Termékek

Tudástár

Népszerű eladások

Megtekintett termékek

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

ujarkereso-partner-logo.png
Alacsonyabb ár! Aquaphor Quattro víztisztító Nagyobb

Aquaphor Quattro víztisztító

AQA-QUA-VT

Új

Akkor célszerű ezt a terméket választania ha az önök háztartásában fokozottabb mennyiségű lebegő anyag fordul elő a hálózati csapvízben.

Ingyen szállítás!


Bővebb leírás

64 900 Ft‎

79 900 Ft‎

-15 000 Ft‎

Egyéb infó

Aquaphor Quattro víztisztító

Az Aquaphor Quattro víztisztító jellemzői:

Az Aquaphor Quattro egy 4 lépcsős víztisztító berendezés, amely valójában plusz egy szűrőbetétet tartalmaz az Aquaphor Crystalhoz képest. Itt ugyanis az 1. szűrőbetét egy 5 mikronos polipropilén betét, a másik 3db szűrőbetét pedig a már jól ismert Crystal betét szett 3db betéte.

Kiknek javasolt ez a készülék


Akkor célszerű ezt a terméket választania ha az önök háztartásában fokozottabb mennyiségű lebegő anyag fordul elő a hálózati csapvízben.
(Alap esetben a lebegő anyagok, úgy mint rozsda, homok, iszap az ország legnagyobb részén elenyésző mennyiségben vannak jelen a csapvízben, azonban mégis vannak települések, ahol valami oknál fogva pl.: a helyi vízszolgáltató hiányosságaiból fakadóan több fix szennyeződés érkezik a csapvízzel a megszokottnál.
Ilyen helyzetben a készülék első szűrőbetéte megállítja a fix részecskéket, megkímélve ezze a további 3 szűrőbetét munkáját, amely betétek pedig az érdemi szűrésért felelősek.

Az Aquaphor Quattro a következő anyagokat 96-100%-os hatékonysággal szűri:

 •  üledék, mint a rozsda, homok, sár, pollen
 •  klór, kloroform és más szerves klórvegyületek
 •  fémek és nehézfémek (pl.: vas, ólom, higany, réz, alumínium)
 •  petrolkémiai vegyületek
 •  fenolok
 •  baktérium és vírusok

Érdekesség: A klóros csapvízben a klór egyes szennyező anyagokkal reakcióba léphet és úgynevezett trihalometán (THM) vegyületeket hozhat létre, amelyekről kutatások kimutatták rákkeltő hatásukat.
Mivel az Aquaphor víztisztítók 100%-os biztonsággal/alapossággal megkötik a klórt (amire csak néhány ivóvíztisztító képes), így a tisztított vízben sem lesznek jelen a rákkeltő THM vegyületek.                            


 • Súly: 3.50kg
 • Szélesség: 47.00cm
 • Magasság: 37.00cm
 • Mélység: 10.00cm
 • Szűrőbetét jellemzői
 • Szűrőbetét szűrési kapacitása: 8000 liter
 • Szűrőbetét élettartama: 18 hónap

Az Aquaphor Quattro víztisztító beszerelése / sarokszelep csatlakoztatása:


1. A víztisztító berendezés csatlakoztatása a mosogató pult alatti hideg víz sarokszelepre történik (kb. 5 perces feladat). A készülék dobozában egy "T" csatlakozó található, amely mérete 1/2"-os, ezért:
Ha 1/2"-os sarokszelepre történik a csatlakozás, akkor nincs szükség további csatlakozóra.
Ha 3/8"-os sarokszelepre történik a csatlakozás, akkor szükséges még 1-1 külső-belső menetes 3/8" / 1/2"-os szűkítő elem.

2. A víztisztító berendezéshez tartozó "tiszta víz" csaptelep felszereléséhez egy 11-11,5mm átmérőjű furatot kell fúrni az elhelyezni kívánt részen és ott rögzíteni azt (mosogató tálca vagy a mögötte lévő munkalapon, kb 5 perces feladat)

3. Ezt követően már csak össz kell kapcsolni a készüléket a sarokszelep csatlakozással és a csapteleppel. (kb. 5 perces feladat.

Szűrőbetét csere:

Az Aquaphor Quattro is igen egyszerű szűrőcserét tesz lehetővé, azokat ön is könnyedén kicserélheti a 2 éves élettartam végén, így nem kell pénz költenie mint pl.: az Ro ozmózisos víztisztítók esetében fizetendő szerviz díj / szűrőbetét csere díj alkalmával.

Javasolt szűrőbetét csere: 18-Hónap ill. 8000 liter víz megtisztítása után (amelyik előbb következik be)

A csomag a következőket tartalmazza:
 •  1 db készülék
 •  4 db szűrőbetét
 •  1 db krómozott csaptelep
 •  1 db "T" csatlakozó 1/2 col-os vezetékek, szerelékek

A garancia 24-hónap ami készülék teljességére kiterjed és ha a szűrök folyamatosan az előírtaknak meg felelően vannak cserélve akkor teljes élettartalomra garantált a jó víz minőség.

A garancia akkor is érvényes ha nem szakember végzi el a beszerelést ha nem házilag készítik el és a beszerelési útmutató szerint történik a telepítés.

A beszerelést a vásárló végzi, végezteti el akkor a hibákért, esetleges kárért a felelősség a bekötést elvégzőt terheli!

Ajánlatunk!

 • Alkalmazzon szivárgás érzékelőt a víztisztítóhoz, mely automatikusan lezárja a víztisztítót, ha vízszivárgást érzékel a víztisztítón kívül. A terméket és árát itt megtekintheti: Szivárgás érzékelő víztisztítóhoz.
 • Amennyiben 5-6 bar-nál magasabb, illetve rendszeresen vagy alkalmanként valószínűsíthető, hogy 7 bar fölé emelkedik a hálózati víznyomás értéke, alkalmazzon nyomáscsökkentő szelepet a víztisztítóhoz, amely a fordított ozmózis készülék üzemeléséhez szükséges optimális víznyomás feletti értéket lecsökkenti 5 bar körüli értékre és megvédi a készüléket az esetleges károsodástól. A terméket és árát itt megtekintheti: Nyomáscsökkentő víztisztítóhoz.
 • Ha nem szeretne külön tisztavíz csapot a pulton elhelyezni, lehetőség van ún. 3-utas konyhai csaptelep felszerelésére a meglévő csaptelep helyére. Dekoratív, többféle dizájnú és színű konyhai 3-utas csaptelepeinket itt megtekintheti: Konyhai csaptelepek víztisztítóhoz.


Gyártó: Aquaphor Corporation

Beszerelési videó itt megtekinthető!

 


 

30 egyéb termék ebből a kategóriából: