Termékek

Tudástár

Népszerű eladások

Megtekintett termékek

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

ujarkereso-partner-logo.png
Nano vízszűrőmembrán 250 GDP RO víztisztítókhoz Nagyobb

Nano vízszűrő membrán 300 GDP RO víztisztítókhoz

NF-300

Új

Nano vízszűrő membrán 300 GDP  RO víztisztítókhoz

Bővebb leírás

25 500 Ft‎

Egyéb infó

Nano vízszűrő membrán 300 GDP  RO víztisztítókhoz


A meglévő RO vízszűrő berendezések a fordított ozmózis elvén működnek a membrán vízszűrőjének a résmérete ( 0,0001 mikron ) ínnál nagyobb szennyeződéseket eltávolít a vízből.
A nano víztisztító membrán résmérete ( 0,0008 mikron ) ennél nagyobb szennyeződéseket eltávolít a vízből.

A nano membrán vízszűrésének fontossága!
A víztisztítás folyamata megegyezik az RO víztisztító berendezés membránéval ugyan úgy szétválasztja a vizet, tisztítottra és  szennyvízre teljesen kiszűr a vízből mindent.
Mivel a nano membrán résmérete nagyobb az RO membránnál így nem távolítja el az összes ásványi anyagot a vízből.
Az olyan ásványi sókat minta Nátrium-klorid (egy vegyértékű) mint konyhasó. A molekulái szabadon átjutnak a nano membrán vízszűrőjén és tovább a víztartályba.
A nagyobb ásványi anyagok (több vegyértékűek) nem jutnak át a víztisztító membránján és a szennyvízzel távoznak a nano membránból, ezek (Magnézium, Kalcium, Vas, Ólom más vegyületek).

Az alábbi ábrán jól érzékelhetők a méretkülönbségek.


    Nano vízszűrő membrán 300 GDP RO víztisztítókhoz


Az RO membrán szűrő résmérete 0,0001 mikron, amely kisebb a Nátrium-klorid molekula méreténél, amely 0,0007 mikron, így az fennakad.
Továbbá  a 0,0001 mikronnál jóval nagyobb baktériumokat, vírusokat és egyéb szerves molekulákat sem engedi át. Így a RO membrán szűrés gyakorlatilag egy teljesen tiszta vizet ad eredményül.

Csupán a vízmolekulát és az annál kisebb anyagokat (pl. CO2 gáz) engedi át a RO membrán szűrő magán. Ezekről az egészen kisméretű molekulákról azonban elmondható, hogy nem károsak az egészségre.
A nano membrán szűrő résmérete 0,0008 mikron, amely alig valamivel nagyobb, mint a RO membrán szűrő résmérete (0,0001 mikron), illetve a Nátrium-klorid (konyhasó) molekula mérete, így azt nem szűri ki a vízből.
Viszont elegendően kicsi a pórus mérete ahhoz, hogy a két vegyértékű Kalcium sókat, mint pl. a 0,0009 mikron méretű Kalcium-karbonátot  kiszűrje.

                Nano vízszűrő membrán 300 GDP RO víztisztítókhoz

Előnye: A nano membrán szűrő után nincs szükség ásványi anyag visszasózó egységre.
A membrán szűrés elvéből (RO=Fordított ozmózis technológia) adódóan szennyvízként elfolyó víz mennyisége kisebb, ezáltal valamivel nagyobb tiszta víz hozam keletkezik a nano membrán szűrő alkalmazásakor.

Kinek ajánljuk a nano membrán vízszűrő alkalmazását?

Ha Ön nem szeretné a fordított ozmózis (RO) víztisztítóval vízben lévő összes oldott ásványi sót kiszűrni, akkor a nano membrán szűrővel megspórolhatja az ásványi anyag visszasózó egység alkalmazását.

Továbbá, ha Önnek fordított ozmózis víztisztítója van, amely után lúgosító vízionizátor készülék van bekötve, akkor tökéletes választás a nano membrán szűrő. Ugyanis nem kell külön gondoskodni az ionizáláshoz szükséges mennyiségű oldott ásványi anyag biztosításáról.

Model No: NF33-1812-80


Szűrési résméret: 0,0008 mikron

Mit távolít el a vízből? 0,0008 mikronnál nagyobb szennyeződéseket a vízből.

Maximális kapacitása: 300 GPD (Gallon/nap)

Maximális üzemi nyomás: 600 psi (41,4 bar)

Méretek:


  • Teljes hossz: (A): 29.8 cm
  • Membrán hossz: (B): 25.4 cm
  • Átmérő: (C): 4.45 cm

     Nano vízszűrő membrán 300 GDP RO víztisztítókhoz


Javasolt csereidő: 24-36 havonta (a víz minőségétől, mennyiségétől függően).

Figyelem: Fordított ozmózis elvén működő háztartási víztisztító berendezések szűrőcseréjekor javasolt a víztisztító rendszer átfertőtlenítése. Ehhez (természetes) fertőtlenítőszer alkalmazása javasolt, pl. Ezüstkolloid oldat. Lásd: KoMiTo nagytöménységű (100ppm). Gyártó: PurePro USA Corp.  


Nano vízszűrő membrán 300 GDP RO víztisztítókhoz

30 egyéb termék ebből a kategóriából: