Termékek

Tudástár

Népszerű eladások

Megtekintett termékek

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

ujarkereso-partner-logo.png
Alacsonyabb ár! Aquafilter KDF tartalmú zuhanyszűrő SH5 Nagyobb

Aquafilter KDF tartalmú zuhanyszűrő SH5

FHSH5

Új

A KDF zuhanyszűrővel kezelhetőek olyan, a klóros csapvíz okozta haj- és bőrproblémák, mint korpa, ekcéma, száraz viszkető bőr, töredező és száraz haj, egyéb bőrbetegségek klóros víz okozta irritációi pedig megszüntethetők.Bővebb leírás

6 400 Ft‎

7 100 Ft‎

-700 Ft‎

Egyéb infó

Aquafilter KDF tartalmú zuhanyszűrő SH5
Az Aquafilter SH-5 KDF tartalmú zuhanyszűrő egy kézi zuhanyfej, amely szűrőbetétet tartalmaz.
Általánosságban: A készülék külseje egy teljesen hagyományos kézi, többállású zuhanyfej külsejével egyezik meg, a különbség, hogy tartalmaz egy szűrőbetétet is, amelyen a víz áthaladva azt megtisztítja.

Az SH-5 KDF zuhanyszűrőt 2 az 1-ben funkció jellemzi: zuhanyszűrő- és masszázsfej egyben (a vízsugarak 3 állásba állíthatók be: normál teljes szórás, lágy gyengéden masszírozó hatás és frissítő egyenletes szórás). Külsejére az elegáns megjelenés jellemző.

A Klór és származékai 90-95%-át eltávolítja.
Az Aquafilter SH-5 zuhanyszűrő tulajdonképpen teljesen ugyanazt tudja, mint az Aquafilter SH-6 zuhanyszűrő, csak a zuhanyfej méretében van eltérés. Az SH-6 zuhanyszűrő fejének átmérője nagyobb (15 cm), így az SH-6 típus esőztető zuhanyfej funkciót is betölthet.

Miért fontos a fürdővíz klórmentesítése:
A KDF zuhanyszűrővel kezelhetőek olyan, a klóros csapvíz okozta haj- és bőrproblémák, mint korpa, ekcéma, száraz viszkető bőr, töredező és száraz haj, egyéb bőrbetegségek klóros víz okozta irritációi pedig megszüntethetők.          


A zuhanyszűrő betétjének felépítése:

1. KDF-55 töltet. A KDF egy szabadalmaztatott vízszűrési technológia. A KDF-55 nagy tisztaságú réz-cink ötvözet, amely szűrőhatását redox (redukció-oxidáció) folyamat következtében fejti ki, mely során a szennyeződéseket ártalmatlan anyagokká alakítja át. E kémiai folyamat felhasználásával  a KDF egyrészt a klórszűrésében játszik fontos szerepet, másrészt meggátolja a baktériumok, algák és gombák elszaporodását a szűrőben, ezáltal támogatva a szűrő hatékonyságát. A KDF töltet ezen felül eltávolítja a növényvédő szereket és csökkenti a hidrogén szulfidot, a nehézfém koncentrációt (ólom, arzén, higany, kadmium), a vasat és magnéziumot, a krómot. Lágyítja a vizet.

2. Fehér színű, ásványi kerámia golyók. Antibakteriális hatást fejtenek ki

3. Barna színű, turmalinos ásványi golyók. Infravörös sugarak (FIR = far infra red) és a negatív ionok forrása. Ezen tulajdonsága következtében ionizálja (negatív töltésű ionjai által lúgosítja), energetizálja a környezetét -jelen esetben a vizet-, csökkenti annak klaszterszintjét. A víz viszkozitása 10%-kal nő a turmalin hatására. A turmalin által kisugárzott mély infravörös sugarak a testünket a víz frekvenciájára hangolják. A testünk molekulái ugyanazt a rezgésfrekvenciát veszik fel, amivel a turmalinnal kezelt víz rendelkezik. Ezáltal az élő szervezet energiaszintje megnő, a molekulák rezgésszáma emelkedik. Ez aktivizálja a sejteket, és a sejtanyagcserét.

Az Aquafilter SH-5 zuhanyszűrő jellemzői:

  • A krómozott, műanyag zuhanyfej rózsájának átmérője: 10 cm
  • Teljes hosszúság: 25,5 cm
  • Teljesítmény: 10 liter/perc (átlagos, 4 bar hálózati nyomáson)
  • Megengedett hálózati víznyomás: 2-6 bar
  • Maximális működési hőmérséklet: 45°C
  • Csatlakozási méret: 1/2"
  • Szűrőbetét tömítőgyűrű: 13,6x2,4mm (NBR)
  • A csomag tartalma: 1 db zuhanyfej tömítőgyűrűvel (1/2"), 1 db szűrőbetét tömítőgyűrűvel

Felszerelése: nagyon egyszerű: a meglévő zuhanyfej helyére kell felszerelni. (A magyar szabványnak megfelel, így a készülék felszerelhető a legtöbb magyar otthonban.)
A zuhanyszűrő nem alkalmazható mikro biológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére.
Az Aquafilter SH-5 zuhanyszűrő karbantartása: különösebb karbantartást az SH-5 zuhanyszűrő nem igényel. Vízkő, szappanmaradványok és egyéb szennyeződések eltávolításakor karcmentes súrolószert vagy vízkőoldót, és puha anyagot alkalmazzon a krómozott felületeken. Ha a szűrőbetét elhasználódott és már nem szűr hatékonyan, a szűrőházat (nyelet) szétcsavarva a benne lévő szűrőbetét könnyen kicserélhető.

Szűrőbetét kapacitása: az Aquafilter SH-5 zuhanyszűrő maximum 2.500 liter víz megtisztítására képes, utána szűrőbetét csere szükséges. (Napi 50 liter -ami egy átlagos zuhanyzás- vízfogyasztással ezt a mennyiséget kb. 2 hónap alatt lehet elérni.)

Javasolt szűrőcsere: maximum 3 havonta vagy a szűrőbetét telítődését követően, amelyik előbb bekövetkezik. A szűrőbetét élettartama függ a kezelendő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől) és az átfolyt víz mennyiségétől.

Csere szűrőbetét: terméket és az árát itt megtekintheti

Garancia: 12-Hónap

Gyártó: Aquafilter Inc, USA
30 egyéb termék ebből a kategóriából:

A termék vásárlói ezt is megvették: