Tudástár

Népszerű eladások

Megtekintett termékek

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

ujarkereso-partner-logo.png
Csapra szerelhető víztisztító AG-KDF -2H Nagyobb

Csapra szerelhető víztisztító AG-KDF

FHCTF-O-DUPLA

Új

A csapra szerelhető víztisztító berendezés átfolyó rendszerű, ami azt jelenti szűrőbetéteken átszűrődő víz közvetlenül a kifolyó csövön keresztül folyik ki.

NNK vízbiztonsági engedély: 19590-5/2022/KTEF

Bővebb leírás

22 500 Ft‎

Egyéb infó

Csapra szerelhető víztisztító AG-KDF 

 


Működése:


A csapra szerelhető víztisztító berendezés átfolyó rendszerű, ami azt jelenti szűrőbetéteken átszűrődő víz közvetlenül a kifolyó csövön keresztül folyik ki. A csapvíz szűrése és a tisztított víz kifolyása rögtön megindul a konyhai csaptelep megnyitásával.

A konyhai csaptelepre csatlakoztatott útváltó csap függőleges vagy vízszintes helyzete határozza meg a csapvíz útját ( tisztított víz vagy csapvíz).
Függőleges helyzetben a csapvíz szűretlenül kifolyik a konyhai csaptelepből, vízszintes helyzetben pedig a víztisztítóba folyik, majd szűrést követően kifolyik annak saját kifolyócsövén keresztül.

  • - Maximális teljesítmény: 200 liter/óra

  • - Megengedett hálózati víznyomás: 2-6 bar
  • - Útváltó csap: fém
  • - Maximális működési hőmérséklet: 45°C-

Konyhapultra helyezhető vagy mosogatótálca mellé a kívánt  helyre, az útváltócsap és a készülék között található vezeték elég teret biztosít a jó elhelyezés megtalálására.

A beszerelés különösebb szakmai tudást nem igényel, a kifolyó csap végére kell helyezni a csapváltó csaptelepet és gyakorlatilag készen áll a készülékünk az üzembe helyezésre.

Az asztali víztisztító AG-KDF-FHCTF-O-DUPLA berendezést a pultra, a mosogatótálca mellé helyezve javasolt csatlakoztatni a konyhai csaptelepre az alábbi módon.

Egyszerűen le kell csavarni a konyhai csaptelep végén lévő szűrőt (perlátort), és a helyére felcsavarni a víztisztító fehér vezetékén lévő útváltó csapot.

Amennyiben a konyhai csaptelep vége belsőmenetes, akkor alkalmazza a csapra szerelhető víztisztítóhoz járó menet átalakító adaptergyűrűt, ellenkező esetben anélkül csavarja fel az útváltó csapot a konyhai csaptelep végére.

De még mielőtt a vizet a készülék felé irányítanánk előtte a vízszűrő betétekről elkel távolítani a védő fóliákat.

1. lépcső: 5 mikronos előszűrő.

2. lépcső: AG-KDF szűrőbetét                         


Az előszűrő feladata kiszűrni a vízből minden olyan lebegő és úszó szennyeződéseket és lerakodásokat amit a víz a földből kimosott, a csövekről a rozsdát és más 5 mikronnál nagyobb anyagokat.

Az szénszűrő pedig a vegyi anyagokat szerves és szervetlen származékokat más kőolaji termék  maradványokat ,gázokat, mezőgazdasági származékokat, kellemetlen szag és íz anyagokat.

A szűrő betét élettartalma függ attól hogy a víz mennyire telített szervetlen anyagokkal és szennyeződésekkel.
A gyártó a szűrőbetét élettartalmát ezért 6-12-hónapban határozta meg de van mikor a víz annyira telített szennyeződésekkel, hogy ezek a paraméterek lecsökkenek.

NNK vízbiztonsági engedély: 19590-5/2022/KTEF


Használati útmutatót az Asztali víztisztítóhoz (KDF-fel) ide kattintva tölthet le.


Garancia: 12 hónap

A készüléket csomagban  szállítjuk, és tartalmazza az összes beszereléshez szükséges tartozékokat, és a szűrőbetéteket.


30 egyéb termék ebből a kategóriából: