Termékek

Tudástár

Népszerű eladások

Megtekintett termékek

Kövess minket Facebook-on
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
psm_logo.png

ujarkereso-partner-logo.png
Zuhanyszűrő Nagyobb

Zuhanyszűrő

WFSHKDF

Új

Szűrőtöltet: aktívszén, mely a zuhanyszűrőn áthaladó vizet megtisztítja a klórtól és származékaitól.Bővebb leírás

4 500 Ft‎

Egyéb infó

Zuhanyszűrő.

Ha gondoskodunk a bőrünk és a hajunkról, akkor tudnia kell, hogy a víz, amelyben naponta zuhanyozunk káros ásványi anyagokat tartalmaz.
Ez okozza a haj töredezését és korpásodását, a bőr kiszáradását.

Szűrőtöltet: aktív szén mely a zuhanyszűrőn áthaladó vizet megtisztítja.

Mit szűr ki a vízből az aktívszén töltet?

Az aktív szén kiszűri (megköti) az oldott szerves szennyező anyagok (pl.: kőolaj származékok -benzol-, szerves savak, növényvédő szereket -peszticidek- és egyéb vegyi anyagok) 90-95%-át, oldott gázokat, műtrágya származékokat és fenolokat.
Az aktív szén szűrőtöltet alkalmas klór, valamint a trihalometánok és a trihaloetilén eltávolítására is melyek a hálózati víz klórozása miatt mindig jelen vannak, és gyakran a bőrirritációt, kellemetlen kiütéseket okozhatnak az arra érzékeny bőrűeknél.
Így a zuhanyszűrőben a fő védelmi vonalat biztosít az aktívszén a klór és  más vegyületek származékai ellen.

A szabad és kötött aktív klór és klórszármazékok, az íz- és szagrontó oldott szerves szennyező anyagok eltávolításával javítja a víz ízét és illatát.

A zuhanyszűrőben van még 2 db mechanikai szűrőréteg (szűrőháló) is.

A  zuhanyszűrő betét főbb  jellemzői:

  • Szűrőház anyaga: műanyag
  • Szűrőház átmérője: 5 cm, magassága: 15 cm
  • Csatlakozási méretek: 1/2" x 1/2"
  • Maximális működési hőmérséklet: 45°C
  • Megengedett hálózati víznyomás: 2-6-bár

A csomag tartalma: 1 db zuhanyszűrőház szűrőbetéttel.             Zuhanyszűrő.  

Az eldobható zuhanyszűrő felépítése:

1. KDF-55. A KDF egy szabadalmaztatott vízszűrési technológia. A KDF-55 nagy tisztaságú réz-cink ötvözet, amely szűrőhatását redox (redukció-oxidáció) folyamat következtében fejti ki, mely során a szennyeződéseket ártalmatlan anyagokká alakítja át. E kémiai folyamat felhasználásával a KDF egyrészt a klórszűrésében játszik fontos szerepet, másrészt meggátolja a baktériumok, algák és gombák elszaporodását a szűrőben, ezáltal támogatva a szűrő hatékonyságát. A KDF töltet ezen felül eltávolítja a növényvédő szereket és csökkenti a hidrogén szulfidot, a nehézfém koncentrációt (ólom, arzén, higany, kadmium), a vasat és magnéziumot, a krómot. Lágyítja a vizet. 

2. Aktívszén (granulált, GAC). Az aktívszén kiszűri a vízből az elszíneződést okozó lebegőanyagokat (pl. homok, iszap, rozsda), a kellemetlen szag- és íz anyagokat. Az aktívszén kiszűri (megköti) az oldott szerves szennyező anyagok 98%-át, pl.: aromás szénhidrogének [fenolok, kőolajszármazékok (benzol)], szerves savak. Eltávolítja a vízből az oldott gázokat, a növény védőszereket (peszticideket), műtrágyaszármazékokat, és más vegyi anyagokat, oldószereket, mérgeket, valamint csökkenti a vastartalmat. Az aktívszén szűrőtöltet alkalmas klór, valamint a trihalometánok és a trihaloetilén eltávolítására, melyek a hálózati víz klórozása miatt mindig jelen vannak, és gyakran a bőrirritációt, kellemetlen kiütéseket okozhatnak az arra érzékenyeknél.

3. Mechanikai szűrők (szűrőhálók). 2 db mechanikai szűrő védi a fő szűrőegységeket a lebegő szennyeződésektől, ezáltal biztosítja a tökéletes, hosszú távú működést, illetve akadályozza meg, hogy töltetrészecskék távozzanak a szűrőbetétből a vízbe.


Felszerelése: Nagyon egyszerű, a vízcsap és a zuhany gégecsöve közé kell csatlakoztatni vagy a (sarokszelep és a gégecsőközé), ahol kényelmesen elfér.

A zuhanyszűrő nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére.
Az aktív szén szűrőtöltet kapacitása: a zuhanyszűrő betét maximum 5.000 liter víz megtisztítására alkalmas.


Javasolt élettartam: maximum 6 hónap.

A szűrőtöltet élettartama függ a kezelendő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől) és az átfolyt víz mennyiségétől.

Csomagolása: átlátszó fólia.


Gyártás helye: Hyundai Waco Corp. (Dél Korea)
                                 
        


Ajánljuk a  zuhanyszűrőt különösen érzékeny bőrű embereknél, gyermekeknél.


Bármilyen kérdése merül fel kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a segítségünket köszönjük a bizalmát. 

30 egyéb termék ebből a kategóriából: