Termékek

Tudástár

Népszerű eladások

Megtekintett termékek

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

ujarkereso-partner-logo.png
Enterosgél, 225-gr Nagyobb

Enterosgél, 225-gr

8594161370116

Új

Az innovatív Enterosgél megköti a toxinokat, káros anyagokat, a kórokozókat és az allergéneket a gyomor-bél traktusban és eliminálja azokat a szervezetből. Hasmenéses megbetegedések kiegészítő kezelésére szolgál.

Bővebb leírás

6 990 Ft‎

Egyéb infó

Enterosgél, 225-gr


Enterosgél, Orális szuszpenzió; Orvosi eszköz

Kiszerelés: 225g

Az innovatív Enterosgél megköti a toxinokat, káros anyagokat, a kórokozókat és az allergéneket a gyomor-bél traktusban és eliminálja azokat a szervezetből. Hasmenéses megbetegedések kiegészítő kezelésére szolgál.
Teljesen biztonságos, nem mérgező és farmakológiailag hatékony.
Segít a méregtelenítésben és még azoknak a vírusoknak, baktériumoknak, gombáknak, parazitáknak az eltávolításában is segít, amelyek maradványai megbújva okoznak olyan tüneteket, amiket esetleg csak nagyon nehéz megtalálni.

Az enteroszorpciós kezelés fő célkitűzései között szerepel az intoxikáció visszaszorítása, a bélnyálkahártya barrier helyreállítása, a természetes bél mikroflóra visszaállítása. Az enteroszorbensek olyan terápiás készítmények, melyek irreverzibilisen megkötik a bélben lévő toxinokat, megelőzik, illetve csillapítják a bél nyálkahártya irritációját, megelőzik a toxikus anyagok bélből vérbe történő felszívódását, ezért csökkentik ezeknek az anyagoknak a koncentrációját a szervezetben.

A toxinok szintje direkt összefüggésben áll a bélnyálkahártya funkcionális állapotával. Egy jó enteroszorbens hidrofób tulajdonságokkal kell hogy bírjon, nem szabad a bélben felszívódnia és segítenie kell a toxinok perisztaltika, illetve széklet útján történő kiürítését. Csillapító hatást kell gyakoroljon a bélnyálkahártyára, és szelektív kell legyen. Csak azokat az anyagokat kötheti meg, melyek károsítják a nyálkahártyát, megbontják integritását, ugyanakkor nem szabad megkötnie a szervezet számára szükséges ásványi anyagokat, vitaminokat, immunoglobulinokat és hasznos baktériumtörzseket.

Az Enterosgél új generációs szelektív szorbens, nagy szorpciós kapacitással és enterocitoproektív hatással, teljesíti a fenti komplex kívánalmakat. Több mint kétszerese az aktívszén kapacitásának. Az Enterosgél gél állagú, színtelen, szagtalan, vízben nem oldódik.

Szerkezetét tekintve organoszilikon mátrix, mely szivacshoz hasonló és pórusméreténél fogva speciálisan a közepes molekulasúlyú anyagokat szívja fel. Szelektív szorbens, kiemelkedő szorpciós tulajdonságokkal. Alkalmazása nem vezet a mikroelemek, kalcium, vitaminok vagy egyéb esszenciális anyagok hiányához. Ugyanakkor megköti és eltávolítja a belekben a különböző természetű, közepes molekulaméretű endogén és exogén mérgező anyagokat, beleértve a baktériumokat és a bakteriális toxinokat, antigéneket, étel allergéneket, nehézfémsókat, és az alkoholt.

A termék emellett felvesz bizonyos a szervezetben termelődő anyagcsere termékeket, beleértve a többlet bilirubint, karbamidot, koleszterint és lipid-komplexeket, illetve az endogén toxikózis kialakulásáért felelős anyagcsere metabolitokat.


Adagolás, tudnivalók:


 • Felnőtteknek 3x15g naponta, 3 evőkanál/nap.
 • Gyermekeknek púpozott mokkáskanál /5-10 gr/ naponta 1-3 alkalommal.
 • Javasolt alkalmazás 7-14 nap.
 • Étkezés előtt, vagy után másfél-két órával.
 • Korosztályra tekintet nélkül alkalmazható.
 • Alkalmazás előtt jól rázza fel a tubust.
 • Fontos az elégséges folyadékbevitel.
 • Terhesség és szoptatás esetén is alkalmazható.


Tárolás:

 • 4-25°C fok között.
 • Nem fagyasztható.
 • Felbontás után óvja a kiszáradástól.
 • A tubus kinyitása után 30napon belül használja fel a készítményt.


Figyelmeztetés:

Gyermekektől elzárva tartandó.

Az Enterosgél befolyásolhatja bizonyos szájon át alkalmazott gyógyszerek felszívódását, ezért 1-2 órával a gyógyszerek alkalmazása előtt, vagy után vegye be.


Összetevők: 70% polimetilsziloxán polihidrát, 30% tisztított víz

30 egyéb termék ebből a kategóriából:

A termék vásárlói ezt is megvették: