Vízszűrő berendezés

 

 

Az embernek nem elég csak jó minőségű ételeket fogyasztani, oda kell figyelni a víz tisztaságára és minőségére.
Az egészség állapotunkra is oda kell figyelni az anyagcserénknél nagymértékben, hozzájárul a jó minőségű víz, amit a vízszűrő berendezés biztosít.
A sejteknél is nagy szerepet válla, mert a táplálék anyagot szállítja, és a tisztításban is részt vesz a tisztított víz.

Vízszűrő berendezés

A méreg anyagokat ki tisztítja e szervezetünkből, a vesét pedig folyamatosan átmossa.
A bőrünknek is jó ha szűrt vízzel mossuk mert nagyon sok baktérium felszívódik a bőrön keresztül.
A jó víztisztító berendezés az előszűrő és utószűrő segítségével plusz az aktív szénnel tisztítja a vizet. Az aktív szenet már régóta használják vízszűrő berendezéseknél az ivóvízben oldódott szerves anyagok megkötésére.

A gázálarcokban a levegő megszűrésére, ha pl: vegyi támadáskor, (káros füst ellen) tehát az aktív szénnek nagyfokú szűrő hatása van.
A házi víztisztító membránja a vizet molekuláris szinten tisztítja és semmi féle gyógyszer maradványok vagy más szennyeződést nem enged át a szűrő berendezésen.


RO víztisztító S800 PurePro.jpg

A puffer tartály tárolja a tisztított vizet, hogy folyamatosan rendelkezésünkre álljon a kristály tiszta vízszűrő betétek által megszűrt víz.
A két csapon választhatunk, hogy milyen vizet fogyasztunk csak szűrt vizet vagy vízszűrő betétek által visszaadagolt vizet.

Ezen túl a házi víztisztító berendezés szolgáltatja a tiszta vizet.