A tisztított víz íze!
Megemlíteni szeretném nagyon sok visszajelzést kaptunk értékesítésünk során az RO víztisztítók általtisztított víz ízének a tulajdonságáról. A vásárlók nagy része kellemes italú, bársonyos ízű kitűnő tisztaságú vízről adott visszajelzést.
Az előtte fogyasztott csapvízhez képest teljesen megváltozott a víz minősége mert az addig szabadon áramlott oldott anyagok 98%-át az RO víztisztító membrán kiszűrte a csapvízből.
Ezzel a módszerrel tisztított víznek mivel az oldott anyagokat teljes mértékben eltávolítja a vízből csak bársonyos lágy tiszta vizet fogyaszthatnak aminek nincs íze.

Miért van mégis, hogy valaki enyhén kellemetlen ízre panaszkodik.


Általában az Emberek mikor valami általuk még nem ismert dolgot próbálnak ki akkor kicsit előítélettel vannak az új iránt. Elvárnak egy bizonyos ízt amit gondolnak, és ha nem hasonlít ahhoz az elgondoláshoz akkor mondják, hogy (kellemetlen az íze a víznek).
Pedig a kellemetlen íz abból is adódhat, hogy előtte mit fogyasztottak mert a tisztított víz nagyon jó oldóanyag és a szájat jobban tisztán tartja és így jobban lehet érezni az ízeket.

Talán ez is lehet a jelensége annak hogy enyhén kellemetlen ízt éreznek a szájban, de a tisztított víz állandó fogyasztása mellet hamarosan megszűnik.
A tisztított víz nem csak a szájat mossa át de a szervezetet is tisztítja (méregteleníti) mivel nem tartalmaz oldott anyagokat és ezért a sejtekből több lerakódást tud kimosni mint a csapvíz.
Az emberekben berögzülnek különböző vízízek amit eddig fogyasztottak mint csapvíz, többféle ásványvíz, üdítők.
Ezeket a nem megszokott ízeket akkor is tapasztalják mikor az általuk megszokott terméket nem lehet beszerezni és másik terméket kénytelenek vásárolni pl. (ásványvízben, kávéban, fogkrémben, stb).
                                                                        A tisztított víz íze!

Észrevételezés!


A tapasztalatunk az hogy csak az a vásárló említette a kellemetlen ízt akinek a víztisztító készüléke nem tartalmazott visszasózó patront, mert a patron visszaadagolja az ásványi anyagokat a tisztított vízhez ezáltal jobban hasonlít a víz íze a megszokott ásványvízhez, csapvízhez.

Ezúton is szeretném mindenkinek a figyelmében ajánlani a víztisztító berendezéseket, amennyiben fontos önnek saját és családja egészsége.
Minél több tisztított vizet fogyaszt annál jobban tisztán tartja a belső szerveit, ereit, sejtjeit, bőrét, haját.
Amennyiben víztisztító készülék vásárlását tervezi kérem tájékozódjon ne csak képalapján hozza meg a döntést érdeklődjön emailban, telefonon.

Óvja egészségét, fogyasszon minél több tisztított vizet!