzettjei, illetve a címzettek kategóriái: a Víztisztítódepó.hu ügyfélszolgálattal, marketing tevékenységével kapcsolatos feladatokat ellátó munkavállalói, adatfeldolgozóként, a Víztisztítódepó.hu adózási, könyvviteli feladatait ellátó vállalkozás munkavállalói, az adó és számviteli kötelezettségek teljesítése céljából, a NORIS 2004 Kft Kupeczki Nóra Ü.I. 5430 Tiszaföldvár Kossuth út 235.szám szolgáltatója munkavállalói a tárhelyszolgáltatás (Tárhely.Eu Szolgáltató Kft Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., 1097  Tel.sz: (1) 789 2789) teljesítése céljából , a futárszolgálat:
  • Teljes cégnév:                  Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársaság
    Székhely:                          1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.
    Postacím:                         1540 Budapest
    Cégjegyzékszám:           01-10-042463
    Adószám:                         10901232-2-44
    Számlavezető pénzintézet: Takarék Kereskedelmi Bank Zrt.
    Pénzforgalmi jelzőszám: 18203332-06000412-40010125
  • MPL (Magyar Posta Logisztikai) szolgáltatások: 06-1-333-7777
  • munkavállalói a szállítási adatok (név, cím, telefonszám) vonatkozásában.
  • 5- A személyes adatok kezelésének időtartama: a regisztráció / szolgáltatás fennállásáig, vagy az érintett hozzájárulása visszavonásáig (törlési kérelméig), vásárlás esetén a vásárlás évét követő 5 évig.
  • 6- A webáruházban történő vásárlás során az Adatkezelési Tájékoztatót egy linkkel elérhetővé kell tenni.

 Ajándéksorsolás szervezésével kapcsolatos adatkezelés

  • 1- Ha a Víztisztítódepó.hu ajándéksorsolást (1991. évi XXXIV. törvény 23.§) szervez, hozzájárulása alapján kezelheti az érintett természetes személy nevét, címét, telefonszámát, e-mail címét, online azonosítóját. A játékban való részvétel önkéntes. Az adatkezelési hozzájárulás a jelen szabályzat szerinti adatkérő lap szerinti tartalommal kérhető.
  • 2,- A személyes adatok kezelésének célja: nyereményjáték nyertesének megállapítása, értesítése, a nyeremény megküldése. Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása.
  • 3,- A személyes adatok címzettjei, illetve a címzettek kategóriái: a Víztisztítódepó.hu ügyfélszolgálattal kapcsolatos feladatokat ellátó munkavállalói, adatfeldolgozóként a Víztisztítódepó.hu szolgáltatója szerverszolgáltatást végző munkavállalói, futárszolgálat munkavállalói.
  • 4,- A személyes adatok tárolásának időtartama: az ajándéksorolás végelszámolásáig.

Általános felelősség korlátozásának leírása

  • Víztisztító Depó weboldal tulajdonos oldalait mindenki csak saját felelősségére látogathatja, illetve használhatja. Víztisztító Depó Weboldalain közölt esetleges téves vagy megtévesztő tartalomból, a weboldalai és szolgáltatásai használatából, azok használatra képtelen állapotából, meghibásodásából, szüneteléséből vagy megszűnéséből eredően a felhasználókat ért bárminemű veszteségért, közvetlen vagy esetleges következményekkel járó kárért felelősséget nem vállal. (Ezen megállapításunk nem vonatkozik a külön megállapodással vagy szerződéssel szabályozott szolgáltatásainkra melyekkel kapcsolatban Víztisztító Depó a szerződésekben foglaltak szerint jár el és felel.)
  • Víztisztító Depó szolgáltatásait igénybe vevő felhasználók tudomásul veszik, hogy az adattovábbítás folyamán adatok elveszhetnek, megsemmisülhetnek, esetleg illetéktelen kezekbe kerülhetnek, valamint az Internet nyilvános jellegéből adódóan idegen behatolások történhetnek a rendszerbe, így a felvitt adatok (személyes adatokat is beleértve) illetéktelen kezekbe kerülhetnek. Ilyen esetekben a Webáruház üzemeltetőjét semmilyen felelősség nem terheli, ez irányú kockázattal a felhasználó tisztában van, és ezt a kockázatot a szolgáltatás igénybevételekor vállalja.
  • Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az adatok biztonságban legyenek, tárhelyünket a szakember kezeli és a rendszereket rendszeresen frissíti. Az adatokat harmadik félnek önszántunkból nem adjuk ki, kivéve a hatóságoknak, ha arra megfelelő felhatalmazásuk vagy engedélyük van.

Tájékoztatjuk, hogy Víztisztító Depó jelen weboldalát csak a fentiek elfogadása és hozzájárulása esetén használhatja!




A Fizetés biztonságról


Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a K&H Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a K&H Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Fizetésről


A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a K&H Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.
Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.
Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

A fizetés menete

Ön a viztisztitodepo.hu weboldalán kiválasztja az önnek megfelelő terméket, melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.

Ezt követően Ön átkerül a K&H Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.

A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót

A fizetést követően Ön visszatér a viztisztitodepo.hu weboldalra, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

1. Információ gyűjtés:

Információkat gyűjtünk:  A viztisztitodepo.hu Önről, amikor regisztrál az oldalunkra, bejelentkezik a fiókjába, fizetést eszközöl, bejegyzést ír és/vagy éppen kilép a fiókjából. A gyűjtött információk között van a neve, e-mail címe, telefonszáma és/vagy a bankkártyaszáma is.
Ezen kívül automatikusan információkat fogadunk és rögzítünk a számítógépéről és böngészőprogramjáról, beleértve az IP-címét, szoftveres és hardveres hátterét és az ön által kívánt oldalt.

2. Információ felhasználás:

Bármely általunk gyűjtött információ felhasználható:
A felhasználói élményének perszonalitására, valamint az egyéni igényeihez történő alkalmazkodásra
A hirdetési tartalmak testreszabásához
Weboldalunk fejlesztésére
Felhasználói szolgáltatásaink és ügyfélszolgálatunk minőségének javítására
az Ön e-mail útján történő megkereséséhez
Versenyen, promócióban vagy felmérésen történő részvételhez
 
3. E-kereskedelmi adatvédelem:

Mi vagyunk az egyedüli tulajdonosai az oldalon gyűjtött információknak. Az Ön személyi azonosításra alkalmas információit nem adjuk ki, nem cseréljük el, nem transzferáljuk vagy adjuk át semmilyen más vállalatnak, semmilyen indokkal, az Ön engedélye nélkül, kivéve, ha ez szükséges ahhoz, hogy eleget tegyünk egy megrendelés/tranzakció teljesítésének, pl. egy megrendelés kiszállításának.

4. Harmadik félre irányuló vonatkozások:

Nem adjuk el, nem kereskedünk és más módon sem adjuk ki kívülálló személyeknek a személyazonosításra alkalmas információit. Ez alól kivételt képeznek azon harmadik felek, akik részt vesznek a weboldalunk szerkesztésében vagy üzletünk vezetésében, mindaddig amíg ezen felek bizalmasan kezelik a rájuk bízott információkat.

Hiszünk benne, hogy az információk megosztása szükségszerű, ha kutatási, preventív, illegális aktivitással kapcsolatos, feltételezhetően csalással kapcsolatos, vagy olyan szituációkról van szó, melyek veszélyeztethetik bárkinek a fizikai épségét, a viztisztitodepo.hu weboldal használatának szabályosságát vagy éppen másféle – jogilag meghatározott – okból van szükség rájuk.
A nem privát információk viszont kiadhatók harmadik fél számára, marketing, hirdetési vagy egyéb célú használatra.

5. Információ védelem:

A biztonsági intézkedések széles palettáját alkalmazzuk, hogy fenntartsuk személyi információinak biztonságát. Államilag jóváhagyott titkosítási módszert alkalmazunk, az online közvetített érzékeny információk védelmének érdekében. A viztisztitodepo.hu offline állapotban is védelmezi az információinkat. Csupán az olyan alkalmazottak, akiknek speciális munkát kell végeznie, (például számlázási vagy ügyfélszolgálati) kapnak hozzáférést a személyazonosításra alkalmas adatokhoz. Azon számítógépek/szerverek, melyeket személyazonosításra alkalmas információk tárolására használnak, biztonságos környezetben vannak tartva.

Használunk-e cookie-kat?

Igen. Cookie-jaink javítják a hozzáférést a weboldalunkhoz és segítenek azonosítani az ismétlődő látogatókat. Ezen felül, a cookie-jaink javítják a felhasználói élményt, azáltal, hogy követik a felhasználókat és az érdeklődési körüket. Ez a cookie használat mindazonáltal semmilyen módon nem kapcsolódik az oldalunkon fellelhető személyazonosításra alkalmas információkhoz.
 
6. Leiratkozás:

Az Ön által megadott e-mail címet használjuk a rendeléseivel kapcsolatos információk és frissítések, az esetenkénti céges hírek, a termékinformációk stb. megküldésére. Ha egy napon úgy dönt, hogy le akar iratkozni a további e-mailek fogadásáról, ebben segítséget nyújt az e-mailjeink végén megtalálható részletes útmutatás.

7. Beleegyezés:

Azáltal, hogy használja az oldalunkat, hozzájárul adatvédelmi irányelveink betartásához.

Az Ön személyes adatainak védelme a Kókpán Kft és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (2011. évi CXII. törvény).

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

Honlapon megjelenítendő információkról a következő két jogszabályban olvashat részletesen:

2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről
45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól

Pannasztételi Lehetőség

  • Az adatkezelő esetleges jogsértése ellen panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és
  • Információszabadság Hatóságnál lehet élni:
  • Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
  • 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
  • Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5.
  • Telefon: +36 -1-391-1400
  • Fax: +36-1-391-1410
  • E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu