Termékek

Tudástár

Népszerű eladások

Megtekintett termékek

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

ujarkereso-partner-logo.png
CleanLife kerámiaszűrős csapszűrő Nagyobb

CleanLife kerámiaszűrős csapszűrő

FF61002

Új

A csomag többféle adaptert is tartalmaz a különféle csaptelepekhez! Nem csak otthon alkalmazhatjuk, bárhova magunkkal vihetjük utazásaink során.

 

KÉSZLETHIÁNY BIZONYTALAN IDEIG!!!

Bővebb leírás

6 500 Ft‎

Egyéb infó

CleanLife kerámiaszűrős csapszűrő Típus-2.A CleanLife csapszűrő egy modern, csaptelepre szerelhető, kerámiaszűrős víztisztító, mely többlépcsős szűrőbetétet tartalmaz. Különlegessége az 5 lépcsős szűrőrendszer!


                                        CleanLife kerámiaszűrős csapszűrő Típus-2.


Kis mérete ellenére hatékony szűrést biztosít a szemmel nem látható kórokozók, baktériumok, rozsda, klór, alga, stb. eltávolításával, gátolja a vízkőképződést.
Közvetlenül és egyszerűen fel- és leszerelhető a konyhai/fürdőszobai csaptelepre, szakértelmet nem igényel.
A csomag többféle adaptert is tartalmaz a különféle csaptelepekhez! Nem csak otthon alkalmazhatjuk, bárhova magunkkal vihetjük utazásaink során.
                                             
                                       CleanLife kerámiaszűrős csapszűrő Típus-2.

Útváltó kapcsolókarral rendelkezik, mellyel szabályozható, hogy a csapszűrő betétjén keresztül folyjon a víz (tisztított víz), vagy szűretlenül haladjon át a víz (pl. mosogatáshoz) a készüléken.

A CleanLife csapszűrő jellemzői:

 • Méretek: magasság - 105 mm, mélység - 60 mm, hossz: - 135 mm (részletek a képen)

 • Anyaga: ABS (ütésálló műanyag) szűrőház, és rozsdamentes acél csatlakozás

 • Teljesítmény (átfolyás): 2 liter/perc (1 bar hálózati víznyomáson)

 • Megengedett hálózati víznyomás: 1-4 bar

 • Maximális működési hőmérséklet: 45°C

 • Csaptelep csatlakozási méretek: 19.5mm, 20.5mm, 21.0mm, 22.0mm, 22.5mm vagy 23.5mm (6 féle méret/menet átalakító adapter egyikének alkalmazásával)

 • Szűrőbetét: 2 db tömítő"O" gyűrűvel rendelkezik

 • 2-állású útváltó kar: esőztető csapvíz, esőztető szűrt víz.

 • Súly: 360gr

A CleanLife csapszűrő betétjének felépítése:
A szűrést több szűrőréteg végzi el. A szűrőbetét váza kerámia (elsődleges szűrőfelület), amelyen belül helyezkednek el a további szűrőrétegek.


 • Kerámia.
Első szűrőlépcsőként feladata a nagyon finom részecskék és egyes mikro-organizmusok kiszűrése a vízből. 0,1 mikron finomságú pórusaival 50-szer hatékonyabb szűrést biztosít, mint a hagyományos mechanikai előszűrők (pl. 5 mikron polipropilén).
Kiszűri a vízből az elszíneződést okozó lebegőanyagokat (pl. homok, iszap, rozsda, és egyéb szuszpendált -nem oldódó- szilárd anyagok). Továbbá eltávolítja a vízből a 0,1 mikronnál nagyobb méretű baktériumokat, vírusokat és cisztákat.


 • Aktív szén.
A kókuszhéjból előállított aktív szén végzi a másik fő szűrési funkciót a szűrőbetétben. Az aktív szén megköti a kellemetlen szag- és íz anyagokat. Az oldott szerves szennyező anyagok 98%-át, pl.: aromás szénhidrogének [fenolok, kőolajszármazékok (benzol)], szerves savak. Eltávolítja a vízből az oldott gázokat, a növény védőszereket (peszticideket), műtrágyaszármazékokat, és más vegyi anyagokat, oldószereket, mérgeket, valamint csökkenti a vastartalmat. Az aktív szén szűrőtöltet alkalmas klór, valamint a trihalometánok és a trihaloetilén eltávolítására, melyek a hálózati víz klórozása miatt mindig jelen vannak, és gyakran a bőrirritációt, kellemetlen kiütéseket okozhatnak az arra érzékenyeknél.


 • Kalcium-szulfát.
A kalcium-szulfátot önmagában is alkalmazzák a klór és a kloroform kiszűrésére. A csapszűrőben az aktív szén szűrőhatását egészíti ki.


 • Biokerámia energetizáló golyók.
Az infravörös hullámokat kibocsátó biokerámia golyók energiával töltik fel a vízmolekulákat.


 • Ásványi golyók.
Az ásványi golyók enyhén megemelik a víz pH értékét, azt lúgos irányba tolják el.
Polipropilén párna és rozsdamentes acélháló. Mechanikai szűrőrétegek. Megakadályozzák, hogy töltetrészecskék távozzanak a szűrőbetétből a vízbe.


A csomag tartalma:

1 db csapszűrő vízszűrő betéttel, tömítőgyűrűk, csatlakozó idomok, amelyek megkönnyítik a bekötést a legtöbb konyhai vagy fürdőszobai csapokhoz, szerelő kulcs, a lemosható kerámia szűrő karbantartásához finom csiszolóvászon.

                                         CleanLife kerámiaszűrős csapszűrő Típus-2.

Felszerelése: nagyon egyszerű; a vízcsap perlátorának eltávolítása után a szűrőt fel kell tekerni a csaptelep végére, az adapterek segítségével. (A magyar szabványnak megfelel, így a készülék felszerelhető a legtöbb magyar otthonban.)
A vízcsapszűrő nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére.
A CleanLife csapszűrő karbantartása: a csapszűrő különösebb karbantartást nem igényel.

A kerámia szűrőbetét külső felületének rendszeres tisztítása javasolt: alkalmanként az elszíneződött (elsárgult/bebarnult) kerámia szűrőfelületet a csomagban található vagy más finom csiszolópapírral óvatosan tisztítsuk meg a lerakódott mechanikai szennyeződésektől.

(Az elszíneződés könnyen kontrollálható a szűrőház átlátszó kupakján keresztül.)

Ha a szűrőbetét elhasználódott és már nem szűr hatékonyan, a szűrőház kupakját lecsavarva a szűrőbetét könnyedén kicserélhető újra.
A szűrőbetétet kapacitása: a CleanLife csapszűrő maximum 1.800 liter víz megtisztítására képes, utána szűrőbetét csere szükséges.


                         CleanLife kerámiaszűrős csapszűrő Típus-2.       CleanLife kerámiaszűrős csapszűrő Típus-2. 


      
Javasolt szűrőcsere: maximum 6 havonta vagy a szűrőbetét telítődését követően, amelyik előbb bekövetkezik. A szűrőbetét élettartama függ a kezelendő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől), illetve a készüléken átfolyó víz mennyiségétől.

A szűrőbetétek nagymértékben csökkentik a oldott szervetlen anyagok és szennyeződések jelenlétét a vízben, gátolják a továbbhaladásukat az ivóvízben.
A gyártó fontos tényezőnek tartja, hogy minél nagyobb mennyiségű szervetlen anyagot és szennyeződést kiszürjön és magában tartson a szűrőbetét.
A szűrőbetét élettartalma függ attól hogy a víz mennyire telített szervetlen anyagokkal és szennyeződésekkel.
A gyártó a szűrőbetét élettartalmát ezért 6-12-hónapban határozta meg de van mikor a víz annyira telített szennyeződésekkel, hogy ezek a paraméterek lecsökkenek.
A másik tényező a szűrőbetét élettartalmának a csökkenésében, hogy mennyi mennyiségű vizet kel megszűrniük, 2-3-fős családnál hosszabb az élettartalma szűrőbetéteknek mint 6-8-fős esetében.

Azért hogy jó minőségű és tiszta ivóvizet kapjunk fokozottan ellenőrizni kell a szűrőbetéteket időnként.

Csere szűrőbetét: RF61002 a terméket és árát itt megtekintheti

Garancia: 12-Hónap30 egyéb termék ebből a kategóriából:

A termék vásárlói ezt is megvették: