Termékek

Tudástár

Népszerű eladások

Megtekintett termékek

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

ujarkereso-partner-logo.png
EXCITO-CL 5 lépcsős lúgosító, antibakteriális víztisztító berendezés Nagyobb

EXCITO-CL 5 lépcsős lúgosító, antibakteriális víztisztító berendezés

EXCITO-CL

Új

Ingyen szállítás!

Az így nyert lúgos víz jótékony hatással van az emberi szervezetre: tökéletes antioxidáns, amely segít lekötni a szabad gyököket.

Hiánycikk (beérkezés 2-hét)!!

Bővebb leírás

37 290 Ft‎

Egyéb infó

EXCITO-CL 5 lépcsős lúgosító, antibakteriális víztisztító berendezés
Az EXCITO-CL a konyhapult alá beépíthető EXCITO termékcsalád legújabb tagja, amely a legmodernebb technológiával készült.
Minden részlete tökéletesen megtervezett és kidolgozott. Professzionális víztisztító berendezés, amely kristálytiszta, lúgos, ionizált vizet készít.
Az így nyert lúgos víz jótékony hatással van az emberi szervezetre: tökéletes antioxidáns, amely segít lekötni a szabad gyököket.

A szabadgyökök felelősek a gyorsabb öregedésért és nagy hatással vannak az emberi szervezetben a tumor/rák kialakulására.
A szűrők eltávolítják a vízből a szennyeződéseket: üledék (homok, iszap, rozsda), klórt, szerves anyagokat, csökkentik a víz keménységét és a nehézfém koncentrációt, kellemesebb lesz a víz íze és illata, viszont a szervezetnek fontos ásványi anyagok a vízben maradnak.

Az EXCITO-CL nanosilver technológiával készült, azaz a szűrőbetétek ellenállóak a baktériumokkal szemben, nem tudnak elszaporodni a szűrőbetétekben.
A nanosilver egy jól ismert bakteriosztatikus anyag. Minden szűrőbetétben 15-20 ppb mennyiségű nanosilver található.
Ez a mennyiség megakadályozza a mikroorganizmusok elterjedését a szűrők belsejében, ezáltal meghosszabbítja a szűrőbetétek életciklusát.
A víztisztító berendezést modern, formatervezett ház takarja.  A csomagban minden alkatrész megtalálható a házilag történő beszereléshez: csatlakozók, csaptelep, leírás stb.


A csomag az alábbiakat tartalmazza:

 • Szűrőkészlet: AIPRO-1M-CL, AISTRO-L-CL, FCCBL-S-CL, AIFIR-200, AICRO-AB
 • Krómozott egykaros csaptelep kerámiabetéttel
 • ½” bekötő idom
 • ¼” cső
 • Használatra összeállított berendezés
 • Használati útmutató
 • Víztisztító ház

Műszaki jellemzők: • 1. szűrő: 5 mikronos polipropilén szálakból font előszűrő, amely kiszűri az 5 mikronnál nagyobb szennyeződéseket, ilyenek a rozsda, homok, üledékek. (AIPRO-1M-CL).
 • 2. szűrő: magas minőségű vízlágyító gyantát tartalmazó szűrőbetét, amely csökkenti a víz keménységi fokát. (AISTRO-L-CL).
 • 3. szűrő: kétlépcsős aktív szén-szűrő, amely az 1. lépésben eltávolítja a klórt, klórszármazékokat és szerves szennyező anyagokat. A 2. lépcsőben javítja a víz ízét és kiszűri a vízből a kellemetlen szagot okozó szennyeződéseket. (FCCBL-S-CL).
 • 4. szűrő: lúgosító, ORP (oxidációs-redukciós potenciál) csökkentő szűrőbetét, amelynek köszönhetően a víz lúgos lesz, csökkentve a szervezet elsavasodását. (AIFIR-200).
 • 5. szűrő: kókuszdióhéj aktív szén és antibakteriális utószénszűrő, amely javítja a víz ízét és megakadályozza a baktériumok elszaporodást. (AICRO-AB).


       EXCITO-CL 5 lépcsős lúgosító, antibakteriális víztisztító berendezésIvóvíz fogyasztása:

A víztisztító berendezés beüzemelése után, a csapon először habos fehér víz jelenik meg, ami a szűrők beüzemelésének az átmosása eredményezi, ebből még nem lehet ivóvizet fogyasztani.
Legalább 5-10-liter víz kifolyatása és mikor szemmel láthatóan tiszta víz folyik a csaptelepen az után lehet inni a frissen tisztított vízből. • Méretek: 438 mm (magasság) x 100 mm (mélység) x 360 mm (szélesség)
 • Bekötő idom: 1/2"
 • Víz hőmérséklete: 2°C - 45°C (csak hideg vízzel használható)
 • Átfolyási sebesség: 2,8 l/min. (0.74 gpm)
 • Működési paraméterek: 2,5 – 6 bar hálózati víznyomás között.
 • Gyártó: Aquafilter Europe
 • Származási hely: EU (Lengyelország).

A víztisztító készülék felszerelése: pdf


A szűrőbetétek nagymértékben csökkentik a oldott szervetlen anyagok és szennyeződések jelenlétét a vízben, gátolják a továbbhaladásukat az ivóvízben.

A gyártó fontos tényezőnek tartja, hogy minél nagyobb mennyiségű szervetlen anyagot és szennyeződést kiszűrjön és magában tartson a szűrőbetét.

A szűrő betét élettartalma függ attól hogy a víz mennyire telített szervetlen anyagokkal és szennyeződésekkel.

A gyártó a szűrőbetét élettartalmát ezért 6-12-hónapban határozta meg de van mikor a víz annyira telített szennyeződésekkel, hogy ezek a paraméterek lecsökkenek.

A másik tényező a szűrőbetét élettartalmának a csökkenésében, hogy mennyi mennyiségű vizet kel megszűrniük, 2-3-fős családnál hosszabb az élettartalma szűrőbetéteknek mint 6-8-fős esetében.

Azért hogy jó minőségű és tiszta ivóvizet kapjunk fokozottan ellenőrizni kell a szűrőbetéteket időnként.

A berendezés kizárólag ivóvíz minőségű vízzel ellátott hálózatról működtethető.
     EXCITO-CL 5 lépcsős lúgosító, antibakteriális víztisztító berendezés

Karbantartás:az EXCITO-CL szűrőcseréjét bárki házilag el tudja végezni

4 szűrő cseréjét (1., 2., 3., 5.)  6-12 havonta javasoljuk, amelynek bruttó ára: 1.1000 Ft/4 db

A 4.-es szűrőbetét AIFIR-200 cseréjét 12 havonta javasoljuk, amelynek bruttó ára: 8.800 Ft.

Ingyen szállítás!


A garancia 12-hónap ami készülék teljességére kiterjed és ha a szűrök folyamatosan az előírtaknak meg felelően vannak cserélve akkor teljes élettartalomra garantált a jó víz minőség.
A garancia akkor is érvényes ha nem szakember végzi el a beszerelést ha nem házilag készítik el és a beszerelési útmutató szerint történik a telepítés.
A beszerelést a vásárló végzi, végezteti el akkor a hibákért, esetleges kárért a felelősség a bekötést elvégzőt terheli!
30 egyéb termék ebből a kategóriából: