Termékek

Tudástár

Népszerű eladások

Megtekintett termékek

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

ujarkereso-partner-logo.png
Fémházas KDF tartalmú csapszűrő Nagyobb

Fémházas KDF tartalmú csapszűrő

U-2027

Új


A Fémházas KDF tartalmú csapszűrő egy hiánypótló készülék a víztisztítók piacán. A fémházas csapszűrő gyorsan és könnyedén felszerelhető a csaptelepre.

KÉSZLETHIÁNY BIZONYTALAN IDEIG!!!

Bővebb leírás

18 750 Ft‎

Egyéb infó

Fémházas KDF tartalmú csapszűrő
A Fémházas KDF tartalmú csapszűrő egy hiánypótló készülék a víztisztítók piacán. A fémházas csapszűrő gyorsan és könnyedén felszerelhető a csaptelepre.
A Fémházas KDF tartalmú csapszűrő különlegessége, hogy a vízszűrő rétegeket kiegészíti még Far-Infrared (mélyreható infravörös) energetizáló biokerámia réteg (EC 8888, japán) is, mely megváltoztatja a víz strukturális szerkezetét, energetizálja azt.
Esztétikus külseje és a biokerámia betét meglétén kívül előnye még, hogy az igen hideg vizet is nagy hatékonysággal szűri meg. A termék ára 1 db csapszűrőt és 2 db vízszűrő betétet (1 db a csapszűrőben és 1 db tartalékban) foglal magába.

Miért fontos a fürdővíz klórmentesítése?
A KDF csapszűrővel kezelhetőek olyan, a klóros csapvíz okozta haj- és bőrproblémák, mint korpa, ekcéma, száraz viszkető bőr, töredező és száraz haj, egyéb bőrbetegségek klóros víz okozta irritációi pedig megszüntethetők.

                       Fémházas KDF tartalmú csapszűrő 

A Fémházas KDF tartalmú csapszűrő fixen rögzíthető a konyhai (mosogató) vagy akár a fürdőszobai (mosdó, bidé vagy fürdőkád) csaptelepre is.
Kiváló megoldás a csapvíz klórmentesítésére, ami különösen fontos azok számára, akik ekcémásak, akiknek érzékeny és száraz a bőrük, allergiásak a klórra, illetve származékaikra, így gyakran kirepedezik, kiszárad stb.

A bőrük a csapvízzel  történő rendszeres érintkezéskor (pl. mosogatás, fürdés,  kéz- és arcmosás alkalmával), de ajánljuk mindenkinek, ezt a tetszetős és praktikus eszközt, akinek fontos, hogy klórmentes csapvizet használjon nem csak tisztálkodáshoz, hanem pl. főzéshez is.
A Klór és származékai 90-95%-át eltávolítja. A víznyomást jelentős mértékben nem változtatja meg. Szétcsavarva a benne lévő szűrőbetét kicserélhető, ha az elhasználódott.

Műszaki jellemzők:
  • A szűrőház anyaga: krómozott sárgaréz, amely által a készülék nem csak esztétikus, hanem törés biztos is egyben.
  • A szűrőház méretei: átmérő - 5cm, magasság - 7,5 cm
  • Teljesítmény: 10 liter/perc (átlagos, 4 bar hálózati nyomáson)
  • Megengedett hálózati víznyomás: 2-6 bar
  • Maximális működési hőmérséklet: 60°C
  • Csatlakozási méret: 1/2" (finommenet)

A Fémházas KDF tartalmú csapszűrő betétjének felépítése:

1. KDF-55 töltet. A KDF egy szabadalmaztatott vízszűrési technológia. A KDF-55 nagy tisztaságú réz-cink ötvözet, amely vízszűrőhatását redox (redukció-oxidáció) folyamat következtében fejti ki, mely során a szennyeződéseket ártalmatlan anyagokká alakítja át.
E kémiai folyamat felhasználásával  a KDF egyrészt a klórszűrésében játszik fontos szerepet, másrészt meggátolja a baktériumok, algák és gombák elszaporodását a szűrőben, ezáltal támogatva a szűrő hatékonyságát.
A KDF töltet ezen felül eltávolítja a növényvédő szereket és csökkenti a hidrogén szulfidot, a nehézfém koncentrációt (ólom, arzén, higany, kadmium), a vasat és magnéziumot, a krómot. Lágyítja a vizet.


2. Kalcium-szulfit. A kalcium-szulfitot önmagában is alkalmazzák a klór és a kloroform kiszűrésére. A KDF zuhanyszűrőben szerepe csak másodlagos, a KDF-55 réteg szűrőhatását egészíti ki.

3. Far-Infrared (mélyreható infravörös) energetizáló biokerámia golyók.

4. Mechankiai szűrők (szűrőhálók). 2 db mechanikai szűrő védi a fő szűrőegységeket a lebegő szennyeződésektől, ezáltal biztosítja a tökéletes, hosszú távú működést, illetve akadályozza meg, hogy töltetrészecskék távozzanak a szűrőbetétből a vízbe.

A csomag tartalma: 1 db vízszűrőház tömítőgyűrűs szűrőbetéttel, tömítőgyűrű (1/2"), 3 db különböző csatlakozó idom (amelyek megkönnyítik a bekötést bármilyen konyhai vagy fürdőszobai csaphoz), 1 db tartalék szűrőbetét, klór teszter, hónap jelölő matrica (amelyet a szűrőházra ragasztva felhasználó feltüntetheti, melyik hónapban lesz aktuális a szűrőcsere, vagy a kiválasztott élettartamot jelölheti meg vele).


        Fémházas KDF tartalmú csapszűrő

Felszerelése:

Nagyon egyszerű: A vízcsap perlátórának eltávolítása után a szűrőt fel kell tekerni a csaptelep végére. (A magyar szabványnak megfelel, így a készülék felszerelhető a legtöbb magyar otthonban.)

A csapszűrő nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére.

A Fémházas KDF tartalmú csapszűrő karbantartása:


különösebb karbantartást a Point csapszűrő nem igényel.
Vízkő, szappanmaradványok és egyéb szennyeződések eltávolításakor karcmentes súrolószert vagy vízkőoldót, és puha anyagot alkalmazzon.

 a vízszűrő betét elhasználódott és már nem szűr hatékonyan, a szűrőházat szétcsavarva a benne lévő vízszűrő betét könnyen kicserélhető.


                 Fémházas KDF tartalmú csapszűrő


A vízszűrő betét kapacitása: maximum 10.000 liter víz megtisztítására képes, utána szűrőbetét csere szükséges. (Ez egy átlagos háztartás kb. 6 havi konyhai vízfelhasználása.)
Javasolt szűrőcsere: maximum 12 havonta, vagy a szűrőbetét telítődését követően, amelyik előbb bekövetkezik.
A vízszűrő betét élettartama függ a kezelendő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől) és az átfolyt víz mennyiségétől.

Csere szűrőbetét: a terméket és árát itt megtekintheti

Garancia: 12-hónap

Minősítések: ISO, NSF, WQA, EPA, SGS

Gyártás helye: Taiwan

 


30 egyéb termék ebből a kategóriából: