Termékek

Tudástár

Népszerű eladások

Megtekintett termékek

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

ujarkereso-partner-logo.png
Alacsonyabb ár! Aquaphor Quattro víztisztító Nagyobb

Aquaphor Quattro víztisztító

AQA-QUA-VT

Új

Akkor célszerű ezt a terméket választania ha az önök háztartásában fokozottabb mennyiségű lebegő anyag fordul elő a hálózati csapvízben.

Ingyen szállítás!


Bővebb leírás

64 900 Ft‎

79 900 Ft‎

-15 000 Ft‎

Egyéb infó

Aquaphor Quattro víztisztító

Az Aquaphor Quattro víztisztító jellemzői:

Az Aquaphor Quattro egy 4 lépcsős víztisztító berendezés, amely valójában plusz egy szűrőbetétet tartalmaz az Aquaphor Crystalhoz képest. Itt ugyanis az 1. szűrőbetét egy 5 mikronos polipropilén betét, a másik 3db szűrőbetét pedig a már jól ismert Crystal betét szett 3db betéte.

Kiknek javasolt ez a készülék


Akkor célszerű ezt a terméket választania ha az önök háztartásában fokozottabb mennyiségű lebegő anyag fordul elő a hálózati csapvízben.
(Alap esetben a lebegő anyagok, úgy mint rozsda, homok, iszap az ország legnagyobb részén elenyésző mennyiségben vannak jelen a csapvízben, azonban mégis vannak települések, ahol valami oknál fogva pl.: a helyi vízszolgáltató hiányosságaiból fakadóan több fix szennyeződés érkezik a csapvízzel a megszokottnál.
Ilyen helyzetben a készülék első szűrőbetéte megállítja a fix részecskéket, megkímélve ezze a további 3 szűrőbetét munkáját, amely betétek pedig az érdemi szűrésért felelősek.

Az Aquaphor Quattro a következő anyagokat 96-100%-os hatékonysággal szűri:

  •  üledék, mint a rozsda, homok, sár, pollen
  •  klór, kloroform és más szerves klórvegyületek
  •  fémek és nehézfémek (pl.: vas, ólom, higany, réz, alumínium)
  •  petrolkémiai vegyületek
  •  fenolok
  •  baktérium és vírusok

Érdekesség: A klóros csapvízben a klór egyes szennyező anyagokkal reakcióba léphet és úgynevezett trihalometán (THM) vegyületeket hozhat létre, amelyekről kutatások kimutatták rákkeltő hatásukat.
Mivel az Aquaphor víztisztítók 100%-os biztonsággal/alapossággal megkötik a klórt (amire csak néhány ivóvíztisztító képes), így a tisztított vízben sem lesznek jelen a rákkeltő THM vegyületek.                            Az Aquaphor Quattro víztisztító beszerelése / sarokszelep csatlakoztatása:


1. A víztisztító berendezés csatlakoztatása a mosogató pult alatti hideg víz sarokszelepre történik (kb. 5 perces feladat). A készülék dobozában egy "T" csatlakozó található, amely mérete 1/2"-os, ezért:
Ha 1/2"-os sarokszelepre történik a csatlakozás, akkor nincs szükség további csatlakozóra.
Ha 3/8"-os sarokszelepre történik a csatlakozás, akkor szükséges még 1-1 külső-belső menetes 3/8" / 1/2"-os szűkítő elem.

2. A víztisztító berendezéshez tartozó "tiszta víz" csaptelep felszereléséhez egy 11-11,5mm átmérőjű furatot kell fúrni az elhelyezni kívánt részen és ott rögzíteni azt (mosogató tálca vagy a mögötte lévő munkalapon, kb 5 perces feladat)

3. Ezt követően már csak össz kell kapcsolni a készüléket a sarokszelep csatlakozással és a csapteleppel. (kb. 5 perces feladat.

Szűrőbetét csere:

Az Aquaphor Quattro is igen egyszerű szűrőcserét tesz lehetővé, azokat ön is könnyedén kicserélheti a 2 éves élettartam végén, így nem kell pénz költenie mint pl.: az Ro ozmózisos víztisztítók esetében fizetendő szerviz díj / szűrőbetét csere díj alkalmával.

Javasolt szűrőbetét csere: 18-Hónap ill. 8000 liter víz megtisztítása után (amelyik előbb következik be)

A csomag a következőket tartalmazza:
  •  1 db készülék
  •  4 db szűrőbetét
  •  1 db krómozott csaptelep
  •  1 db "T" csatlakozó 1/2 col-os vezetékek, szerelékek

Garancia: 24-Hónap


Gyártó: Aquaphor Corporation

Beszerelési videó itt megtekinthető!

 


 

30 egyéb termék ebből a kategóriából:

A termék vásárlói ezt is megvették: