Termékek

Tudástár

Népszerű eladások

Megtekintett termékek

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

ujarkereso-partner-logo.png
CleanLife kerámia csapszűrő betét Nagyobb

CleanLife kerámia csapszűrő betét

RF61002

Új

Kiszűri a vízből az elszíneződést okozó lebegőanyagokat (pl. homok, iszap, rozsda, és egyéb szuszpendált -nem oldódó- szilárd anyagok). Továbbá eltávolítja a vízből a 0,1 mikronnál nagyobb méretű baktériumokat, vírusokat és cisztákat.


 

Bővebb leírás

1 700 Ft‎

Egyéb infó

CleanLife kerámia csapszűrő betét Típus-2.

CleanLife csapszűrőbetét: csere szűrőbetét a CleanLife FF61002 csapszűrőhöz.A vízszűrő betét felépítése: a szűrést több szűrőréteg végzi el. A vízszűrő betét váza kerámia (elsődleges szűrőfelület), amelyen belül helyezkednek el a további szűrőrétegek.

Kerámia. Első szűrőlépcsőként feladata a nagyon finom részecskék és egyes mikro-organizmusok kiszűrése a vízből. 0,1 mikron finomságú pórusaival 50-szer hatékonyabb szűrést biztosít, mint a hagyományos mechanikai előszűrők (pl. 5 mikronos polipropilén).


                                         CleanLife kerámia csapszűrő betét Típus-2.Kiszűri a vízből az elszíneződést okozó lebegőanyagokat (pl. homok, iszap, rozsda, és egyéb szuszpendált -nem oldódó- szilárd anyagok). Továbbá eltávolítja a vízből a 0,1 mikronnál nagyobb méretű baktériumokat, vírusokat és cisztákat.
Aktív szén. A kókuszhéjból előállított aktívszén végzi a másik fő szűrési funkciót a vízszűrő betétben. Az aktív szén megköti a kellemetlen szag- és íz anyagokat.
Az oldott szerves szennyező anyagok 98%-át, pl.: aromás szénhidrogének [fenolok, kőolajszármazékok (benzol)], szerves savak.
Eltávolítja a vízből az oldott gázokat, a növény védőszereket (peszticideket), műtrágyaszármazékokat, és más vegyi anyagokat, oldószereket, mérgeket, valamint csökkenti a vastartalmat.
Az aktív szén szűrőtöltet alkalmas klór, valamint a trihalometánok és a trihaloetilén eltávolítására, melyek a hálózati víz klórozása miatt mindig jelen vannak, és gyakran a bőrirritációt, kellemetlen kiütéseket okozhatnak az arra érzékenyeknél.
Kalcium-szulfát. A kalcium-szulfátot önmagában is alkalmazzák a klór és a kloroform kiszűrésére. A csapszűrőben az aktív szén szűrőhatását egészíti ki.

Biokerámia energetizáló golyók. Az infravörös hullámokat kibocsátó biokerámia golyók energiával töltik fel a vízmolekulákat.

Ásványi golyók. Az ásványi golyók enyhén megemelik a víz pH értékét, azt eltolják lúgos irányba.
Polipropilén párna és rozsdamentes acélháló. Mechanikai szűrőrétegek. Megakadályozzák, hogy töltetrészecskék távozzanak a szűrőbetétből a vízbe.

                                 CleanLife kerámia csapszűrő betét Típus-2.

A csapszűrőbetét kapacitása: maximum 1.800 liter

Javasolt szűrőcsere: maximum 6 havonta, a napi elhasznált víz mennyiségétől és a víz minőségétől függően.

Az RF61002 CleanLife csapszűrőbetét cseréje egyszerű, nem igényel szakértelmet.

                              CleanLife kerámia csapszűrő betét Típus-2.


 

 

30 egyéb termék ebből a kategóriából: