Aimro visszasózó betét
search
 • Aimro visszasózó betét

Aimro visszasózó betét csatlakozókkal

6 400 Ft
Adóval együtt

Vissza sózó egység olyan tartozék a Fordított ozmózis víztisztító berendezésekhez utólag is csatlakoztatni lehet a víztisztítóhoz.

Mennyiség

  Gyors szállítás:

30 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes

  Teljeskörű garancia

Termékeinkre 12-24 hónap garanciát adunk

  Folyamatos ellátás

Vízszűrő betétek és tartozékok folyamatosan kaphatók

Aimro visszasózó betét csatlakozókkal!

 

Vissza sózó egység olyan tartozék a Fordított ozmózis víztisztító berendezésekhez utólag is csatlakoztatni lehet a víztisztítóhoz.


A visszasózó patron feladata az ásványi anyagok vissza adagolása a vízhez.

Töltet: kalcium karbonát és magnézium oxid juttat a vízbe.

Az alábbi ionokat juttatja a megtisztított vízbe:

 • Ca2+: 28 mg/l
 • Mg2+: 3,5 mg/l
 • OH-: 9 mg/l
 • CO2-3: 72 mg/


Az ásványi anyag visszapótló javítja a tiszta víz tulajdonságait a természetes ásványi anyagokat visszapótolja a vízbe.

A visszasózó vízszűrő betét után teljesen egyensúlyban van az emberi szervezet az egészség megőrzéséhez szükséges ásványi anyagokkal.

Az ásványosított szűrő utáni mineralizált víz tökéletesen kiegyensúlyozott arányban tartalmaz ásványi anyagokat, amelyek az emberi test egészség megőrzéséhez szükségesek.

A kalcium - a fogak és a csontok alapvető építőanyaga. Megfelelő emésztést tesz lehetővé, és szükséges a normális és egészséges szívritmus szabályozásához, valamint az artériák és az izmok megfelelő működéséhez.


Az ásványi anyagok vízben történő napi felszívódása nem befolyásolja jelentősen a testünk élettani funkcióit.
A napi ásványi anyag bevitelének nagy mennyiségét, a szilárd ételekkel, és gyümölcsökkel, zöldségekkel kiegészíthetők.

Műszaki adatok:

 •    Átmérő: 53mm
 •    Hosszúság: 254mm
 •    Max. áramlási sebesség: 250 l / 24 óra
 •    Max. nyomás: 6 bar
 •    Max. hőmérséklet: 45 ° C
 •    Kapacitás: 3.600-literAlkalmazása: az egységben álló víz magasabb ásványi só tartalommal rendelkezik, mint az egységen gyorsan áthaladó víz, ezért javasoljuk úgy alkalmazni, hogy, ha intenzívebben visszasózott vizet szeretnénk vételezni, ne folyassuk ki előtte a vizet a mosogatóba, hanem rögtön a pohárba engedjük az egységben álló vizet, illetve lassan engedjük áthaladni a vizet az egységen (ne teljes, hanem csak kisebb mértékben nyissuk meg a víztisztító tisztavíz csapját). A kezelt víz minősége (ásványi só tartalma) ugyanis függ a víz egységben töltött idejétől, és a víz átfolyási sebességétől.


Az ajánlott cseréje:

3.600-liter tisztított víz vissza sózására alkalmas, vagy minden 12 hónapban (vízfogyasztás és a vízszennyezettségi szintjétől függően).

Felszerelése: szaktudást nem igényel. A visszasózó egységet 1/4"-os, külső menetes csatlakozó idompárral iktathatjuk háztartási víztisztító készülékekre, a víztisztító csővezetékének megvágásával. Műanyag 2"-os, 2-oldalas bilincsek segítségével pedig rögzíthetjük az egységet a víztisztító egy másik szűrőegységéhez.
A készülékhez szeretné csatlakoztatni a visszasózó egységet, akkor a könyök idomokat (2db)és a rögzítő bilincseket (2db) és bekötőcsövet( kb 30 cm) ez a csomag tartalmazza.

Aimro+tartozékok